Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ostatnio dodawałem zlecenia m. in. z ofertami pracy i te z literówkami :) również miałem problemy przy kilku zakładkach dodając zlecenia otrzymywałem błąd 404 i ostatnio również wiele zleceń zostało "cofniętych" z powodu przekroczenia terminu a z tego co się tutaj dowiaduje mógł to być błąd systemu.

Wg mnie od strony zleceniodawcy brakuje wielu przydatnych funkcji i dobrze byłoby przeprojektować niektóre elementy lub ewentualnie wprowadzić pewne udogodnienia. Czego mi brakuje?

- hurtowego dodawania zleceń na podstawie słów kluczowych, wrzucam do pola słowa kluczowe czy importuje z pliku następnie pojawiają się w tabeli gdzie sa odpowiednie kolumny: ilość, słowo kluczowe kategoria typ tekstu gdzie można byłoby przypisać ustawienia dla wszytkich pozycji w tabeli wybierając odpowiednie ustawienia w nagłówku

- możliwości zdefiniowania własnych ustawnień dotyczących parametrów np. dla danych typów tekstów, używam raczej standardowych np. tekst zapleczowy 1500 znaków więc jak mam dla 100 zleceń definiować za każdym razie ilość znaków to jest to marnownie czasu,więc mogłbyby one być na stałe przypisane/zdefiniowane

- wyszukiwarka do zgromadzonych tekstach wyszukiwanie dla fraz, możliwość przejrzenia tekstów wg autorów ..

- przy eksporcie tekstów do pliku koniecznie przydaloby się dodanie tagów bo obecnie niestety ich bardzo brakuje

- lista aktywne zlecenia z dodatkowa kolumną autor, pole id jest raczej dla programistów a nie dla użytkowników i tylko zaciemnia widok , w historii zleceń podobnie, brak żadnej "przydatnej" informacji brak autora słów kluczowych w sumie opcja w obecnym kształcie mało użyteczna

No z tym brakiem też miałem problem, ale zawsze pomagało mi wylogowanie i ponowne zalogowanie się. Nie wiem jak jest teraz, bo wszystko u mnie w porządku. Może kwestia przeglądarki? Ja używam Chrome. Naprawdę chciałbym jakoś pomóc, ale nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić...

Rzeczywiście już jest ok. Zarezerwowałem sobie 2 strony zapleczówek i działam :-)

Na chwilę obecną normalnie z serwisu korzystać się nie da. Pokazuje się określona liczba tekstów do realizacji w momencie rozpoczynania komunikat: BRAK ZAMÓWIEŃ DO REALIZACJI.

Oznaczenie wszystkim albo większości działów skutkuje koniecznością przekopywania się przez setki tekstów. Więcej czasu spędzone na szukaniu, wylogowywaniu, czyszczeniu ciasteczek itd niż na pisaniu. Porażka...

Czy Wy macie jakiekolwiek zlecenia do realizacji? U mnie nie pokazuje ani jednego. Licznik stoi na pięćset ileś ale ciągle "brak zamówień do realizacji" tak, jakby rzeczywiście nie było ani jednego. To bardzo dziwne, gdyż na e-maila regularnie dostaje powiadomienia o nowych tekstach. Administracja portalu też coś ostatnio milczy...

643 teksty we wszystkich kategoriach (precle, opis plus zapleczówki)

Spróbuj się wylogować i zalogować (na nowo również ustawienia zrealizować)

Wyczyść jeśli możesz historię przeglądarki

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Czyszczę cały czas, na te 600 zleceń pokazały mi sie 3 opisy do katalogu, reszty nie ma: "BRAK". Ja nie rozumiem o co chodzi, napisałam już do administracji portalu, żeby mi ktoś łopatologicznie wytłumaczył w czym tkwi błąd. @Herkules tyle tekstów pokazuje licznik, a kiedy zaczynasz realizację, to faktycznie one są?

Tak dokładnie tyle mam zrób tak

Ustawienia (zaznacz wszystkie)-zapisz-wyloguj się (ewentualnie zaznacz połowę)

Na nowo zaloguj (może inna przeglądarka?) masz możliwość zmienić ją i IP?

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Ponowne logowania, zmiana ustawień czy usuwanie ciasteczek nic nie dają. Po zainstalowaniu Chrome coś się tam pokazało (propozycji zleceń nie ma nadal), ale ta przeglądarka jest u mnie niekompatybilna z Avastem. Dziwne jest też, że po chwili już Firefox też widzi jakieś zlecenia, tu jest coś mocno pokićkane, wcześniej nie było żadnych problemów. I tak nie działa wszystko do końca tak, jak kiedyś.

Mi się przydarzyła inna dziwna historia. Realizowałam dziś po 7 jedno zlecenie indywidualne - wysłałam je gotowe ok. 7.30. Zawsze sprawdzam czy oddany tekst pojawia się w zleceniach oczekujących na moderację. Oczywiście pojawił się, więc wszystko grało.

Pół godziny później napisałam inny tekst i poprzedniego tekstu nie ma ani w oczekujących na moderację, ani w zatwierdzonych. Przed paroma minutami pojawił się znowu w oczekujących na moderację z godziną oddania tekstu 9.30. Wszystko spoko (dobrze, że się znalazło), ale co by było gdybym oddała ten tekst dosłownie parę minut przed zakończeniem się czasu na napisanie zlecenia? Nie byłoby żadnych konsekwencji z powodu zmiany tej godziny, czy byłoby, że przekroczyłam czas?