Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu dzisiejszym wprowadziliśmy istotną zmianę w strefie copywritera polegającą na dodaniu bonusów za:

1. Szybszą realizację zlecenia - napisanie tekstów w pierwszych 25% czasu przeznaczonego na dane zlecenie skutkować będzie doliczeniem 5% wartości do wynagrodzenia. Realizacja do 40% czasu skutkować będzie doliczeniem dodatkowych 3%.

2. Podjęcie się kończącego zlecenia - jeżeli na realizację zlecenia pozostało 10 i mniej godzin to copywriter który się go podejmie otrzyma dodatkowe 5%. Uwaga! – Dotyczy to tylko zleceń które są oznaczone bonusem jeszcze w trakcie gdy są widoczne na liście zleceń.

Zmiany odnoszą się tylko do zleceń indywidualnych.

Co to oznacza dla klientów?

Oznacza to jeszcze szybszą realizację zleceń a także mniej niezrealizowanych zleceń z powodu przekroczonego terminu.

Mam nadzieję, że zmiany przypadną Wam do gustu:)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

Edytowane przez TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Coś jest chyba nie tak ze zliczaniem słów kluczowych. Kiedy w zleceniu mam np. 2 frazy - strony internetowe oraz profesjonalne strony internetowe to po wpisaniu w tekście frazy profesjonalne strony internetowe system pokazuje "jedynki" przy obu wymienionych wcześniej frazach. A tak chyba nie powinno być. Ktoś zauważył podobne "zjawisko"?

Edytowane przez seoskryba_pl

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Coś jest chyba nie tak ze zliczaniem słów kluczowych. Kiedy w zleceniu mam np. 2 frazy - strony internetowe oraz profesjonalne strony internetowe to po wpisaniu w tekście frazy profesjonalne strony internetowe system pokazuje "jedynki" przy obu wymienionych wcześniej frazach. A tak chyba nie powinno być. Ktoś zauważył podobne "zjawisko"?

System działa na zasadzie rozpoznawania czy dane słowo kluczowe zawarte jest w tekście. W tym wypadku jedno słowo kluczowe de facto zawiera obie frazy stąd jedynki przy obu słowach kluczowych. Na przyszłość postaramy się coś na to zaradzić :)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

• 3 tygodnie później...

Nie wiem czy inni też mają ten sam problem, ale w moim przypadku notorycznie trafiają się teksty zapleczowe, które w opisie mają informację, że tekst ma być na stronę firmową. Może zatem warto pomyśleć nad dodaniem jeszcze jednego typu a mianowicie TEKST NA STRONĘ FIRMOWĄ. Bo w tej chwili Zleceniodawcy wydają się być wyraźnie zagubieni i, nie wiedzieć dlaczego, wybierają tekst zapleczowy :D

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

"Proszę o treść na stronę internetową firmy zajmującej się tworzeniem projektowaniem i drukiem banerów reklamowych. Mile widziane takie słowa jak: tanio, tanie, ceny, cennik, cena, najlepsze"

2,88 zł za 2000 znaków

:)

2000 znaków to jedna strona a4. Nie długo klienci będą dawać ogłoszenia,

"Proszę o treść do mojej pracy dyplomowej"

60 stron po 2.88 to 172 zeta za pracę dyplomową :)

poziom tekstu na zapleczu a poziom tekstu na stronie to raczej dwa różne światy. Jak ktoś stawia nawet porządne zaplecze, to powinien zapłacić za porządny tekst :)

kolejne zlecenie:

prosze o zredagowanie tekstu na podstronę: XYZ

Liczba znaków:0 /300
Jakość:Opis do katalogów
Wynagrodzenie:

0,32 pkt

za 30 groszy teks na stronę trzeba napisać ???

Edytowane przez SeoMagic
  • Like 1

Nie no takie zlecenia mogłyby być uwalane albo odsyłane Zleceniodawcy do korekty przez Moderację. Bo napisać to zawsze ktoś napisze, ale chodzi o to żeby się w końcu nie zrobiła totalna kołomyja w serwisie.

• 2 tygodnie później...

Siemanko!

Ostatnio chwaliłem, dzisiaj muszę odchwalić:)

W poniedziałek 29 września wystawiłem zlecenie na 27 precli. Do tej pory zrealizowanych zostało 4. Na moje zapytanie w zeszły czwartek dostałem odpowiedź, że w wyniku dużej ilości zleceń Textbookers ma spore opóźnienia.

Okej, sam nie należę do najbardziej punktualnych zleceniobiorców;) Natomiast tydzień to zdecydowanie za długie oczekiwanie na zrealizowanie tych tekściorów i napisałem wczoraj prośbę o:

• wycofanie mojego zlecenia;
  • i zwrot pieniędzy za niezrealizowane teksty, najlepiej w formie punktów na konto.

Dzisiaj otrzymałem mejla z automatu od supportu, że moje zgłoszenie zostało zamknięte. Niestety, ani tekstów, ani punktów na koncie nie ma.

Przy okazji chciałem napisać, że generalnie jestem zadowolony z korzystania z platformy Textbookers i jedno zawalone zlecenie tego nie zmienia, natomiast nie mogę już dłużej czekać na realizację tekstów i chciałbym albo zlecić je komuś innemu, albo samemu przysiąść się do klawiatury:)

Skończyły się wakacje także dla studentów ;) obniżyli na ten okres stawki (tłumacząc to w jakiś niezrozumiały sposób ;) Teraz to jest właśnie tego efekt..

• Like 1

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Mam takie pytanko...czy Zleceniodawca ma w jakiś sposób ograniczony czas na wystawienie oceny za tekst? Bo ja dzisiaj dostałem notę za tekst, który został zrealizowany 24 sierpnia b. r. I tak się zastanawiam na jakiej podstawie ta ocena została wystawiona? :D