Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

a przewidziana jakaś premia za wyłapanie literówek na stronach serwisu ? :D

Jasne, jeżeli zauważyłeś jakieś błędy to możesz do nas to zgłosić na biuro@textbookers.com a na pewno się odwdzięczymy :)

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

teraz pytanie... piszę akurat zlecenie :-) i mam podane słowo kluczowe, a dokładnie sąto 3 słowa oddzielone przecinkami. I muszę dokładnie tak samo umieścić je w tekście, inaczej ich nie liczy jako słowo kluczowe.. i jeszcze w jednym ze słów jest litrówka, którą muszę tak samo wstawić... trochę ciężko tak dobierać, mam słowa neurolog, bóle gowy, migrena. i dokładnie tak to musi być w zdaniu, nie można umieścić ich w róznych miejscach. trochęto nie pozwala napisać naprawdę sensownego tekstu...i ta literówka w słowie kluczowym...

Klient popełnił błąd przy dodawaniu zlecenia. W tym polu powinno znajdować się tylko jedno główne słowo kluczowe które ma znaleźć się w tekście a reszta powinna być ewentualnie w opisie zlecenia. W każdym razie właśnie poprawiamy zlecenie i na przyszłość wprowadzimy do aplikacji blokadę możliwości dodania kilku słów kluczowych w tym jednym polu walidacji tak, aby podobna sytuacja nie miała miejsca.

Tak. Ma to na celu zapobiegnięcie "blokowania" zlecenia np. gdyby copywriter odszedł od komputera na kilka/kilkanaście godzin. Założenie jest takie, że jeżeli uruchamiasz panel roboczy to po to aby pracować:) Skrypt dopuszcza przerwę wynoszącą 8 minut.

Kolejna mała niespodzianka:

Każde nowo założone konto otrzymuje bonusowe doładowanie w wysokości 1 punktu który to można przeznaczyć na zamówienie dowolnego tekstu.

Dla przypomnienia: drugi darmowy punkt można otrzymać wchodząc do sekcji "Zdobądź darmowe punkty".

Zapraszamy więc do darmowego testowania usługi :)

Spamujecie mi skrzynkę, że kilka tekstów już napisane. Wiem, że są nerwowi gracze i chcą natychmiast, mi wystarczy 48 h i informacja o wykonanym zadaniu. Jednak nie o tym mowa. Przynajmniej ja nie znalazłem odnośnika do tekstów. Gdzie mogę je przeczytać przed akceptacją lub odrzuceniem? Proszę o dokładną wskazówkę i zmianę skryptu strony, bo przynajmniej u mnie część menu a w zasadzie całe w strefie klienta chowa się pod szarym paskiem. Mój monitor ma 30" więc raczej nie przycina.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Klikam w link potwierdzający założenie konta i dostaję komunikat:

Oops! An Error Occurred

The server returned a "404 Not Found".

Something is broken. Please e-mail us at and let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Gdzie się sprawdza napisane zlecone teksty? o.O

Niektóre teksty zostały napisane

Niektóre teksty z poniższych zleceń zostały już napisane przez copywriterów.

• Zlecenie dla frazy

Masz 72 godzin na przejrzenie ich. Po tym czasie zostaną automatycznie zatwierdzone.

Klikam w przejrzenie ich i gdzie mam ich potem szukać bo nie widzę..

edit: już widzę, trzeba kliknąć w akcja zatwierdź tekst tick.png

Edytowane przez avandi

Fajna platforma, zamowilem 1 tekst dla testu jakość fajna, czyta sie nawet mile, ale rowniez ciezko bylo mi znalezc gdzie sie przeglada te teksty .

Na pewno ciekawa alternatywa dla textmarketu

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Dostałem teksty do poprawy, poprawiłem i... zniknęły z panelu. Nie wiadomo, czy zostały wysłane, czy nie i gdzie one są. Wyjaśnijcie sytuację.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

O fajnie, teraz teksty zaakceptował ktoś, a punktów / pieniędzy na moim koncie nie ma. Czyli co, napisałem się tyle za friko?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Serwis jest nowy, więc pewnie pojawiają i będą się pojawiać jakieś błędy techniczne. Pisaliście już na ich maila w tej sprawie?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

U mnie też punkty się pojawiły. Późno, bo późno. Tak nie może być, że znikają teksty z panelu, a ty nie wiesz co i jak.

W "Saldo" wyświetla mi złą wartość - tylko te bonusowe punkty, bez pkt za teksty.

Przepraszam, za brak informacji przez kilka dni ale pilny wyjazd zakłócił komunikację na forum. Sam serwis oczywiście funkcjonował bez zakłóceń czasowych.

Po kolei odniosę się, więc do wszystkich komentarzy:

Spamujecie mi skrzynkę, że kilka tekstów już napisane. Wiem, że są nerwowi gracze i chcą natychmiast, mi wystarczy 48 h i informacja o wykonanym zadaniu. Jednak nie o tym mowa. Przynajmniej ja nie znalazłem odnośnika do tekstów. Gdzie mogę je przeczytać przed akceptacją lub odrzuceniem? Proszę o dokładną wskazówkę i zmianę skryptu strony, bo przynajmniej u mnie część menu a w zasadzie całe w strefie klienta chowa się pod szarym paskiem. Mój monitor ma 30" więc raczej nie przycina.

Teksty można przejrzeć w sekcji Strefa klienta -> Aktywne zlecenia -> Zatwierdź tekst (znaczek akceptacji). Pracujemy właśnie nad tym aby przycisk kierujący do przeglądania tekstów był bardziej widoczny. Postaramy się również jak najszybciej poprawić błąd z zakrytym menu. Dziękuję za uwagi.

W kwestii powiadomień można je wyłączyć na podstronie Strefa klienta -> Ustawienia

W kolejnych komentarzach widzę, że więcej osób miało problem z dotarciem do podstrony umożliwiającej przegląd tekstów tak, więc zostanie to poprawione w pierwszej kolejności :)

Klikam w link potwierdzający założenie konta i dostaję komunikat:

Skontaktuję się przez priv i wyjaśnimy problem.

Dostałem teksty do poprawy, poprawiłem i... zniknęły z panelu. Nie wiadomo, czy zostały wysłane, czy nie i gdzie one są. Wyjaśnijcie sytuację.

U mnie też punkty się pojawiły. Późno, bo późno. Tak nie może być, że znikają teksty z panelu, a ty nie wiesz co i jak.

W "Saldo" wyświetla mi złą wartość - tylko te bonusowe punkty, bez pkt za teksty.

Teksty wysłane do poprawy powinny być widoczne w sekcji "Strefa copywritera -> Aktywne zlecenia", jeżeli ich tam nie było to najwidoczniej pojawił się jakiś błąd - sprawdzimy to. Teksty w żadnym wypadku nie mają prawa zniknąć a sam mechanizm przypisywania punktów jak widać działa bez zarzutu. Punkty są naliczane w momencie akceptacji tekstu przez klienta czyli maksymalnie w ciągu 72 godzin.

W kwestii drugiego pytania to "Saldo" pokazuje ilość punktów za które można zamówić teksty (punkty te uzyskane są poprzez doładowania konta).

Punkty zarobione przez copywritera naliczane są oddzielnie i ich stan widoczny jest:

-w kokpicie

-w sekcji Strefa copywritera->"Zarobki oraz ocena" jak również "Wypłata środków".

ja tez nie widzę u siebie punktów za napisany tekst... szkoda że zero reakcji. na pewno nie będę pisać, dopóki to nie zostanie wyjaśnione.

Tak jak wspominałem wyżej punkty naliczane są w momencie akceptacji teksty przez klienta. Jeżeli proces akceptacji nie jest widoczny w sekcji "Strefa copywritera->Aktywne zlecenia" to jak najszybciej to poprawimy.

Dziękuję wszystkim za komentarze i zwrócenie uwagi na problemy. Wszystkie będą już rozwiązywane błyskawicznie. Zapraszam do dalszego testowania serwisu - jak już wspominałem każdy nowo zarejestrowany użytkownik może zamówić tekst za darmo :)