Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już coś takiego kiedyś widziałem, ale nie pamiętam w jakiej kategorii? A teraz do której trafiło? Precel? Zaplecze?

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

cały czas dostaje takie ogłoszenia na indywidualne zamówienie tylko frazy się zmieniają (to akurat do zaplecz się tyczy)

Je je biorę. Pisze się szybko. Chodzi o sensowny tekst zapleczowy, co za problem podzielić na sekcje. Zawsze dostaję 6.

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Potrzebuję tekstów na serwisy zapleczowe. Teksty powinny zawierać chwytliwe tytuły oraz być utrzymane w stylu opisowym lub poradnikowym (nie reklamowym!), o wydźwięku pozytywnym względem słowa kluczowego. Teksty opisu skoncentrowane na słowie kluczowym, słowa kluczowe w treści powinny wystąpić maksymalnie 2 razy, drugi raz słowo kluczowe w innej odmianie gramatycznej. Tekst powinien być podzielony na akapity, zawierać wypunktowania i śródtytuły.

Słowa kluczowe: projektowanie procesów

nie da się tego szybko napisać na 6. Ogloszenia wiszą cały czas to raczej nie są to perełki dla copywriterów.

Oba te przykłady opisów są czytelne i normalne. Widocznie zleceniodawcy mieli złe doświadczenia i teraz dmuchają na zimne. Pisałam dla obu i jest ok. Oceny 6 i żadnych fochów. Rewelką jest zlecenie: proszę otekst z tytułem h1  .. h2.. h3 . Mógłby gościu napisać normalnie, że chce tytuł podtytuł itp, ale nie, musi pokazać  jaki jest guru.

ważne, że mamy teraz w czym wybierać.

Bo to jedne z przyjemniejszych zleceń tutaj :) Wystarczy coś sensownego napisać, oczywiście poprawnie językowo, dostosować się do ilości fraz i wszystko gra. Jeden z niewielu klientów, który jasno określa czego chce i nie przesadza z wymaganiami w zapleczach.

Textbookers szykuje dla autorów świąteczne makowce i choinki pod choinkę :P

Edytowane przez monis190
  • Like 1

Do Herkulesa. Dlatego takie zlecenia wiszą, są nieprecyzyjne. A gdybyś mógł z gościem doprecyzować, to może byś się skusił. Cały czas twierdzę, że w niektórych przypadkach kontakt ze zlecającym ułatwiłby nam pracę.

I z zapleczówki powstałby tekst tematyczny czy specjalistyczny ;) Ja omijam takie zlecenia coś kosztem czegoś :)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków