Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.05.2022 o 15:11, Vingag napisał:

Ostatnimi czasy trochę dłużej się czeka na przelewy, czy mam takie wrażenie? Oczywiście, wciąż zgodnie z regulaminem, więc to taka luźna refleksja. 

Tak; bywało, że dostawałam do 2 dni roboczych, a ostatni dostałam po tygodniu - ale to wciąż zgodnie z Regulaminem. Ale to temat powracająca fala - miesiącami bywa idealnie, później długo "do przyjęcia", a czasem zdarzały się okresy (poza okresem składania PITów nawet), że czekało się ponad 2 tygodnie

Macie ochotę na spotkanie z dobrymi praktykami w pisaniu opisów produktów?

Zapraszamy na darmowy webinar z udziałem TextBookers.com, organizowany przez Contadu.

280636658_409548794512316_4307314155380865367_n.jpg.322c3c812a42b5a7c0f2701b361da887.jpg

Opisy produktów, które sprzedają. | Facebook

Pozdrawiamy

Zespół TextBookers.com 

Edytowane przez TextBookers.com
  • Like 1

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Czy znacie jakiś dobry program do sprawdzania pisowni? Ostatnio moderator odrzucił mi kilka tekstów do poprawy. Rzeczywiście było kilka literówek, ale zakwestionował pisanie "dzięki temu" po przecinku, wg niego tylko po kropce. korzystam z ortograf.pl, ale widocznie jest za słaby.  

W dniu 17.05.2022 o 00:20, Gocha napisał:

Czy znacie jakiś dobry program do sprawdzania pisowni? Ostatnio moderator odrzucił mi kilka tekstów do poprawy. Rzeczywiście było kilka literówek, ale zakwestionował pisanie "dzięki temu" po przecinku, wg niego tylko po kropce. korzystam z ortograf.pl, ale widocznie jest za słaby.  

Wielokrotnie pisaliśmy o tym na blogu - z językiem polskim jest trudno właśnie dlatego, że "papier" przyjmie generalnie wszystko :) I rzeczywiście są sytuacje, w których przecinek będzie niemal wymagany (kiedy "dzięki temu" pełni funkcję łącznika - spójnika w zdaniu złożonym) jednak kiedy przyjmuje formę okolicznika inicjalnego - nawet, gdy zastosujemy (nieprawidłowo w tym przypadku) szyk przestawny, to przecinek nie powinien się pojawić - wyjaśnienie tu Dzięki… a przecinek - Poradnia językowa PWN. To też dobry przykład tego, jak szyk przestawny potrafi zamieszać w podmiocie i zmienić cały sens zdania. Możemy szerzej odnieść się do sytuacji i przeanalizować dany przypadek- poprosimy o kontakt na biuro@textbookers.com.

Pozdrawiamy 

Zespół TextBookers.com

• Like 1

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Teksty napisane wczoraj (22 maja), ale na liście "Oczekujące na moderację" mają datę 23 maja :) i do tego wszystkie napisałem o tej samej godzinie co do minuty, no cud jakiś :) a pisane były w różnych godzinach na przestrzeni całego dnia :)

W dniu 23.05.2022 o 15:35, pawig napisał:

Teksty napisane wczoraj (22 maja), ale na liście "Oczekujące na moderację" mają datę 23 maja :) i do tego wszystkie napisałem o tej samej godzinie co do minuty, no cud jakiś :) a pisane były w różnych godzinach na przestrzeni całego dnia :)

właśnie napisałem tekst na 2000 znaków zapleczowy