Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Literuropia, jeżeli z listy widocznej tam, gdzie klikasz "rozocznij pracę" wybierzesz zlecenie i w paczce będzie 12 tekstów, pisząc jeden podejmujesz się napisania ich wszystkich. Zaklepujesz dla siebie całe zlecenie. Taką odpowiedź uzyskałam od właścicieli serwisu. Nie wiem czy na tej liście pojawiają się zlecenia dedykowane wszystkim czy wybranym, kilku copywriterom, ale jeżeli wykonawca wskaże konkretnie Ciebie, dostaniesz maila z informacją a pod numerem zlecenia pojawi się żółta gwiazdka.

• Like 1

Zgodnie z sugestią współpracujących z nami copywriterów i użytkowników tego forum wprowadzamy zmiany w systemie rozliczeń. Po wprowadzeniu zmian:
1. TextBookers zajmie się rozliczaniem podatku dochodowego, na koniec roku wystawi PIT 11.
2. Zniknie konieczność automatycznej wypłaty punktów raz w miesiącu. Każdy będzie samodzielnie decydował o wypłacie środków. Jednocześnie pojawi się minimalny próg do wypłaty wynoszący 200 punktów.
3. Z racji, możliwości zastosowania stawki 50% kosztów uzyskania przychodu realny podatek wyniesie tylko 9% od uzyskanego dochodu.

Aby wprowadzić powyższe zmiany konieczne będzie wstrzymanie automatycznych wypłat w tym miesiącu. Niemniej jeżeli znajdą się osoby które koniecznie muszę mieć teraz wypłacone zarobione pieniądze to proszę pisać na biuro@textbookers.com - środki oczywiście wypłacimy. W kwestii wypłat już dokonanych w tym roku, czekamy na informację od doradcy podatkowego co z nimi zrobić.

Liczymy, że nowe zasady rozliczania pozwolą na szerszą i wygodniejszą współpracę z naszą firmą :)

W razie pytań standardowo jestem do dyspozycji :)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

No i na coś takiego właśnie czekałem! :) Pewnie znajdą się niezadowoleni, dla których minimum 200 zł będzie zbyt duże, ale warunki są teraz całkowicie jasne i zrozumiałe :)

1. TextBookers zajmie się rozliczaniem podatku dochodowego, na koniec roku wystawi PIT 11.

Jak dla mnie wszystko jest jasne :) textbookers będzie nas rozliczać z US :)

Aby wprowadzić powyższe zmiany konieczne będzie wstrzymanie automatycznych wypłat w tym miesiącu.

No to ja już wam zgłosiłem, iż oczekuję dotrzymania warunków jakie były na początku a więc wypłata pieniędzy jutro, jeśli takowej nie będzie poczuje się wprowadzony w błąd i jednocześnie oszukany (nie zmienia się zasad gry dzień przed wypłatą)

Nie chodzi czy 10 zł, czy 20 czy 50, chodzi o dotrzymanie tego co ustalone było z dniem 1 kwietnia

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Witam,

Doskonale zdajemy sobie sprawę, że zmieniając nagle zasady dzień przed wypłatą bylibyśmy nie fair dlatego jak zostało napisane w mailu dla osób które chcą mimo wszystko wypłaty to odbędzie się ona normalnie.

Podsumowując - jutro wszystkim osobom które się do nas zgłosiły, wypłacimy pieniądze zgodnie z ustaleniami.

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy,

Maciej Matysik

Ja ogólnie zauważyłem dziwny błąd. Napisałem artykuł, który ukazał się w dziale "OCZEKUJE NA ZATWIERDZENIE MODERATORA". Dzisiaj sprawdzając aktywne zlecenia niestety nigdzie tego artykułu niema nawet w działach: odrzucone teksty lub do poprawy. Dodam, że w ogóle nie mam tego artykułu w historii jak i również nie otrzymałem za niego pieniędzy. Co się stało z artykułem? Czekam na wyjaśnienia napisałem w tej sprawie już e-mail.

Mam jedno pytanie odnośnie funkcjonowania serwisu. Otóż przy zaznaczeniu w ustawieniach tylko tekstów preclowych pokazuje mi się liczba zleceń a kiedy przechodzę do ich realizacji w opisie ustanowione jest, że są to opisy do katalogów. Szczerze mówiąc w takiej sytuacji nie wiem co pisze, czy precla czy opis? Ktoś jest mi to w stanie wytłumaczyć. Wcześniej takie rozbieżności nie miały miejsca, dopiero dzisiaj.

czy zgłoszone wypłaty zostały dzisiaj zrealizowane? Pisałam maila z prośbą o przelew, ale widzę na swoim koncie na TB, że kwota do wypłaty się nie zmieniła tak jak w poprzednich miesiącach.

Wypłaty zostaną zrealizowane dziś wieczór gdyż poprawiamy jeszcze w międzyczasie mały błąd który naliczał niektórym copywriterom zbyt wysokie wynagrodzenie.

Mam jedno pytanie odnośnie funkcjonowania serwisu. Otóż przy zaznaczeniu w ustawieniach tylko tekstów preclowych pokazuje mi się liczba zleceń a kiedy przechodzę do ich realizacji w opisie ustanowione jest, że są to opisy do katalogów. Szczerze mówiąc w takiej sytuacji nie wiem co pisze, czy precla czy opis? Ktoś jest mi to w stanie wytłumaczyć. Wcześniej takie rozbieżności nie miały miejsca, dopiero dzisiaj.

Sprawdzimy to, dziękuję za zgłoszenie.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

Mam pytanie odnośnie propozycji zleceń. Czy jeśli kliknę "realizuj" muszę napisać całą paczkę tekstów (np. 12), czy też mogę napisać jeden albo kilka z nich? Napisałam właśnie jeden z 12 tekstów i chciałam poczekać na akceptację zleceniodawcy, żeby sprawdzić czy chodziło mu o tekst w takim stylu.