Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiedzi przychodzą dość szybko, max kilka godzin...

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

No właśnie też mnie to dziwi, sprawa niezbyt skomplikowana, a odpowiedzi jak nie było tak nie ma... Może to dlatego, że robili coś z serwisem i byli zbyt zajęci? Dzisiaj chyba przez kilka godzin strona w ogóle nie działała i tak jakby zleceń też było dużo mniej. Mam nadzieję, że nie szykują się jakieś negatywne zmiany. :hmmm:

Witam

Specjalnie się zarejestrowałem, bo od 2 dni mam na textbookers jakieś problemy techniczne. Chciałem się zapytać czy u was też występują?

Chodzi o nie naliczanie punktów za teksty, ich znikanie po napisaniu z wszystkich miejsc (do moderacji, zatwierdzone, historia) oraz brak maili. To chyba coś po tej przerwie technicznej się popsuło, tylko nie wiem czy nie jestem w tej sytuacji odosobniony.

Przed jakąś godziną dostałam email, że błąd naprawiony i wygląda na to, że u mnie wszystko się jak na razie zgadza. Co do szybkości interwencji też zero zastrzeżeń.

PS Właśnie zauważyłam - tekst, który już został zmoderowany 3 dni temu, znowu pojawił się w kolejce do moderacji, faktycznie coś dziwnego się dzieje z tekstami

Edytowane przez annaresz

Już prawie wszystko jest ok

Pozostaje jeszcze kwestia tekstów, które były akceptowane przed przerwą techniczną - wskakiwały chyba jako 0 pkt. i wskutek tego jednego zlecenia za kilkanaście pkt. mi nie doliczyło. Czekam jeszcze na odpowiedź od działu technicznego ; )

Swoją drogą ciekawe co tam twórcy TB planują zmienić ; )

No coś jednak tam nie działa, fajnie jak by obsługa udzieliła jakichś informacji w tym wątku? czy można zamawiać teksty itd.

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Ale co Wam konkretnie nie działa? Fakt, były opóźnienia w automatycznej akceptacji tekstów po 48 h, ale bodajże wczoraj wszystko się wyrównało. Zleceń też przybyło lawinowo, czyli chyba problemy były kwestią przerwy urlopowej związanej z długim weekendem. Dzisiaj dużo nie pisałam, ale to co oddałam zostało szybko sprawdzone, więc chyba wszystko juz jest ok?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mam pytanie do administratora. W jakim czasie zleceniodawca może oceniać teksty. Konkretnie chodzi o ocenę 5 tekstów, które zostały sprzedane 2 miesiące temu. Średnią ocen mam 5,7 i sporadycznie teksty oceniane są na 5 (ok. 10%). Nagle dzisiaj widzę, że 5 tekstów mam ocenione na 3 (komentarz: bardzo dobry tekst). To lekkie przegięcie, bo zleceniodawca powinien oceniać teksty w momencie zakupu. Oczywiście wystąpiłam o unieważnienie, ale jest to albo pomyłka, albo nierówne traktowanie stron.

Tutaj bardziej chodzi o to, że Zleceniodawca wystawia ocenę za tekst nawet 2 mce po jego akceptacji, kiedy już nawet nie pamięta treści tego precla, opisu czy artykułu.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.