Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie propozycji zleceń. Czy jeśli kliknę "realizuj" muszę napisać całą paczkę tekstów (np. 12), czy też mogę napisać jeden albo kilka z nich? Napisałam właśnie jeden z 12 tekstów i chciałam poczekać na akceptację zleceniodawcy, żeby sprawdzić czy chodziło mu o tekst w takim stylu.

Po kliknięciu przycisku "Realizuj" całe zlecenie przypisywane jest do copywritera. Trzeba więc napisać całą paczkę.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Właśnie z tym też był problem ogólnie brakuje jeszcze jednej rzeczy (oprócz zmian jakie wprowadziliście)

Bezpośredniego kontaktu ze zleceniodawcą ot niby niewiele a jednak ;) (oczywiście nie po to by go odebrać lecz ustalić szczegóły;)

Ps. Dzięki za ekspresowy przelew we wtorek rano, jesteście słowni a to się bardzo w dzisiejszych czasach liczy ;)

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Dzięki za informację. Zleceniodawca był co prawda zadowolony z jednego tekstu, więc wiem, że dalej mam pisać w tym samym stylu, ale gdyby było odwrotnie to byłby problem. Faktycznie, przydałaby się możliwość skontaktowania się ze zleceniodawcą, by w trakcie pisania ustalać szczegóły zlecenia. Sam opis nie zawsze wystarcza.

A ja się na ten przykład zastanawiam na temat tego, o co spytała/a @monis190 - skąd wiesz ile tekstów jest w paczce? Mi po kliknięciu w "Realizuj" po prostu pokazują się kolejne zlecenia i najwyżej mogę kliknąć "kolejne".

Jak to jest z tym, że muszę napisać wszystkie? Zaczęłam dzisiaj realizować zlecenia od jednego zleceniodawcy (póki co z 20) i jeszcze mi się jakieś 70 wyświetla w zleceniach do realizacji. Czy to oznacza, że ta ilość będzie się wyświetlać dopóki jej nie zrealizuje?

Niech mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczy, bo chyba tu czegoś nie rozumiem...

Literutopia, z tymi paczkami chodziło mi o realizację zleceń indywidualnych. Nie wiem czy takie Ci się wyświetlają. Gdy klikasz "realizuj zlecenia" widzisz zielony napis "rozpocznij pracę". Ja mam pod nim często "propozycje zleceń" i listę zleceń, które mogę wykonywać indywidualnie. Przy każdym zleceniu widzę jakie są słowa kluczowe, ile tekstów jest do napisania na daną frazę i ile znaków ma być w tekście.

Literutopia, z tymi paczkami chodziło mi o realizację zleceń indywidualnych. Nie wiem czy takie Ci się wyświetlają. Gdy klikasz "realizuj zlecenia" widzisz zielony napis "rozpocznij pracę". Ja mam pod nim często "propozycje zleceń" i listę zleceń, które mogę wykonywać indywidualnie. Przy każdym zleceniu widzę jakie są słowa kluczowe, ile tekstów jest do napisania na daną frazę i ile znaków ma być w tekście.

No widzisz a u mnie czegoś takiego nie ma. Jestem nową użytkowniczką, trochę ponad tydzień na portalu. Czyli wychodzi na to, że te zlecenia indywidualne pochodzą u Ciebie z faktu, że ktoś dodał Cię do ulubionych autorów (chyba?)

Literutopia, nie mam pojęcia jak to jest z tymi zleceniami indywidualnymi. Wydaje mi się, że ktoś już tłumaczył to na forum, ale przyznaję, że nie chce mi się szukać. ;) Z tymi ulubionymi autorami to chyba jest trochę inaczej, bo przy komentarzu do ostatniego wykonanego zlecenia indywidualnego miałam informację od zleceniodawcy, że dodaje mnie do grona ulubionych autorów.

Dawno nie było mnie na TB , widzę zmiany, ale mam pytanie odnośnie wypłat. Nada są automatyczne, czy nie? Informacja była, że nie, a w panelu wciąż widzę "wypłata zostanie dokonana automatycznie 28 maja 2014 roku" O co chodzi?

Edytowane przez oldi

Hehe, a ja nadal mam 85,80 z programu partnerskiego, których nie mogę wypłacić. A tekstów nie potrzebuję :)