Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Sin, to oczywiste. To jednak wyjątkowo rzadkie sytuacje. Za nagły wypadek, chorobę nikt nie odpowiada i nikt nie będzie mieć pretensji o zawalenie zlecenia. Wszystko inne da się przewidzieć lub na pojawiające się sytuacje odpowiednio zareagować.

A kontakty rzeczywiście warto mieć. Ja mam (telefon do TB od niedawna :-) ), jestem pozytywnie kojarzony i pewnie nie miałbym problemu z wyjaśnieniem takich sytuacji, na razie jednak nie muszę tego sprawdzać

Chodzi o to, że Zleceniodawca zamówił teksty z kategorii OPISY DO KATALOGÓW a oczekuje opisów kategorii produktów na stronę docelową. A to jest jednak pewna różnica.

Czyli generalnie klimaty dobrze znane z Giełdy Tekstów :D No ale z drugiej strony w zleceniu jest też napisane, że teksty nie muszą zawierać szczegółów technicznych wiec loozik :P

A tak właściwie to po jaką cholerę przy tekstach takich jak opisy do katalogów jest możliwość zamieszczania jakichkolwiek uwag? Wystarczy adres strony i słowa kluczowe. Każdy z nas chyba wie co to jest opis do katalogów stron i jak ma wyglądać prawda?

Edytowane przez seoskryba_pl

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Przypomina mi się czerwcowa rekrutacja do TB - szukano moderatorów. Zgłosiłem się, dostałem pytanie o pensję - powiedziałem skromne 8 zł na godzinę (mniej niż przy pisaniu tekstów! ale wysilania się też mniej) i nastała cisza... Pewnie zgłosili się murzyni za 5 zł na godzinę i takie są efekty :)

Zmian weszło że huhu, a serwis jest w zdecydowanie gorszym stanie niż w lutym. Textbookers, potrzebujecie porządnego CEO.

Przypomina mi się czerwcowa rekrutacja do TB - szukano moderatorów. Zgłosiłem się, dostałem pytanie o pensję - powiedziałem skromne 8 zł na godzinę (mniej niż przy pisaniu tekstów! ale wysilania się też mniej) i nastała cisza... Pewnie zgłosili się murzyni za 5 zł na godzinę i takie są efekty :)

Zmian weszło że huhu, a serwis jest w zdecydowanie gorszym stanie niż w lutym. Textbookers, potrzebujecie porządnego CEO.

Może będzie też rekrutacja na CEO :D Wtedy stawka 8 zł/h jak najbardziej realna :D 8 zł brutto oczywiście :P

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

qlwik, ja widzę tylko jedno zlecenie na zapleczówkę i nic więcej. Może już ktoś się zgłosił do tego zlecenia tematycznego i jeszcze go nie napisał. Nie obserwuję puli zleceń non stop. Ostatnio częściej widzę maile o nowych zleceniach niż cokolwiek do pisania - po zalogowaniu już nic nie ma :)

To, ze ktos zlecenia nie widzial nie znaczy, ze go nie ma ktos inny.

A nie jest tak, ze przy zlecaniu tekstow jest informacja, ktore rodzaje tekstow wymagaja wiekszej ilosci czasu? I cos mi sie jednak wydaje, ze tematyczne naleza rowniez do 'tych dluzszych' - 96h. Polecam czytac co sie klika ;)

Pozdrawiam

Spółki | Prawo | Sąd

Witam serdecznie,

Na wstępie chciałbym przeprosić za utrudniony kontakt z nami w okresie wakacyjnym. Niestety jest to okres urlopów co wydłuża czas odpisywania na maile.

Przechodząc jednak do konkretów odnośnie sytuacji w serwisie:

Wszelkie ostatnie zmiany programistyczne czy finansowe skupiały się na polepszeniu pracy copywriterów - nowy system rozliczania, nowy panel roboczy, wyższe stawki za teksty - to wszystko dla Was :)

Czas jednak skupić się na drugiej grupie użytkowników a mianowicie na klientów. Wiadomo, że bez nich copywriterzy nie będą mieli zleceń tak, więc ważne jest aby również tutaj poczynić pewne zmiany. Bardzo dużym problemem był czas realizacji zleceń jak również spora liczba zleceń indywidualnych których nikt się nie podjął i po prostu nie zostały zrealizowane. Z pierwszym pośrednio poradziliśmy sobie zatrudniając nowe osoby na stanowiska copywriterów. Kolejnymi zmianami będzie system premiowania (dodatkowe wynagrodzenie) za szybką realizację zlecenia bądź realizację zlecenia które niedługo wygasa. Stąd tymczasowa obniżka wynagrodzenia na czas prac programistycznych które zwiększy się po wprowadzeniu zmian (bonusy procentowe je zbilansują).

W razie pytań jestem do dyspozycji :)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

wyższe stawki za teksty - to wszystko dla Was :)

Precel miesiąc temu za 1000 znaków 99 gr teraz 90 więc?..

Stąd tymczasowa obniżka wynagrodzenia na czas prac programistycznych które zwiększy się po wprowadzeniu zmian (bonusy procentowe je zbilansują).

;) ale tego to nie rozumiem, co ma piernik do wiatraka?

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

wyższe stawki za teksty - to wszystko dla Was :)

Precel miesiąc temu za 1000 znaków 99 gr teraz 90 więc?..

Stąd tymczasowa obniżka wynagrodzenia na czas prac programistycznych które zwiększy się po wprowadzeniu zmian (bonusy procentowe je zbilansują).

;) ale tego to nie rozumiem, co ma piernik do wiatraka?

Prace programistyczne też kosztują i z jakiejś puli trzeba je opłacić...;)

No cóż...czekam z niecierpliwością na te zmiany...co prawda wiele tekstów na TB nie napisałem, ale może to się zmieni :)

Edytowane przez seoskryba_pl