Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się, że zmiany się podobają :) To jedne z nielicznych które mają na celu stworzenie jeszcze bardziej przyjaznego użytkownikom serwisu. Dla osób które jeszcze nie miały czasu sprawdzić - zmieniliśmy sposób wyświetlania zleceń na teksty preclowe oraz opisy do katalogów - od dziś wyświetlają się one w formie wygodnej listy z której można wybrać interesujące nas pozycje.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

• Like 1

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Bo są wakacje, bo masz wielu pośredników którzy biorą po 100 tekstów, potem szukają kogoś kto napiszę za nich

W tym biznesie sytuacja unormuje się koło końca września

co roku jest napływ chętnych i gotowych (z wieloletnim doświadczeniem, 5 letnimi studiami dziennikarskimi itd. choć mają niekiedy po 22-23 lata;)

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Mnie tylko ciekawi czy taki zleceniobiorca jeśli nie wywiąże się ze zlecenia w wyznaczonym terminie otrzyma rzeczywiście karę?

Ja już chyba od piątku dwa meile na temat takich usług odrzuciłem no ale tego pewnie zleceniodawcy są świadomi dla nich nie liczba pośredników a forma odpowiada i tuta TB nie ma sobie równych ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Załogo textbookers, kurcze, istnieje coś co świetnie działa to nagle musicie zepsuć. Było dużo zleceń - daliście podwyżkę i skończyła się normalna praca. Tracą na tym copywriterzy (bo nie mają co pisać), tracą zleceniodawcy (szukają konkurencji), tracicie wy (mniejsze obroty).

Ceny na precle i katalogi są beznadziejne dla zleceniodawców. Zarżnęliście kurę ze złotymi jajami :/

To raczej nie podwyżka cen a dogodniejsza dostępność do nich spowodowała ich drastyczny spadek. JA trafiłem wczoraj na 5, z czego mi sie udało zrobić 3 precle:)

do TB: można zawrzeć dokładniejsze info dotyczące możliwości realizacji lepszych tekstów, bo to że trzeba mieć wysoką średnią ocen trochę mało mi mówi:)