Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Nikonem napisał:

Nieustannie jestem Twoim Fanem, @Herkules Trzymaj się chłopaku!

A ty jesteś jednym z nielicznych, których tutaj szanuje ;) i to bardzo jeszcze są samce, typu @zgred  (jedyne wartościowe szkolenia bez dopłat z UP jak to tam były, a uczestniczyłem ;) czy @Beerbant (ten to zawsze miał stażystki;)   jeszcze Maksik moderator.. ogarnięty Szef Szefów... @Mion dobry programista z Poznania..czy @Finan też dobry as ;)  Dzięki wam żyje, dzięki temuj Forum co roku zarabiam około 40-50 tyś.. i zawsze będę wdzięczny..wszyscy marudą i narzekają..doceńcie co macie..(Wielu bym wymienił, wielu znikło, wielu miało mi za złe teksty na jutro, RAZ WZIĄŁEM ZAPŁATĘ Z GÓRY RAZ..i co? nigdy więcej, około 60-100 zleceń nie opłaconych do dziś, i tak jestem wdzięczny, więc jak chcecie marudzić..macie zdrowe nogi, ręce i zdrowie, to idźcie do pracy...Czemu nie pójdziecie? Bo bierzecie niby wasze firmy, super ekipy..copi..po setki zleceń i wrzucacie je tutaj..z przebitką od klienta 1000%...(ostatnio mi jedna baba, wrzuciła zapytanie tekst na blogi 5 zł nie maks, a na FB gdzie się moczą fachowcy od 50 zł za 1000 znaków woła..)..czas się zmienia..a Herki żyje..

Edytowane przez Herkules
  • Thanks 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

8 minut temu, Herkules napisał:

A ty jesteś jednym z nielicznych, których tutaj szanuje

A pamiętasz jak chciałem do Ciebie jechać ze zdrowotną trawką :D

Oferta aktualna.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

11 godzin temu, Nikonem napisał:

A pamiętasz jak chciałem do Ciebie jechać ze zdrowotną trawką :D

Oferta aktualna.

Ja teraz w Czechach :D a trawki tutaj nie brakuje :D czy zdrowotnej, medycznej czy po prostu ;) ale wiesz jak to jest, miałeś zakazany owoc dostępu brak a jak jest..to po prostu jak piwo, kiedy masz czas.. ;) i dodam, ja nie palę (czasem ;) niestety nasz rząd, odrzucił ustawę, można medyczną kupować z Izraela ale nie w PL hodować ) ale jestem za legalem bo dzięki temu mam olej, kosmetyki itd  (;);)  MERITUM..LUDZISKA ZA DZIEN PRACY GDZIEKOLWIEK MACIE STAWKĘ KTÓRĄ TUTAJ CZY INNYCH PORTALACH NIE WYPRACUJECIE,  NO JA WIEM..WYGODNIE TAK NARZEKAĆ I NIC NIE ROBIĆ..

• Thanks 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

W dniu 7.02.2022 o 16:09, Mariusz_K napisał:

Ja mam jakieś punkty jeszcze z 2016 więc chyba się nie anulują

Punkty karne wygasające po 3 miesiącach zostały wprowadzone w 2020 roku.  Wcześniejsze pkt karne były bezterminowe. Prosimy zgłosić się na biuto@textbookers.com z prośbą o ich usuniecie :)

W dniu 6.02.2022 o 17:21, gosia-gosia napisał:

Wszyscy jesteśmy ludźmi - moderator też może być niedbały, ale  cóż...

W tym przypadku właśnie nie może - system Serwisu nie pozwoli mu przejść dalej - musi zaznaczyć i powód odrzutu, na przykład ten "inny", i musi dodać komentarz. Bez tego nie mógłby kontynuować pracy. 

Pozdrawiamy

Zespół TextBookers.com

Edytowane przez TextBookers.com
  • Like 1

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

• 3 tygodnie później...

Taka refleksja mnie naszła - nie czujecie się wykorzystywani pisząc teksty klasyfikowane jako "opisy do katalogów" długości 2500 znaków, które i tak robią za zaplecza? Bo ja coraz mniej tu piszę, głównie na znak protestu przeciwko wyzyskowi. W innej firmie, za tekst długości 2500 znaków dostaję 15 złotych, i jest to dokładnie taki sam rodzaj tekstu jak "opis do katalogów" - jest różnica, nie?

8 godzin temu, pawig napisał:

Czy na TB pojawiają się jeszcze w ogóle jakieś ogólnodostępne zlecenia na teksty zapleczowe? 

Pewnie jakieś pojedyncze, co zaraz znikają; w tej chwili maleńka garstka precli. Ostatnio nieco więcej zapleczówek, bez ciągłego odświeżania strony widziałam jakieś 6 miechy temu albo i dawniej.

PS Ktoś dziś puścił trochę zapleczówek, ale wymogi chyba jak na t. tematyczne - m.in. "mile widziane listy punktowe lub numeryczne", o pogrubieniu słów kluczowych nie wspominając - pewnie tekst bez listy punktowej  na 6 tu nie zasłuży ;) 

Edytowane przez gosia-gosia

7 godzin temu, gosia-gosia napisał:

PS Ktoś dziś puścił trochę zapleczówek, ale wymogi chyba jak na t. tematyczne - m.in. "mile widziane listy punktowe lub numeryczne", o pogrubieniu słów kluczowych nie wspominając - pewnie tekst bez listy punktowej  na 6 tu nie zasłuży ;) 

Ten ktoś to prawdopodobnie Mikołaj S. który od lat wrzuca zlecenia na GC. Stawki ma niskie ale przystają one do wymagań, nigdy nie odrzucił mi tekstu. Na TB wrzucał zlecenia już jakiś czas temu, jak na GC zaczęły mu teksty wisieć miesiącami (po tych zmianach podatkowych nikt tam już za 3zł/1000zzs nie ma ochoty pisać). Praktycznie nie wystawia ocen, nie otrzymałem jeszcze żadnej, a trochę już napisałem dla niego tekstów na TB. Także spoko można pisać :)

• Like 1

12 godzin temu, Vingag napisał:

Witam, czy są jakieś problemy z moderacją? Niektóre teksty wiszą mi już trzeci dzień, nadal są niesprawdzone? Zauważyłam, że w ostatnich dniach tempo moderacji znacznie spadło. 

A kiedy upływał termin, do którego trzeba było napisać te teksty? Jak było to kilka dni, to na pewno moderują najpierw teksty z krótszym czasem ważności

Edytowane przez gosia-gosia

12 minut temu, gosia-gosia napisał:

A kiedy upływał termin, do którego trzeba było napisać te teksty? Jak było to kilka dni, to na pewno moderują najpierw teksty z krótszym czasem ważności

To akurat prawda, te teksty napisałam w dniu, w którym je otrzymałam. Ale i tak uważam, że trzydniowe oczekiwanie to trochę nie halo jest... 

Edytowane przez Vingag

36 minut temu, Vingag napisał:

To akurat prawda, te teksty napisałam w dniu, w którym je otrzymałam. Ale i tak uważam, że trzydniowe oczekiwanie to trochę nie halo jest... 

Nie wiemy, ile moderatorzy mają tekstów do sprawdzenia - cała pierwsza dziesiątka najlepiej zarabiających na TB leci na zleceniach indywidualnych i sądząc po zarobkach pierwszej dziesiątki, jest ich sporo i mogą mieć krótszy czas realizacji. Poza tym wątpię, żeby moderatorzy mieli etat i moderowali przez 5 dni w tygodniu po 8 godzin. Mają się wyrobić przed terminem ważności danego tekstu i to wszystko.