Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, pawig napisał:

Czy tylko mi się tak wydaję czy Wy też zauważyliście, że TB nieco rzadziej wypłaca środki? Od połowy grudnia do mniej więcej połowy kwietnia TB robiła 2--3 wypłaty w tygodniu, nawet w soboty były realizowane. Teraz zauważyłem, że od pewno czasu realizowana jest tylko jedna w tygodniu. Ale podkreślam, być może tylko mi się tak trafiło.

Chyba nawet rzadziej niż jedna w tygodniu - u mnie mija w tym momencie 9 dni od zlecenia wypłaty.
Moja prośba o anulowanie oceny czeka od 2 tygodni.

A do kwietnia wszystko przebiegało dość sprawnie i szybko. Pieniądze pojawiały się nawet w ciągu 1-2 dni.

Wszystkie wypłaty są na ten moment zrealizowane. Bardzo przepraszamy za to, że ostatnio wyszły trochę wolniej. Oczywiście będą realizowane jak jak wcześniej kilka razy w tygodniu.

@bkartol Przepraszamy za opóźnienie, zajmiemy się sprawą.

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia

TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

15 hours ago, TextBookers.com said:

Wszystkie wypłaty są na ten moment zrealizowane. Bardzo przepraszamy za to, że ostatnio wyszły trochę wolniej. Oczywiście będą realizowane jak jak wcześniej kilka razy w tygodniu.

@bkartol Przepraszamy za opóźnienie, zajmiemy się sprawą.

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia

TextBookers.com

A czy możecie mi wysłać fakturę VAT i doładować konto ? pro forma wystawiona 25.04.2019 zapłata natychmiastowa. Dziś jest 15.05.2019 brak, wysłałem sporo wiadomości do Sebastian Matysik jednak cisza co dziwne, co do zapłaty i pro formy to odpisywał jak szalony, a po zapłacie od miesiąca cisza....

Jeśli proforma została wystawiona i opłacona w kwietniu to teoretycznie zgodnie z prawem podatkowym TB ma dziś ostatni dzień na wystawienie faktury właściwej (max 15 dzień kolejnego miesiąca). Chyba, że coś się w przepisach pozmieniało.

Za brak wystawienia faktury właściwej w terminie kontrahent może podlegać odpowiedzialności karnej skarbowej lub wykroczeniu skarbowemu. Kontrahent, który nie otrzymał w terminie faktury właściwej może (a nawet powinien) powiadomić o tym fakcie urząd skarbowy właściwy dla podmiotu, który fakturę powinien wystawić.

Edytowane przez pawig

No cofnął mi tekst do poprawy z komentarzem: W zdaniu "Rynek gadżetów reklamowych wciąż się zmienia." nie ma logiki. Proszę poprawić. Koniec komentarza i zglupialem :)

Może o jakieś inne zdanie w tekście mu chodziło :)

Edytowane przez pawig

Zmień np. na Rynek gadżetów reklamowych wciąż ulega zmianie. Trafiłeś na jakiegoś upierdliwca. Ja jak mi moderator pisze durne komentarze, to każe każę mu wysłać i czekać na ocenę klienta. Zawsze staram się z nim założyć, że będzie to 6 i tak się staje, ale zakład jest jednostronny, więc nawet na czekoladę nie mogę liczyć. Pod tekstem umieszczam komentarz do moderatora lub do zlecającego (w zależności od sytuacji) zawsze mi przechodzi i nie mam problemów.