Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to nie jest tak, że masz 8 minut na napisanie tekstu. To jest tak, że jeśli w ciągu 8 minut nie postawisz ani jednego znaku, system wyrzuca Cię ze zlecenia. Możesz pisać powoli, ale coś musi się dziać.Nie wiem w sumie, czy jest maksymalny czas, ile można ślęczeć nad jednym zleceniem (o opłacalności nawet nie piszę).

Czy można w jakiś sposób wybierać copywritera któremu się zleca tekst? Bo w sumie po paru tekstach już widać, że poziom jest bardzo różny.

Poza tym, nie wiem czy w jakiś sposób ci ludzie deklarują w jakich tematach są mocni, bo w sumie wolałbym poczekać nawet dzień czy dwa, ale nie tracić później czasu na opisywanie co spieprzył w tekście ktoś, kto nie ma pojęcia o czym pisze.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Tak jak ktoś powyżej, przyczepię się do moderacji. Dzisiejsze zlecenia są trochę nielogiczne. Historia marki Porsche, Ford, czy innych i tekst preclowy? Nie da się napisać czegoś takiego, bez spojrzenia w Wikipedię czy coś podobnego, a to już wyższa jakość tekstu...

Na niektóry pytania odpowiedzieli już inni użytkownicy tak, więc odniosę się już tylko do dwóch poniższych:)

Czy można w jakiś sposób wybierać copywritera któremu się zleca tekst? Bo w sumie po paru tekstach już widać, że poziom jest bardzo różny.

Poza tym, nie wiem czy w jakiś sposób ci ludzie deklarują w jakich tematach są mocni, bo w sumie wolałbym poczekać nawet dzień czy dwa, ale nie tracić później czasu na opisywanie co spieprzył w tekście ktoś, kto nie ma pojęcia o czym pisze.

Pracujemy właśnie nad tą opcją, za około 1-2 tygodnia powinna się pojawić.

Tak jak ktoś powyżej, przyczepię się do moderacji. Dzisiejsze zlecenia są trochę nielogiczne. Historia marki Porsche, Ford, czy innych i tekst preclowy? Nie da się napisać czegoś takiego, bez spojrzenia w Wikipedię czy coś podobnego, a to już wyższa jakość tekstu...

W odniesieniu do komentarzy i uwag w najbliższym czasie wprowadzimy moderację dodawanych zleceń tak, aby w przyszłości nie było już tego typu problemów :)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Chętnie bym w tym serwisie pisał teksty, ale konieczność przebijania się przez dziesiątki zleceń zanim się trafi na interesujące, skutecznie mnie do tego zniechęca...

Jak na razie, pomimo małych i drobnych niedociągnięć, zlecenie są realizowane naprawdę szybko, i na przyzwoitym poziomie jak na teksty zapleczowe i opisy. 5 razy dałem zlecenie i jak na razie się nie zawiodłem. ;)

Bardzo dziękujemy za opinię :)

Chętnie bym w tym serwisie pisał teksty, ale konieczność przebijania się przez dziesiątki zleceń zanim się trafi na interesujące, skutecznie mnie do tego zniechęca...

Pracujemy właśnie nad udoskonaleniem wyświetlania zleceń :)

Znowu macie bajzel z datami. teksty podobno oddane dzisiaj, chociaż powinny się już automatycznie zatwierdzić. W każdym miejscu inna wartość punktów, mam na minusie. Nie wiem ile zarobiłam, ile mi wypłacono, nie ma żadnej historii wypłat. Czy zleceniodawców też tak traktujecie, że wcina im ich pieniądze albo kombinujecie z ich zleceniami jak chcecie? wątpię, bo na nich zarabiacie, a piszących macie gdzieś...

Zarówno klientów jak i copywriterów traktujemy jednakowo. Na każde zgłoszenie o problemach technicznych reagujemy natychmiast po otrzymaniu informacji. I tak będzie w tym wypadku, przekazałem sprawę do działu technicznego - wszystko na pewno będzie wyjaśnione i poprawione.

A ja mam pytanie z innej beczki. Jak się z tego wypisać? Co chwile maile o nowych zleceniach, wchodzę a tu ZONK. Echo i pustynny piach.

Za współpracę więc dziękuję.

W strefie copywritera w ustawieniach można odznaczyć opcję powiadomień o nowych zleceniach. Choć od kilku dni non stop dostępne są jakieś zlecenia więc ciężko mi powiedzieć dlaczego nie są widoczne. Prosiłbym o więcej informacji, czy np. w ustawieniach konta zaznaczone są wszystkie typy tekstów i kategorie tematyczne.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

A ja mam pytanie z innej beczki. Jak się z tego wypisać? Co chwile maile o nowych zleceniach, wchodzę a tu ZONK. Echo i pustynny piach.

Za współpracę więc dziękuję.

Nie ma zleceń? To chyba mamy inne Textbookers. Ja bardziej narzekam na to, że nie mam czasu (inne zlecenia) realizować zleceń które się ukazują. Nie mówię - piszę, ale to jakieś 5 % moich możliwości :-)