Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak, ten portal to parodia. Wycofałam się już jakiś czas temu, przyszłam poczytać. Szkoda czasu i nerwów.  @TextBookers.comzróbcie coś ze sobą, podnieście stawki, zacznijcie nas szanować, albo chociaż działajcie sprawnie...tak btw. chyba czas platform powoli się kończy. Może to i dobrze, bo tam nie zarobimy ani prawie nikt nie doceni starań. Ja to pół biedy,  mam 12 lat w branży, nie zginę, ale moi niektórzy kursanci są bardzo przywiązani do portali i boją się wyjść poza nie :(

Ps. Jak zaczynałam  pracować to platform nie było i też było dobrze.

Edytowane przez Inka22
edit
  • Like 1

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

To przykład firmy, która bazuje na taniej sile roboczej, skrajnym wyzysku i kompletnym braku szacunku do copy a jednoczesnym całowaniu tyłków klientów przy każdej okazji (TB zapomina, że oni przynoszą kasę nie dlatego, że mają taki kaprys, tylko dlatego, że ktoś jeszcze realizuje te zlecenia — i to praca wykonywana przez copy jest podstawową wartością). Polecam tylko i wyłącznie ludziom niemającym absolutnie żadnej alternatywy.

• Like 1

popatrzcie na licznik:

188 tekstów w wybranych przez ciebie kategoriach i typach
15 tekstów w innych kategoriach i typach

a popatrzcie na zlecenia:

Propozycje zleceń

Wszystkie języki polski angielski niemiecki
Wszystkie kategorie

Wszystkie kategorie 
Wszystkie typy tekstów
Brak propozycji.

I gdzie te zlecenia???
Edytowane przez Joanna53
  • Like 1

A ja mam 22 karniaki, nie pytajcie...ale też dostałam dziś sporo indywidualnych. Dziś wystosuję pismo dot. kiedy chociaż trochę karnych mi zniosą, to są tak stare punkty...a i nie ma u mnie "zrezygnuj" przez 12 godzin po podjęciu.

Mnie wisi 24 od grudnia ( daty mi się pomyliły i za jedno zlecenie dostałam 13pkt karnych). Zgodnie z regulaminem każdy pkt jest anulowany po 90 dniach, nie anulowali żadnego. W regulaminie widziałam zapis, że osiągnięcie 10 pkt zostaje anulowane po 60 dniach. Nie mogę teraz tego znaleźć, więc nie podaję konkretnego paragrafu. Na razie mam indywidualne, ale za chwilę będę do nich pisać. Inka poszukaj zapisu w regulaminie, ale tym na stronie TB. Ten przysłany przez nich na stronę forum tego zapisu nie posiada. 

Otóż to, wymagać to tak, pójść nam na rękę  (skoro sami obiecali) to już nie :(Swoją drogą nie sądziłam, że jest większy dzik ode mnie z ilością punktów ;) ale jesteś?

nie bardzo lapię o jakich punktach karnych mówicie: o tych, które są na stronie "Odrzucone teksty", czy o tych na stronie "Zarobki i ocena"? Bo na tej drugiej to mam 10,68 (nawiasem mówiąc wcale nie powinno ich być, bo są opatrzone słowami: "odjęte punkty za przekroczenie czasu". Nie powinno ich być, ponieważ NIGDY nie przekroczyłam terminu oddania tekstów, a z kolei w tym pierwszym od zawsze miałam zero, chociaż owszem, odrzucali mi teksty i miałam jakieś tam punkty karne, widoczne przy tekstach. Na ogólnym liczniku, na dole strony zawsze (chyba zawsze, bo nie przypominam sobie innego stanu faktycznego) było zero. Tak więc wynika z tego, że mnie też nie pokasowali żadnych punktów

Pawig dzięki za radę, rzeczywiście raz napisałam, ale drugi raz miałam wahania i lecę na indywidualnych. Joanna 53 te na zakładce "zarobki i ocena" nie mają znaczenia. Pokazują ile odjęli Ci za przekroczenie czasu. W zakładce "Odrzucone teksty" masz pkt karne, jeżeli przekroczych 10, to masz zablokowany dostęp do zleceń ogólnodostępnych. Wyszczególnione są tylko teksty, które nie spełniają wymagań jakościowych. Za przekroczenie czasu doliczane są tylko pkt karne.