Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Mam średnią prawie 6 i jak widzę tego typu zachowanie zleceniodawcy, to zastanawiam się po co on wystawia w ogóle oceny?

Większość z nich to się pewnie nawet nie zapoznaje z treścią wszystkich opisów a ja piszę maksymalnie 2-3 by sprawdzić ich oczekiwania

2,00 - Bardzo dobry tekst

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zrealizowałam kilka zleceń i czekam na akceptację z tym, że muszę przyznać, iż ceny są baaardzo niziutkie.

Widzę, iż zaczęła się kampania na rzecz GT, więc odpowiem ci tyle, iż obecnie wszędzie są takie same czyli de facto jak chcesz to w ciągu godziny utargujesz 10 zł

Różnica jest tutaj diametralna, gdyż nie oczekujesz na zleceniodawcę lecz wykonujesz już adekwatną usługę (więc nawet kosztem tych kilku groszy wolę taką opcję)

Z tego co widzę po zrealizowaniu małej ilości zleceń, to ceny są strasznie niskie. Dziwi mnie też fakt, że moje zatwierdzone precle dostały następujące oceny:

- 4 - bardzo dobry tekst

- 5 - bardzo dobry tekst

- 6 - bardzo dobry tekst

Czyli jak to w końcu jest? Jak tekst może być bardzo dobry na 4, 5 i 6 punktów?

Obecnie po tych kilku zleceniach ceny wzrosły i średnia wynosi 5, ale zastanawia mnie kto to ocenia, moderator czy klient i na jakich zasadach?

Czyli wychodzi na to, że oceny są raczej mocno subiektywne. Taki fakt może wkurzać, kiedy pisze się precla o jakości tekstu zapleczowego, bo ja jakoś takiego całkowitego badziewia nie potrafię wyprodukować - no nie udaje mi się )

Ja ostatnio dostałam za jakiegoś precla 2.00. Co dziwne, za inne teksty dla tego samego zleceniodawcy dostałam 4, 5, 5 i 6. Nie wiem co mu się tak bardzo w tym jednym nie podobało, ale ocena została unieważniona, gdyż tekst nie był oddany do poprawy ani w zleceniu nie było opisu, więc pisałam wedle uznania.

Kilka razy anulowane mi ocene co do TB nie mogę mieć pod tym względem żadnych zastrzeżeń

Podobnie jak anulowania zlecenia gdzie klient chyba sam nie wiedział czego chce

Kolejne zmiany na plus ;)

Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz. Skoro istnieje funkcjonalność dotycząca wyboru ulubionego copywritera to jak to się przekłada w praktyce? Jeśli dany copy zostanie oznaczony przez zleceniodawcę jako ulubiony to następne zlecenia tego człowieka zostaną przedzielone tamtemu copywriterowi?

Pytam z ciekawości dlatego, że np dzisiaj wykonywałam przez godzinę 12 zleceń, które powinny cieszyć się popularnością a mimo to nie znikały dopóki nie skończyłam ich wszystkich. Czy to oznacza, że naprawdę nikt w tym czasie nie realizował zleceń, czy pop prostu jakimś specjalnych trafem dotarły do mnie?

Ten serwis ma wiele zagadek...