Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Przytoczona wypłata na Pani prośbę odbyła się przed zmianą oprogramowania i nie była potrącona od niej korekta zaległych wypłat tylko normalna zaliczka na podatek dochodowy. Faktycznie doszło w ten sposób do podwójnego odciągnięcia zaliczki za co przepraszam. Przeleję brakującą kwotę na rachunek bankowy. Z racji, że pozostali użytkownicy otrzymywali wypłaty już po zmianach to podobna sytuacja nie miała już miejsca.

Wszystko jest już skorygowane. Jestem pod wrażeniem tak szybkiego działania, bezproblemowości i profesjonalizmu... aż się sama dziwię, że się tak da:)

Nic tylko pogratulować, bo to jest naprawdę kawał porządnego portalu.

dostałem ocenę 4,0 z opisem że tekst jest Bardzo dobry. W szkole uczono mnie, że bardzo dobry to 5(piątka lub 5/6 jeśli w szkole były pkt.) a 4 to dobry

Spotkałem się z ocenami: bardzo dobrze - dostateczny (ale to w młodości było ;))

Niektórzy twierdzili, że na 4 to umie profesor, student może mieć maks. 3 ;)

heh, ja dostałem ocenę 4,0 z opisem że tekst jest Bardzo dobry. W szkole uczono mnie, że bardzo dobry to 5(piątka lub 5/6 jeśli w szkole były pkt.) a 4 to dobry, więc się odwołałem od oceny:)

Ja dostałem niską ocenę za błędy ortograficzne. Problem w tym, że to zleceniodawca w słowie kluczowym popełnił błąd, a ja musiałem się dostosować, żeby zatwierdziło tekst :-) Oczywiście ta, jak i inne zaniżone oceny zostały anulowane :-)

Ja parę razy pisałam teksty, w których w słowach kluczowych były literówki. W tekście umieszczałam słowa kluczowe w poprawnej formie, a na końcu tekstu dodawałam frazę z błędem i z dopiskiem, że jest w niej literówka, a w tekście jest tak jak powinno być.

Edytowane przez monis190

Z tymi błędami w słowach kluczowych to faktycznie bywa problem, nawet dzisiaj zdarzyło mi się natknąć na sporo tekstów "dłuogopisy reklamowe" :)

Czy u was też te statystyki tak marnie działają? Po zaznaczeniu odpowiednich kategorii pokazuje mi, że jest powiedzmy 100 zleceń w wybranych, a po kliknięciu w realizuj ciągle komunikat: brak zleceń w wybranej kategorii. Ile bym nie odznaczyła to ciągle coś jest nie tak i wygląda to, jakby ta ogólna liczba zleceń we wszystkich kategoriach była jakaś fikcyjna.

To prawda, że źle działa licznik.

Gdy licznik wskazuje, że zlecenia powinny być, po komunikacie "brak zleceń do realizacji" wylogowuje się i po ponownym zalogowaniu jeszcze raz klikam "realizuj". Wtedy zazwyczaj już wszystko działa.

W tym tygodniu mam sporo spraw do załatwienia, więc nie mam kiedy pisać i nawet nie wiem czy pojawiają się jakieś ciekawe zapleczówki. Piszę praktycznie same opisy do katalogów, choć przyznam szczerze, że za nimi nie przepadam. ;)

A ja na TB to chyba jeszcze żadnego opisu nie zrealizowałam, nie wiem, jakoś mnie do nich nie ciągnie, nie lubię :)

Co do triku z wylogowywaniem to kiedyś był dobry, teraz nic nie daje a zapleczówek w proponowanych rzeczywiście jest jak na lekarstwo. Od średniej to chyba nie zależy bo mam 5,44 więc nie jest zła. Bardziej bym tu stawiała na to, że ogólna liczba zleceń jest zawyżona.

Było na pewno ich więcej, bo ja też napisałam kilka opisów dla strony z ofertami pracy :) To prawda, że jest hurtowa ilość opisów, ale ciężko mi pisać po kilkadziesiąt razy opis tej samej strony, a klikać po kolei mi się nie chce. Gdyby była lista, byłoby mi znacznie łatwiej i mogłabym w wolnych chwilach pisać tych opisów więcej.

A ja obstawiam, że liczba zleceń jest prawidłowa tylko po prostu ktoś zlecił opisy do katalogów w hurtowych ilościach.

Skoro mam oznaczone opisy a licznik nadal wskazuje: "XXX tekstów w WYBRANYCH PRZEZ CIEBIE KATEGORIACH" to nie może o to chodzić. Pokazuje 150 tekstów a później brak zleceń do realizacji, tu jest jakiś bug.