Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

A ja nie rozumiem - jak plagiat przez przypadek? Przecież nawet jeśli muszę przepisać położenie geograficzne, to mogę sformułować zdanie w inny sposób. Przecież żaden automat nie sprawdza plagiatu po "sensie" wypowiedzi, tylko po formie.

Ten plagiat chyba polegał na tym, że były użyte pewne słowa, które często w opisie tej lokalizacji występują (no bo za dużo to tam nie ma ogólnie rzeczy), tak więc nawet jak zdanie było sformułowane w inny sposób to forma gramatyczna danego słowa była gdzieś użyta. Raczej mają tam programy, które sprawdzają nie całe zdania, ale po słowach czy coś takiego.

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Wczoraj doszły mi środki, czyli czekałam równo tydzień na przelew :) Na duuuży plus fakt, że nie trzeba bawić się w wysyłanie umów pocztą!

TextBookers pod tym względem jest solidny :) W ogóle projekt się rozwija - ostatnio ponad 1000 zleceń do wyboru i koloru. Oby tak dalej!

Dziękujemy za miłe słowa :)

Jak będzie z rozliczeniem dochodów za 2014 rok? Będzie PIT?

Oczywiście - tak jak informowaliśmy mailowo będziemy rozsyłać deklaracje PIT 11 elektronicznie na Wasze adresy e-mail - powinniśmy uwinąć się z tym do połowy lutego :)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Ma takie pytanie: jak wygląda kwestia działania w TB, jeżeli otwiera się własną firmę, trzeba to do was jakoś zgłosić i zmienicie zasady rozliczania? Do tej pory pisałam jako osoba fizyczna, a za jakiś czas najprawdopodobniej to się zmieni.

nie musisz pod działalność podciągać, jeśli nie masz tego (copywriting czy pisanie tekstów) w PKD działalności

możesz podać źródło takiej informacji? z tego co kiedyś czytałem coś co jest wykonywane w sposób ciągły podchodzi pod działalność gospodarczą

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Ma takie pytanie: jak wygląda kwestia działania w TB, jeżeli otwiera się własną firmę, trzeba to do was jakoś zgłosić i zmienicie zasady rozliczania? Do tej pory pisałam jako osoba fizyczna, a za jakiś czas najprawdopodobniej to się zmieni.

Wystarczy w ustawieniach zmienić typ konta na firmowe ;)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

• Like 1

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

nie musisz pod działalność podciągać, jeśli nie masz tego (copywriting czy pisanie tekstów) w PKD działalności

możesz podać źródło takiej informacji? z tego co kiedyś czytałem coś co jest wykonywane w sposób ciągły podchodzi pod działalność gospodarczą

zgadza się - to jest wyjątek, nie może to być stały i regularny dochód,

wybacz niedoprecyzowanie.

ricco-banner.png

Dlaczego zlecenia są ostatnio tak porozbijane, że zajmują po kilkadziesiąt stron, a w każdym jeden tekst? Może by tak jakieś małe info dla zlecających, że jak mają 20 tekstów na jedną frazę, to niech umieszczą je w jednym zleceniu, a nie w dwudziestu :)