Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

20 godzin temu, Herkules napisał:

A macie ustawione wszystkie kategorie i dostęp do każdego rodzaju tekstów?

Może te inne, to w języku obcym ;)

Mam zaznaczony j.polski, realizuję: precle, zaplecza, tematyczne, opisy do katalogów, opisy produktów i zaznaczone wszystkie tematyki; wchodzę na TB, na teksty do realizacji i widzę (19:23, 25.03.2020) 59 tekstów; wchodzę na realizację zleceń, a tu jedno: 481708, obecnie zostało 9 tekstów z tego tematu.

Zawsze było tak,ze jak były teksty np. eksperckie (nie mam do nich dostępu, bo się nie ubiegałam) lub  w innych językach, to było to zaznaczone w "tekstach w innych kategoriach i typach", obecnie tutaj widnieje mi 0

W dniu 25.03.2020 o 08:50, Kejti28 napisał:

Mam pytanie do doświadczonych tutaj copy. Jestem na textbookers od kilku miesięcy, piszę bardzo dużo tematycznych tekstów, właściwie staram się łapać tylko takie, ewentualnie z braku laku zapleczówki. Oceny to w zdecydowanej większości 6, bardzo rzadko 5, średnio 40 pozycja w rankingu co miesiąc. Wydawałoby się wszystko super ale nie mam pojęcia jak można wskoczyć na wyższy level? Nigdy nie napisałam tekstu specjalistycznego i szczerze mówiąc nie wiem jak można go zdobyć :) mam kilku dość stałych klientów od tekstów tematycznych natomiast bez szału z ilością zleceń. Tekst specjalistyczny rozumiem że właściwie tylko na indywidualne zlecenie, ale co mogę więcej zrobić żeby takie zlecenie dostać oprócz dobrej jakości, dobrze ocenionych tekstów ? 

Tak samo, jak wskoczyłaś na teksty zapleczowe i tematyczne: piszesz próbkę tekstu eksperckiego :-) I albo Cię przepuszczają albo nie - w tym 2. przypadku możesz znowu spróbować po jakimś czasie. No, chyba że się coś zmieniło?

20 godzin temu, JFK napisał:

Widział ktoś od początku tygodnia jakiekolwiek zlecenie do rezerwacji? Ja chyba nie, a jeśli tak to był to poniedziałek rano. Mam wrażenie ze cos się popsuło. No chyba, że to skutki pandemii. Jak myślicie?

W 1. połowie 2019 roku nie było pandemii, a też były takie okresy i to sporawe. Przed 2018 rokiem też się to chyba zdarzało? Nie dam sobie ręki uciąć za to, ale chyba można znaleźć o tym posty sprzed kilku lat i na tym forum

Edytowane przez jatosia

Nie wiem co się dzieje, może coś z systemem. Specjalnie się wylogowała, a po ponownym zalogowaniu komunikat 49 tekstów w wybranych przez ciebie kategoriach i 9 w innych. Wchodzę na realizuj zlecenia i brak zleceń, przeszłam wszystkie kategorie i zero. Tak jest od trzech dni.

A taks swoją drogą, skoro są coraz częściej okresy takiej posuchy, może warto pomyśleć o rozszerzeniu usług - np. o giełdę tekstów, zlecenia prowadzenia blogów , kont w mediach społecznościowych itd? To oczywiście jedynie pytanie @TextBookers.com - braliście to kiedykolwiek pod uwagę lub dopuszczacie taką możliwość, jeśli przychód spadnie Wam drastycznie z aktualnej działalności serwisu?

System coś szwankuje, ja miałam 3 teksty indywidualne, ale temat mi nie siadł. Po napisaniu dwóch zdecydowałam, że wolę pkt karny. Po 1,5 godzinie od upływu terminu okazało się, że nadal jest aktywny, więc napisałam. Może to ta nowa wtyczka na wordpress spowodowała zawirowania z zegarem, licznikiem i ilością zleceń?.

Teksty na blogi to my już dawno piszemy, tyle, że za stawki zapleczowe.