Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, JFK napisał:

Dzięki za odpowiedź. Troche szkoda, bo nie daje to pola manewru, kiedy akurat nie ma się czasu na realizację.

Od momentu dostania takiego zlecenia masz chyba 24 godziny na jego podjęcie - czasem to zbyt mało, a czasem wystarcza :-) Nie przejmuj się, w tym roku kalendarzowym ogólnie jest kiepsko ze zleceniami w porównaniu do roku 2018, a szczególnie do jego 1. połowy.

Już 3. raz dostaję prywatne zlecenie na tekst tematyczny. Tematy jasne, ale w opisie sam link do tekstu na podobny lub wręcz analogiczny temat - bez doprecyzowania, czy to przykład tekstu, jedno ze źródeł, czy tekst do rozwinięcia. Dwa razy odrzuciłam prosząc na przyszłość o sprecyzowanie tej kwestii, a raz w ogóle darowałam sobie i po prostu nie podjęłam zlecenia. Dziś znów ta sama sytuacja  - znów bez dokładniejszego opisu :/ 

Czy ktoś może dostawał podobne zlecenia i wie już o co temu zleceniodawcy chodzi? Bo na moje uzasadnienia odrzucenia nie zareagował, a chciałabym jednak jak najlepiej podejść do takiego zlecenia.

TextBookers.com - Black Friday 2019

Z okazji promocji Black Friday przygotowaliśmy specjalną ofertę dla klientów naszego serwisu TextBookers.com. Jeśli więc nie masz jeszcze u nas konta, możesz założyć je już teraz!
Do 3 grudnia (wtorek) będą dla Państwa dostępne dwa pakiety specjalne:

• Pakiet 200 punktów + 15% darmowych punktów za 200 PLN netto (razem 230 pkt)
  • Pakiet 800 punktów + 18% darmowych punktów za 800 PLN netto (razem 944 pkt)

Zakup pakietów możliwy jest po zalogowaniu, na podstronie „Doładuj konto” (trzecia linijka na liście pakietów).

Dodatkowo dla nowych klientów (firm) przygotowaliśmy specjalną ofertę w postaci darmowego doładowania na 20 punktów.

• Kod na doładowanie dla nowych klientów - 20 darmowych punktów: BLACKFRIDAY2019

Aby skorzystać z tego kodu należy założyć konto w serwisie TextBookers.com, uzupełnić dane firmy (w tym NIP) i w sekcji „Doładuj konto” skorzystać z powyższego kodu.

Pozdrawiamy serdecznie,

Zespół TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

23 godziny temu, TextBookers.com napisał:

TextBookers.com - Black Friday 2019

Z okazji promocji Black Friday przygotowaliśmy specjalną ofertę dla klientów naszego serwisu TextBookers.com. Jeśli więc nie masz jeszcze u nas konta, możesz założyć je już teraz!
Do 3 grudnia (wtorek) będą dla Państwa dostępne dwa pakiety specjalne:

• Pakiet 200 punktów + 15% darmowych punktów za 200 PLN netto (razem 230 pkt)
  • Pakiet 800 punktów + 18% darmowych punktów za 800 PLN netto (razem 944 pkt)

Zakup pakietów możliwy jest po zalogowaniu, na podstronie „Doładuj konto” (trzecia linijka na liście pakietów).

Dodatkowo dla nowych klientów (firm) przygotowaliśmy specjalną ofertę w postaci darmowego doładowania na 20 punktów.

• Kod na doładowanie dla nowych klientów - 20 darmowych punktów: BLACKFRIDAY2019

Aby skorzystać z tego kodu należy założyć konto w serwisie TextBookers.com, uzupełnić dane firmy (w tym NIP) i w sekcji „Doładuj konto” skorzystać z powyższego kodu.

Pozdrawiamy serdecznie,

Zespół TextBookers.com

Szkoda, że nie ma jakichś fajnych opcji dla piszących :D - żart :)

Ile jest na chwilę obecną aktywnych copywriterów w systemie? Ponieważ już któryś raz z rzędu przypisuję sobie copywritera z oceną na poziomie 5.8 - 5.9 do napisania tekstu (teksty zapleczowe, tematyczne, specjalistyczne) i za każdym razem "Indywidualne zlecenie odebrane copywriterowi" i proces pisania się wydłuża.

Czas realizacji generalnie się nie wydłuża, tylko inny copy ma mniej czasu na realizację zlecenia. Informacja o odebraniu zlecenia raczej świadczy, że copy ma zbyt dużo zleceń, albo chwilowo się wyłączył. Choć nie jestem tego pewna. Jak odrzucam zlecenie to muszę podać powód, ale nie wiem, czy trafia on do TB czy do zlecającego.

W dniu 6.12.2019 o 20:41, Gocha napisał:

Czas realizacji generalnie się nie wydłuża, tylko inny copy ma mniej czasu na realizację zlecenia. Informacja o odebraniu zlecenia raczej świadczy, że copy ma zbyt dużo zleceń, albo chwilowo się wyłączył. Choć nie jestem tego pewna. Jak odrzucam zlecenie to muszę podać powód, ale nie wiem, czy trafia on do TB czy do zlecającego.

chyba trafia do zlecającego, bo kiedyś odrzucając zlecenie indywidualne, uczciwie napisałam że napisanie kilku tekstów z jednego zlecenia, opiewające na ponad 3000 znaków każdy, to dla mnie zbyt dużo ze względu na czas. Teraz otrzymuję zlecenia na mniejszą ilość znaków i jest git

To fajnie, bo ja piszę, że mam zbyt dużo zleceń. Ale mam jednego klienta, który jednorazowo zleca mi ponad 30 tekstów po 2000 zzs w jednym dniu. W zeszłym miesiącu nie zaakceptowałam i spadły. Teraz wzięłam, ale będę mieć galopadę przez 2 dni. Na szczęście temat mam opanowany. W przyszłym miesiącu poproszę o zlecenia co 2 dni. Dzięki