Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się natomiast wyświetla 717 dostępnych tekstów, a widzę tylko niecałe 100 precli. Nie jest to na pewno problem oceny. Być może reszta to właśnie zarezerwowane zapleczówki, które są dodawane do puli ciągle dostępnych zleceń? Albo zlecenia prywatne? Albo jednak wkradł się jakiś błąd.

Czemu ja nie wpadłem na to, żeby tam sprawdzić? :D Dziękuję :) Tylko szkoda, że jest tak mało tekstów, tzn pomimo zaznaczonych wszystkich kategorii i tak jest napisane, że nie ma tekstów dla moich kategorii.

0 Tekstów w wybranych przez Ciebie kategoriach
75 Tekstów w innych kategoriach

Pomimo tego, że mam zaznaczone wszystkie :) Swoją drogą długo czeka się na zatwierdzenie?

Edytowane przez ExPloiT

Na zatwierdzenie przez moderatora to przeważnie od kilku godzin do tak 24h. Jednak potem jeszcze musi zatwierdzić tekst zleceniodawca, ma na to 72h, jak w tym czasie nie zatwierdzi to jest on zatwierdzany z automatu, a copywriterowi są przyznawane punkty za zlecenie.

• Like 1

Jeszcze jedno :D można zarobionego pkt przeznaczyć na zakup tekstów?

Niestety nadal nie można (piszę nadal, bo kilka miesięcy temu, albo nawet po starcie systemu zaproponował ktoś takie rozwiązanie), ale jak widać nie zostało wdrożone.

Ja zleceń tematycznych mam całą stronę zarezerwowaną.

10 copy x 60 zleceń i macie odpowiedź dlaczego jest napisane, iż 600 zleceń a żadnego nie ma ;)

Dlatego uważajcie na zlecenia indywidualne jakie dostajecie w propozycjach na PW czy meil (ja nie wskazuje konkretnych osóB)

Pozdrawiam

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków