Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Tak z unieważnieniem ocen nie ma problemu. Chodzi mi bardziej o czas. Powinno to być regulowane regulaminem. Wiadomo, że za wystawianie ocen zleceniodawcy mają 1%. to niewiele, ale przy dużej ilości robi kwotę. i tak ktoś najpierw zleca 5 tekstów, a po 2 miesiącach potrzebuje 20. I nagle przypomina sobie o ocenie, bo dostanie rabat,z reguły nie pamięta już tekstów i wystawia ocenę "na czuja". Ok, ale niech nie zaniża oceny, może wystawić neutralną. Administrator powinien bronić również interesów copywriterów, bo to oni piszą za iskie stawki. Zaznaczam, że dla mnie ocena jest ważniejsza niż stawka. 

Hej,

Czy zauważyliście, że termin na napisanie tekstu wydłużył się o 24 godziny?

Dzisiaj pobierałem nowe zlecenia (16.07) i mam czas na ich napisanie aż do 20 lipca co mnie niezmiernie cieszy.

Czy wiecie czy to na stałe, czy chwilowo? Serwis nie informował nas o tym fakcie chyba? Przynajmniej nie mogę nic znaleźć na skrzynce.

Witam, miałem małą przerwę w pisaniu. Od 3 dni powróciłem, jednak zauważyłem, że teksty, które napisałem, wszystkie mają ocenę 5. Wcześniej 90% tekstów miałem ocenę 6. Czy coś się zmieniło? Automatycznie jest ustawiana ocena na 5? 

Wiadomo, ocena 5 nie jest zła, ale w perspektywie, jeśli będą z automatu zatwierdzać "5", to stawka (mimo, że i tak jest dość niska) jeszcze będzie niższa ... np. dla tekstu preclowego z 1 zł do 80 gr ... nie wspominając o stawkach za testy np. specjalistyczne.

Moja propozycja (jeśli zleceniodawcy z automatu zatwierdzają i wciskają "5"), to może firma ustawiłaby z automatu "6" ... zaś zleceniodawca jeśli uzna, że tekst jest mało atrakcyjny, da niższą ocenę?

Czy był ten temat już poruszany lub ktoś pisał do firmy w tej sprawie i otrzymał jakąś odpowiedź?

Z automatu jest ocena "3", to po pierwsze. Stąd się czasem biorą dziwne sytuacje, kiedy dostaje się trójkę za dobry tekst, ale nie ma żadnego problemu z unieważnieniem takiej oceny, więc tylko wystarczy to zgłosić. Poza tym są klienci, którzy zawsze dają ocenę 5 jak podoba im się tekst, a 6 nigdy. Poza tym, ile masz już ocen? Ja mam kilkanaście stron i średnia 5,54 - za precle z reguły miałam 5, a na wyższy poziom zarobków weszłam dopiero pisząc zaplecza, tematyczne i specjalistyczne.

Ostatnio wypłaty zgodnie z regulaminem, czyli co 15 dni. Czas realizacji rzeczywiście się wydłużył. Nawet sprawdzałam, czy się nie pomyliłam. jeśli to stała zmiana to wydaje mi się, że powinna być informacja o zmianie zasad. A może to tylko w okresie wakacji, bo mniej osób pisze.

W regulaminie jest napisane jasno: "Autor może zażądać wypłaty klikając przycisk "Wypłać" po osiągnięciu minimum do wypłaty. Administrator w ciągu 14 dni wypłaca Autorowi wynagrodzenie za udzieloną licencją po odjęciu prowizji Serwisu oraz pomniejszeniu jej o zaliczkę na podatek dochodowy, obliczoną zgodnie z obowiązującymi przepisami".

Ja nadal czekam. Miałam dostać wypłatę 17.07. Kolejna zlecona wypłata przypada u mnie na 20.07. Mam nadzieję, że w poniedziałek będę maiła pieniądze na koncie...

multikonto