Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś w ogóle unieważnia przyznane oceny? Zlecający chyba z byka pospadali, zamawiają teksty zapleczowe albo precle, dostają świetną jakość, jakiej nie powstydziłyby się niektóre strony i przyznają 2, 3, 4 - no ostatnio to jakiś pogrom, a ocen nikt nie usuwa, tylko żądanie wisi i wisi.

@SeoMagic ma rację, ogólnie w panelu zamawiania powinno być jasno określone, że zamawiając tekst zapleczowy czy preclowy zlecający rozumie, jakiej będzie jakości i nie może oceniać go jak tekst dobrej jakości. Ogólnie to wygląda tak, że wiele naszych zapleczówek za 1.60/1000 zzs ląduje na normalnych tematycznych stronach i jak tak dalej pójdzie, to zacznie to być nagminny proceder.

Powinny być stałe stawki i tyle... a nie jakieś oceny z błędami... aż się pisać odechciewa :)

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

Ja mam identyczny problem

ocena bardzo dobry tekst - 6 i bardzo dobry teks - 4, to jedno i to samo dla niektórych osób. Co gorsza pojawiają się również oceny bardzo doby tekst i ocena 3. Warto pomyśleć nad nowy systemem oceniania.

Dokładnie: niektórzy klienci chyba nie przykładają żadnej wagi do tego oceniania, a przez losowe zaznaczenie 3 gwiazdek zamiast 5 czy 6 spada średnia ocena i finalna stawka za kolejne zlecenia.

W ostatnim czasie rzeczywiście oceny są z kosmosu i wygląda to tak, jakby tekstów nikt nie czytał. Jeśli przyjrzeć się poszczególnym ocenom, to okazuje się, że wtedy, kiedy tekst był super są one niskie, a kiedy był taki sobie to jest 6. Pomieszanie z poplątaniem :)

Macie ostatnimi czasy dostęp do zleceń indywidualnych? Ja pomimo oceny 4.94 już nie pamiętam, kiedy ostatnio się takowe pojawiło na moim koncie... Pisałem w tej sprawie do administracji, ale juz przestałem wierzyć w to, że otrzymam odpowiedź...