Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego w textbookers.com po dodaniu zlecenia dla konkretnej osoby, po braku jej akceptacji zlecenie nie jest po prostu anulowane? Zamiast tego wysyłane do ogólnej puli, a potem dostaje teksty napisane przez jakiegoś gimnazjalistę. Przecież po to daje zlecenie dla danej osoby, żeby mieć pewność że będzie wysokiej jakości. Jak ta nie ma czasu/nie jej temat, to daje innej upatrzonej osobie, a tak teraz mam teksty tematyczne na poziomie precla, przecież jak dam do poprawy to gimnazjalista nie wymyśli nic lepszego i muszę to zlecać znowu, nie mówiąc o kasie w błoto.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

U mnie przy kliknięciu SZCZEGÓŁY ZLECENIA wyskakuje:

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".
Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Pewnie chwilowe problemy. Nie ma się co martwić;)

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Drobne problemy mogły wyniknąć w związku z dużą aktualizacją oprogramowania ale z tego co się orientuję zostały już zażegnane.

Odnośnie samej aktualizacji oprogramowania... To w końcu wprowadziliśmy API na które czekało wielu naszych klientów! :)

Znajdziecie je po zalogowaniu w sekcji Ustawienia->API
Dokumentacja:
Zapraszam do testowania, i zgłaszania ewentualnych uwag/sugestii :)
Pozdrawiam,
Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

• 2 tygodnie później...

Pytanie do administracji: co decyduje o tym, jakie typy teksów mogę pisać? Czy trzeba mieć średnią ocen plasującą się w najwyższym przedziale, aby mieć odblokowane teksty tematyczne, specjalistyczne, opisy produktów i tłumeczenia?

Na razie znowu jest straszny bałagan - nawet osoby z najwyższą średnią nie mają od dobrych kilku godzin dostępu do zleceń innych niż teksty do katalogów i precle.

Pytanie do administracji: co decyduje o tym, jakie typy teksów mogę pisać? Czy trzeba mieć średnią ocen plasującą się w najwyższym przedziale, aby mieć odblokowane teksty tematyczne, specjalistyczne, opisy produktów i tłumeczenia?

Na razie znowu jest straszny bałagan - nawet osoby z najwyższą średnią nie mają od dobrych kilku godzin dostępu do zleceń innych niż teksty do katalogów i precle.

Prawde mówiąc od dłuższego czasu jestem w przedziale 5,01-5,50 i nigdy nie miałem dostępu do lepszych tekstów. Nie wiem więc czy trzeba mieć ocenę najwyższą, czy takich zleceń po prostu nie ma i jest zablokowane. Wyraziłem chęć tłumaczenia tekstów i trochę się zawiodę, jak będą one dostępne tylko dla copy z najwyższego przedziału. Mogłoby to zostać wyjaśnione :)

Pytanie do piszących opisy.

Czy dla każdego opisu z tego samego zlecenia wymyślacie unikalny tytuł? Póki co, dla każdego opisu daję inny tytuł, ale zastanawiam się, czy to ma jakiekolwiek znaczenie dla osoby zlecającej. Jak Wy podchodzicie?

Ja zawsze daję unikalny tytuł, zresztą nawet jak piszę 10 tekstów na temat wakacji, to każdy ma inną tematykę (np, gdzie jechać na wakacje, co zabrać na wakacje itp.), więc różne tytuły nie są problemem :)

Dzisiaj zgłosiłam komentarz do unieważnienia, ciekawa jestem jak zostanie rozwiązana sprawa. Komentarz - bardzo dobry tekst, a ocena 3 ;) Jak dla mnie bardzo dobry tekst to 5 albo 6 (takie oceny przy tym komentarzu zawsze miałam), 3 raczej wskazuje na przeciętny tekst...

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Dzisiaj zgłosiłam komentarz do unieważnienia, ciekawa jestem jak zostanie rozwiązana sprawa. Komentarz - bardzo dobry tekst, a ocena 3 ;) Jak dla mnie bardzo dobry tekst to 5 albo 6 (takie oceny przy tym komentarzu zawsze miałam), 3 raczej wskazuje na przeciętny tekst...

Zgłaszaj, zgłaszaj. Czasem oceny są naprawdę niepoważne i adminstracja bez problemu je unieważnia. System ocen nie jest niestety doskonały, ale jest jak jest ;)