Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

To dość ciekawe spostrzeżenie. Z sufitu przecież taka ocena się nie wzięła. Nie chce mi się wierzyć, że pisarze z oceną 5 popełniają jakieś rażące błędy. Być może masz za wysokie wymagania? Musisz wziąć po uwagę fakt wynagrodzenia copywriterów. Pisząc precla za złotówkę nie ma się motywacji do osiągania wyżyn stylistycznych. Chcesz mieć lepszy tekst - zamów jego wyższą jakość i zapłać za nią :)

Zgadzam się z tobą chętnie zapłacę więcej ale nie ma takiej opcji dla tekstów katalogowych. Powinny być dwa rodzaje tekstów katalogowych dla pozycjonowania zapleczy i wyższa jakość do promowania strony właściwej w dobrych katalogach.

@neidi - szukasz systemu pokrojonego pod Ciebie. Polecam poszukać dobrego pisarza i współpracować bezpośrednio. Ustalisz wtedy dokładnie co i jak.

@neidi - szukasz systemu pokrojonego pod Ciebie. Polecam poszukać dobrego pisarza i współpracować bezpośrednio. Ustalisz wtedy dokładnie co i jak.

Amen!!! :)

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

neidi - dokładnie, szukaj kogoś do stałej współpracy z Tobą i tyle :) Na takich panelach zawsze będzie jeden lepszy, drugi gorszy copywriter, a jak znajdziesz do współpracy stałą osobę to masz większą pewność co do jakości! Inaczej to chyba nigdy nie będziesz zadowolony. Dodatkowo jak się nawzajem "wyczujecie" i copywriter złapie czego szukać to będziesz miał tylko taki rodzaj tekstów jaki Ci pasuje.

Edytowane przez CheNelly

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Nie chce mi się wierzyć, że pisarze z oceną 5 popełniają jakieś rażące błędy.

Ta ocena 5 może wynikać ze średniej uzyskanej przy pisaniu wielu precli, podczas gdy inne teksty mogły byc niżej oceniane.

No fakt, jeszcze istnieje możliwość anulowania niekorzystnych ocen.. Czyli zaraz dojdziemy do wniosku, że system ocen też należy zmodyfikować bo jest do bani ;)

Dzisiaj rano przywitała mnie niemiła wiadomość, o rzekomym plagiacie na textbookers ;) Zaraz spróbuję to poprawić, ciekawe jak sytuacja zostanie rozwiązana.

Nie mogę wkleić obrazka, ale w każdym bądź razie tekst o Oberstdorfie, ogólnie o mieście, zabytkach, atrakcjach. Niestety, ale jeżeli chodzi o położenie miejscowości czy o jakieś typowo znane zabytki/atrakcje to nie jestem w stanie wymyślić nic nowego ;) Oberstdorf znajduje się w Alpach Algawskich na takiej wysokości od kilkuset lat, Turniej Czterech Skoczni jest tam organizowany... Jak dla mnie trochę kpina z tym plagiatem, zwłaszcza ponoć w 90%, no bo jakby nie patrzeć to zawsze w parze z tą miejscowością będą szły takie słowa jak sporty zimowe, skocznie, SPA czy wellness.... Ciężko napisać coś nowego na taki temat :P Chyba, że ktoś chce lanie wody....

Nie przejmuj się, mi też już się to zdarzyło;) Chociaż nie kopiowałem treści z innych stron :D W moim przypadku Moderator wskazał, z którym akapitem jest problem. Poprawka zajęła chwilę czasu. Potem tekst poszedł do ponownej moderacji i został zaakceptowany.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Też poprawiłam już i czekam teraz co moderator na to powie. Też nie kopiowałam z innych stron, zresztą wrzuciłam ten akapit, który ponoć był skopiowany... no i jakieś pojedyncze słowa się powtarzały na różnych stronach, albo jakieś rzeczy typu : turniej czterech skoczni, sporty zimowe :P a tego raczej nie da się uniknąć.