Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnie zmiany podziałały, wreszcie teksty są robione na czas, także tak dalej trzymać.

Planowane jest może wdrożenie w opcjach języka tekstów języka naszych zachodnich sąsiadów czyli Niemców? Mógłby by być spory popyt na tego typu teksty

Edytowane przez crossxx

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Cytując z regulaminu:

Administrator w ciągu 14 dni wypłaca Autorowi wynagrodzenie za udzieloną licencją po odjęciu prowizji Serwisu oraz pomniejszeniu jej o zaliczkę na podatek dochodowy, obliczoną zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Także ten...

Spółki | Prawo | Sąd

Pojawiło się trochę zleceń na teksty zapleczowe i do żadnego nie mogę się zgłosić. Cały czas widzę komunikat, że zlecenie jest niedostępne, ponieważ zgłosił się do niego inny copywriter lub nie mam do niego uprawnień. Pisać te teksty mogę, zgłaszałam się dosłownie sekundę po ich pojawieniu się, więc jestem taka wolna i ktoś mnie wyprzedza? :) Czy coś jest nie tak?

Nie wiem czy tylko ja mam ciągle problemy z tym serwisem czy o co chodzi... Pojawia się sporo tekstów zapleczowych, ale nie mogę zrealizować żadnego, bo jak tylko w niego kliknę to:

To zlecenie jest niedostępne. Mogło zostać rozpoczęte przez innego copywritera lub po prostu nie masz do niego uprawnień.

I to nie kilka razy, tylko kilkadziesiąt a co najlepsze nie mogę podjąć realizacji bo już zajęte a mimo to przez jakiś czas jeszcze wisi na stronie i dopiero po jakimś czasie znika, kiedy weźmie ktoś inny. O co chodzi z tymi uprawnieniami?

Dokładnie wczoraj miałam to samo i też myślałam, że się spóźniam, no ale dzisiaj to ewidentnie widać, że jest jakiś bug w systemie. Trochę to nie bardzo, bo jak mamy setki razy klikać to tylko czas marnujemy. Nie mam pojęcia o co biega.

@monis190 też usuwam przed chwilą i wynik jest taki, że mam 2 strony zleceń zapleczowych i wszystkie czekają, kiedy klika się konkretne to wyskakuje to powiadomienie, że muszę zrealizować wszystkie ale nie przechodzę do realizacji, tylko kieruje mnie na powiadomienie o braku dostępu (to co cytowałam wcześniej).