Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

herkules, sam napisałeś - pracodawca na obowiązek odprowadzić składki. A TB najpierw to robił, potem odkręcił wszystko. wybacz, ale nie uśmiecha mi się biegać po urzędach za bodajże 11 złotych wypłaty? tym bardziej zatrudniać do tego księgowej. dla mnie gorszą obawą jest to, że sprawa nie jest jednoznacznie ustalona. dlatego może wyniknąć sytuacja, gdy TB wstecz coś postanowi, co będzie problemem dla piszących.

a interpretacja? już ci mówię. druk ORD-IN, opisz problem, zadaj pytanie. tylko licz się z tym, ze jak opiszesz sytuację z TB, to zacznie się niezły dym. aha, jeszcze wpłać 40 zeta, i potem czekaj 3 miesiące, aż ci wydadzą indywidualną interpretację. nie uśmiecha mi się. ale TB mógłby to zrobić, i miały potwierdzenie wątpliwości.

TB gdzieś już pisał, że się zwróci o interpretację, no ale niestety te 3 miesiące... Także można czekać i czekać i czekać. Nie jest to jednak aż tak skomplikowana sprawa, wydano już wiele interpretacji także teoretycznie biuro rachunkowe powinno to dziabnąć w maks tydzień, jeśli byłoby zawalone robotą po uszy.

A mi się po wczorajszych zmianach trochę rozjechała strona. Po kliknięciu w "strefa copywritera" pokazuje mi się ok. 600 zleceń dostępnych, a 300 w innych kategoriach, mimo, że wszystkie mam zaznaczone. Czy to możliwe, by aż te teksty mają być po prostu anglojęzyczne, czy są to np. nowe zlecenia dla wybranych autorów?

Po kliknięciu w "realizuj zlecenia" nie wyświetlają mi się natomiast moje ustawienia. Raz pokazała mi się jakaś lista zleceń - nie wiem o co chodziło- a teraz pole jest zupełnie puste.

Na szczęście zlecenia można już przewijać nie tylko co dwa, co akurat jest na plus.

Problem z brakiem dostępu do zleceń powinien być już rozwiązany. Gdyby ktoś jeszcze miał problem to prosiłbym o informację na biuro@textbookers.com wraz z podaniem adresu e-mail konta w TextBookers.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Worczester sprawdzimy to - dziękuję za informację :)

Jeżeli ktoś ma jeszcze problemy z wyświetlaniem zleceń to wystarczy usunąć cookies.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Jest błąd - nie pokazuje zleceń do realizacji w momencie, gdy przekroczy się czas na wykonanie. Trzeba się wylogować, żeby wszystko było w normie.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź!