Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy problemy techniczne i pracujemy nad ich rozwiązaniem, przepraszamy za wszystkie niedogodności, poinformujemy Państwa jak tylko usuniemy usterkę i postaramy się rozwiązać wszystkie problemy tak, aby żaden użytkownik serwisu nie był poszkodowany.

Pozdrawiamy

Zespół TextBookers

Edytowane przez TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Serwis działa już poprawnie :), jednak użytkowników, u których pojawiły się jeszcze jakieś problemy w związku z wczorajszą awarią, prosimy o zgłaszanie ich na biuro@textbookers.com

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia

Zespół TextBookers.com

Godzinę temu, TextBookers.com napisał:

Serwis działa już poprawnie :), jednak użytkowników, u których pojawiły się jeszcze jakieś problemy w związku z wczorajszą awarią, prosimy o zgłaszanie ich na biuro@textbookers.com

dzieki, miłego dnia:)

Edytowane przez Joanna53

3 godziny temu, JFK napisał:

@TextBookers.com napisalam do Was maila w sprawie zlecen indywidualnych. Mam pewien klopot. Moge prosic o pilna odpowiedz?

Już poszła odpowiedź. 

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia

Zespół TextBookers.com

Zamówiłem sobie z nudów 4 teksty preclowe 1500 zzs ze słowem kluczowym "WordPress".

Tutaj są te teksty, możecie sobie porównać ich jakość :

https://szukam-informacji.pl/jakiej-jakosci-teksty-mozna-kupic-w-serwisie-textbookers/

Teksty zostały napisane przez 3 copywriterów.

• Thanks 1

Z tego osoba pisząca dostaje 1,36 jest słowo kluczowe oraz unikalność? Jest..za sens i jakość się płaci..

Założeniem precli jest w końcu wyłącznie pozycjonowanie a nie dostarczanie wartościowych treści..

Edytowane przez Herkules
  • Like 2

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@Herkules Dokładnie. Dlatego wszystkie zakupione teksty dostały ode mnie najwyższą ocenę :)

Opublikowałem je tutaj, żeby osoby, które jeszcze nigdy nie zamawiały tekstów, mogły zobaczyć, jakie precle można kupić.

A copywriterzy z TB mają okazję przeczytać próbkę twórczości innych copywriterów :)

• Like 2
  • Thanks 1

Też jestem tego samego zdania, choć i przy preclach warto coś tam zachować pisząc z palca..w pierwszym tekście to raczej fraza jaka rzuca sie w oczy to..

Znajomość :D aż 5 razy :D

W drugim uparł się ktoś na słowo "osób"

W trzecim ktoś lubi kropki i krótkie zdania :)

Czwarty nawet nie jest zły za tą cenę :)

Mam tam zamrożone 40 zł, szkoda że nie mogę ich przeznaczyć na takie właśnie testy.. 

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

W dniu 11.08.2020 o 23:19, kris_set napisał:

Zamówiłem sobie z nudów 4 teksty preclowe 1500 zzs ze słowem kluczowym "WordPress".

Tutaj są te teksty, możecie sobie porównać ich jakość :

https://szukam-informacji.pl/jakiej-jakosci-teksty-mozna-kupic-w-serwisie-textbookers/

Teksty zostały napisane przez 3 copywriterów.

fakt, słabe te teksty, ale z drugiej strony co chcieć za te parę groszy? Przecież to precle, a piszący to na pewno nowi copywriterzy. Zresztą, o czym tu dysputować - przeszły przez moderację, więc są spoko 

• Thanks 1

mam pytanie do zlecających: czy dodanie jednego zlecenia na kilkanaście, czy kilkadziesiąt tekstów zapleczowych lub tematycznych wychodzi Wam taniej? Bo ktoś chyba nie pomyślał, zlecając dwa razy po 25 tekstów zapleczowych na 4000 zzs każdy. Pojedynczy tekst napisałabym, ale 25 sztuk takiej długości i o tym samym, to stanowczo za dużo. Proponuję zlecić pojedynczych 25 tekstów, ewentualnie podwójnych, będzie łatwiej i weźmie się za to większa rzesza copy, czyli będzie bardziej różnorodnie. Mówię o tym, bo jest prawie 12.30, a teksty wiszą od ósmej rano. Oczywiście mogę się mylić i zaraz ktoś weźmie te zlecenia, ale myślę, że moja propozycja jest bardziej praktyczna.

Edytowane przez Joanna53