Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Kontakt ze zleceniodawcą w ogóle byłby dobry, ale pierwsze, co trzeba zrobić to jakaś ingerencja moda w to, co zlecający chce: zamawianie tematycznych jako zapleczowe to norma, bo tak taniej, a później CR dostaje marną ocenę.

Nawiasem mówiąc, jest 3.06., a możliwości wypłat nie ma. Limit do wypłaty za duży, opłata za przelew wzrosła, a ja dalej nie mogę wypłacić. Dajcież wypłatę za 5 złotych dowolnej kwoty, a za darmo powyżej 200 i wszyscy będą szczęśliwsi.

Wypłaty od 2:00 są już możliwe - 2h poślizgu za co przepraszamy :)

Aktualnie próg wynosi 200 pkt. Na pewno w przyszłości będziemy modyfikować te progi zgodnie z propozycją np. poniżej 200 pkt za większą opłatą a powyżej 500 pkt za 1 zł. Jednak wszystko po kolei - na ten moment mamy jeszcze kilka ważnych zmian do wprowadzenia.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Zleceń jest sporo, to bardzo duży plus. Ja poradzę jeszcze jedną funkcję - sortowanie historii zleceń, Obecnie wygląda ona bardzo chaotycznie - niech będzie więcej tekstów na jedną stronę i niech będą ustawione według daty napisania. Znacznie ułatwiłoby to życie (choć nie jest to bardzo priorytetowa zmiania, na pewno nie jest też trudna do wprowadzenia) :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

To ja też się wypowiem - jako zleceniodawca.

Jestem bardzo zadowolony z serwisu. Teksty są pisane na czas - komplet tekstów z reguły mam gotowy w ciągu 24 godzin. Teksty stoją na dobrym poziomie - co prawda, zlecałem do tej pory precle, więc na temat poziomu tekstów zapleczowych nie będę się wypowiadał. To, czego mi brakuje, to możliwości edycji kategorii tekstów. Na szczęście po kontakcie mailowym support zmienił mi kategorię na prawidłową - tak więc kolejny plus należy się za szybkie wsparcie techniczne.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalszy rozwój serwisu,

Jacek.