Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

W tej chwili serwis już działa bez problemu. Był błąd serwera, z powodu którego nie działał serwis. Dział techniczny się już tym zajął.
Wszystkie zlecenia + terminy napisania tekstów zostały wydłużone o 24h.

Bardzo przepraszamy za utrudnienia.

Życzymy wszystkim miłego dnia i do usłyszenia,

Zespół TextBookers

• Like 1

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

11 godzin temu, Gocha napisał:

Kolejny miesiąc spadku ilości zleceń. Nie mówię o sobie (82 pozycja), bo nie mam czasu na polowanie. Widzę to na podstawie rankingu i ilości zleceń indywidualnych. Od początku roku to najgorszy miesiąc. Ze względu na długi weekend maj nie zapowiada się lepiej. 

Rzeczywiscie kwiecien dla mnie tez jest najgorszy. Nawet nie ma za bardzo na co polowac...szkoda

No kwiecień chyba dla każdego to najsłabszy miesiąc w tym roku. Dziwię, że TB w ogóle nie reaguje na taką sytuację. W związku ze zbliżającą się majówką czy problemem by było zrobić dla klientów jakąś promocję? Np. 10% tańsze teksty w okresie 1-3 maja. Myślę, że takie akcje mogłyby po prostu przyciągnąć klientów. Zwłaszcza, że jest w tym problem od początku roku.

Nie  można. To jest biznes online działający 7 dni. My copy jak podejmiemy się zlecenia w piątek to mamy czas do poniedziałku. Termin realizacji liczyć się też w weekend. Oczekuje tego samego od moderatorów.

Zaraz będzie 24h jak czekam na moderację. No kurde u konkurencji czeka się max 10 min., więc można. Niedziela nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Nie widzę w regulaminie zapisu, że w niedziele i święta teksty nie są moderowane.

Edytowane przez pawig

Pamiętacie może, jak z tydzień albo lepiej - temu, żaliłam się na temat odrzuconych tekstów? no to mały update - teksty (tak jak zresztą przypuszczałam) zostały odrzucone z takim komentarzem zlecającego, że do dzisiaj zrozumieć go nie mogę (w sumie to nie dziwię się, że ta osoba zleca teksty do pisania, innym). Krótko mówiąc, zamiast 45 złotych otrzymałam 9.93. Oczywiście TB bez żadnego porozumienia ze mną uznało reklamację klienta. A w tym samym dniu, od innych zlecających, za teksty tematyczne i zapleczowe, dostałam same 6. Czyli jednak umiem pisać na temat.