Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

19 godzin temu, AlexandraD napisał:

Cześć

Proszę Was o interpretację części zlecenia:

"jakie są główne firmy działające na rynku". 

Jest to tematyka konkretnego rodzaju pożyczek. Czym są te pożyczki, na czym polegają + opis powyżej. Czy w tym przypadku mogę wymienić nazwy głównych firm działających na rynku? Właśnie otrzymałam odrzucenie tekstu, ponieważ "Jeśli klient o to nie prosi, w tekstach zapleczowych proszę nie wymieniać nazw konkretnych firm, produktów, itp."...

No więc klient prosi, czy nie prosi? :)

Zwroc uwagę moderatorowi, że w opisie zlecenia klient jasno prosi o wymienienie głównych firm na rynku. 

W ostatnich tygodniach zauważyłem, że moderatorzy odwalaja naprawdę dziwne cyrki.

• Like 1

Zleciłam w zeszłą niedzielę dostałam dzisiaj, kolejną wypłatę zleciłam we wtorek i nadal oczekuje, dzisiaj zleciłam następną. Deklaracje TB, że robią wypłaty 2 razy w tygodniu należy włożyć między bajki. 

Moderatorzy nie tylko odwalają dziwne cyrki, ale przyjmują kuriozalne zlecenia. Zarezerwowałam tekst zapleczowy na 2400 zzs. Opisu nie sprawdzałam, bo temat znany. Chciałam dziś napisać i opisie: podany adres artykułu na 2600 zzs i prośba o rozszerzenie opisów w nagłówkach. Nie wiem jak rozszerzyć tekst 2600 do 2400. dodatkowo do umieszczenia 40 słów kluczowych. Znam firmę i wiem, że za ten tekst copy dostał minimum  26 zł. Dziękuję bardzo, ale za 5 zł brutto nie będę tego robić. Wolę stracić kasę i dostać punkty karne.

Czyli jak zlecę wypłatę 2 listopada to na realizację musiałbym czekać do 1 grudnia? ?

Jedynym powodem, dla którego jeszcze piszę od czasu do czasu na TB jest fakt, że jest tu nieograniczona ilość wypłat w miesiącu po osiągnięciu limitu i deklaracja TB, że wypłaty realizowane będą co 2-3 dni. Jeśli TB wprowadziłoby tylko jedna wypłatę w miesiącu to pisalbym już tylko dla GC, bo stawki na TB w porównaniu do GC są grobowe.

Edytowane przez pawig

Chodzi o to że TB miałoby robić wypłatę raz na miesiąc, a nie że Ty byś zlecał. 

Ja zlecam raz w miesiącu i w sumie spoko. Czasem zastanawiam się kiedy wpadnie ale od roku nie czekałam nigdy dłużej niż tydzień. 

Poza tym nie dziwię sie, że TB ma obsuwy i jest marzą od przelewu  skoro zlecacie wypłaty co kilka dni. Jeszcze rozumiem co dwa tygodnie.  

Ja wypłacam 4 razy w miesiącu. Takie tygodniowki. 

Ale inni dlaczego nie mogą korzystać z możliwości jakie daje platforma. Skoro można wypłacać ile razy się chce po nabiciu 100zl to ludzie sobie wyplacaja.

I to nie był pomysł copy, aby wypłaty były realizowane co 2-3 dni tylko TB. To też nie dziw się, że jeśli ktoś komus obiecuję wypłatę w 3 dni, a tego nie robi to może kogoś zwyczajnie wkurzac.

3 godziny temu, pawig napisał:

Ja wypłacam 4 razy w miesiącu. Takie tygodniowki. 

Ale inni dlaczego nie mogą korzystać z możliwości jakie daje platforma. Skoro można wypłacać ile razy się chce po nabiciu 100zl to ludzie sobie wyplacaja.

I to nie był pomysł copy, aby wypłaty były realizowane co 2-3 dni tylko TB. To też nie dziw się, że jeśli ktoś komus obiecuję wypłatę w 3 dni, a tego nie robi to może kogoś zwyczajnie wkurzac.

to pokaż umowę którą podpisałeś gdzie masz zagwarantowane 2-3 dni

• Like 1

Dnia 21.11.2018 o 11:21, TextBookers.com napisał:

Najważniejszym punktem tych zmian są wypłaty. Teraz wypłaty są przelewane 2-3 razy w tygodniu, byście jak najszybciej mogli otrzymać wypracowane pieniądze. Jest to dla nas priorytetową sprawą.

Życzymy wszystkim miłego dnia i do usłyszenia,

Zespół TextBookers

Ja cały czas mówiłem o złożonej przez TB deklaracji. Uważam, że jak coś się obiecuje to trzeba słowa dotrzymywać i tyle.

Monis, mnie nie interesuje ile jest przelewów przede mną. Wysłanie przelewu to kilka minut. Jego realizacja to najbliższe sesje bankowe. Jeszcze 2 miesiące temu rzeczywiście były realizowane co 2 dni. Obecnie raz w tygodniu. Kiedyś robiłam wypłatę raz w miesiącu, ale teraz muszę robić to po każdym 100 zł, bo wyrównanie za prąd i gaz mnie dobiło. Jak wysyłam 2, 3 wypłaty w tygodniu to powinnam otrzymać przynajmniej dwie. Musimy cieszyć się, że w ogóle nam płacą.

Problem nie leży w częstotliwości wypłat i czasie ich realizacji, a w raczej zarządzaniu budżetem domowym.  Po co wylewać żale na forum, że ktoś ma wyrównanie za gaz... Co to wnosi do tematu? No ale ponownie każdy robi jak uważa. 

Co do realizacji przelewów to nie jest tak jak mówisz, że zlecasz jest i tyle... każda osoba zarządzająca finansami w jakiejkolwiek firmie Ci to powie. Z reguły poważne firmy albo płacą faktury z jakimś konkretnym terminem płatności za usługi albo swoim pracownikom przelewają kasę raz na miesiąc. Muszą mieć na to zaplanowane środki, zachowaną płynność finansową.  W tygodniówki to się chyba tylko budowlanka bawi. Chyba że nie jestem na czasie... 

Dnia 29.10.2019 o 22:39, JFK napisał:

Problem nie leży w częstotliwości wypłat i czasie ich realizacji, a w raczej zarządzaniu budżetem domowym.  Po co wylewać żale na forum, że ktoś ma wyrównanie za gaz... Co to wnosi do tematu? No ale ponownie każdy robi jak uważa. 

Co do realizacji przelewów to nie jest tak jak mówisz, że zlecasz jest i tyle... każda osoba zarządzająca finansami w jakiejkolwiek firmie Ci to powie. Z reguły poważne firmy albo płacą faktury z jakimś konkretnym terminem płatności za usługi albo swoim pracownikom przelewają kasę raz na miesiąc. Muszą mieć na to zaplanowane środki, zachowaną płynność finansową.  W tygodniówki to się chyba tylko budowlanka bawi. Chyba że nie jestem na czasie... 

zgadza się - nie jesteś na czasie, tygodniówki to ostatnio powszechna forma wypłat w umowach o dzieło czy umowach-zleceniu, a w ogóle co z Tobą jest nie tak - ciągle prawisz morały i złośliwości pod adresem innych, może w końcu sama ogarniesz się trochę i zamilkniesz. Pracujemy w jednej firmie, nie znamy się nawet, ale Ty uważasz się za kogoś lepszego - niby w czym jesteś lepsza skoro zarabiasz tak jak inni pisaniem tekstów? Chcesz się wywyższać - przyjmij się do korporacji i dołącz do wyścigu szczurów, tam nikt Ci nie będzie się żalił, bo po prostu Cię nie zauważą, a jak zauważą do zlekceważą, więc poczujesz się u "siebie"