Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie lepiej a ciekawe od kiedy piszecie? Piszę od grudnia w TB, zarobiłem 4 cyfry, z każdą podwyżką było coraz gorzej ze zleceniami. Pierwsza gdzieś w okolicach wiosny - ruch zamarł, a potem odżywał przez kilka miesięcy. Teraz jest identycznie, ale podwyżka jest już na tyle duża, że ruch nie powinien odżyć. Sorry ale taki portal ma sens tylko jak jest tanio, a przy aktualnych cenach całkowicie się nie opłaca bo można zlecić komuś sprawdzonemu.

Szkoda bo w pierwszych miesiącach było świetnie - nawet mimo gorszego systemu pisania.

ja korzystałem już. Na tekst 450 znaków, zapleczowy czekałem 2,5 dnia:) miejmy nadzieję, że to tylko dlatego, że się dopiero rozkręca biznes ;)

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

Ale masakra, głupio to wszystko jest przeprowadzane. Akurat stawki za precle w dwóch najlepszych przedziałach to były dobre takie, jakie były, ale jeżeli już miały być obniżone, to na litość boską na korzyść zapleczówek i tekstów tematycznych. A tutaj to zostało rozwiązane tak, że skoro było za drogo, to się ucięło copywriterom zamiast zostać przy cenach, jakie były poprzednio. To się zaczyna robić chaotyczne, ciągłe zmiany ale efekty niezbyt dobre.

I dlaczego wprowadza się wszystko "po cichu", za plecami? Dlaczego nie ma żadnej informacji o tym?

Dwa miesiące temu to człowiek siadał kiedy chciał i pisał kiedy chciał bo zawsze coś było. Teraz to się zaczęło "polowanie na zlecenia" bo nie ma nic, a siedzenie cały dzień i sprawdzanie, czy "może trafię, że ktoś minutę temu coś dodał" mija się lekko z celem.

Spółki | Prawo | Sąd