Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Do Ciebie :)

Sprawdzałem ostatnio ten portal od strony klienta i hmm... jedne teksty są po prostu ekstra, a inne kiepsko albo nie na temat a przechodzą moderację. Fraza 3 razy nie więcej w jednej formie dodane w zleceniu. Odbieram tekst a tam nieodmieniony wyraz pojawia się 16 razy :P

Jak tak piszesz precle jak te posty tutaj to ja się nie dziwię, że co drugą ocenę musisz zgłaszać ;)

W kwestii tego, że Klienci uporczywie próbują zlecić do napisania wartościowe teksty w cenie zapleczówek czy precli wpadłem na pewien pomysł ;) Może warto przy poszczególnych zleceniach dać Copywriterowi możliwość zgłoszenia ich do moderacji.

Wchodzę na szczegóły zlecenia, widzę, że ewidentnie wytyczne do zlecenia nie zgadzają się z wybraną kategorią tekstu, klikam jakiś magiczny przycisk i tekst leci do moderacji. Idealnie by było, gdyby takie kwiatki czyścili Moderatorzy, ale myślę, że proponowane przeze mnie rozwiązanie też warto poddać dyskusji.

• Like 1

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

W kwestii tego, że Klienci uporczywie próbują zlecić do napisania wartościowe teksty w cenie zapleczówek czy precli wpadłem na pewien pomysł ;) Może warto przy poszczególnych zleceniach dać Copywriterowi możliwość zgłoszenia ich do moderacji.

Wchodzę na szczegóły zlecenia, widzę, że ewidentnie wytyczne do zlecenia nie zgadzają się z wybraną kategorią tekstu, klikam jakiś magiczny przycisk i tekst leci do moderacji. Idealnie by było, gdyby takie kwiatki czyścili Moderatorzy, ale myślę, że proponowane przeze mnie rozwiązanie też warto poddać dyskusji.

Jest to bardzo ciekawy pomysł - dziękujemy za sugestię :) Z bieżących spraw pracujemy nad funkcją która ukaże się jeszcze w grudniu i zwiększy zarobki copywriterów. Tak, więc na zajęcie się tą sprawą przyjdzie jeszcze chwilę zaczekać niemniej zdajemy sobie sprawę z problemu i będziemy starać się go jak najszybciej rozwiązać.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Ogarnijcie to zlecenie wygasło... bo krew zalewa przy projektach 200 tekstów + ;)

A jeśli chodzi o copywriterów, to takie info, jak daję linki w postaci czysto do wklejenia czyli <a href="cos tam">cos tam</a> to naprawdę jest to trudne, żeby użyć ctrl+c i ctrl+v ;) please... potem mi przychodzi 30 - 50 tekstów do poprawy, bo copymaster wkleił sobie anchor po swojemu :) zatem z mojej strony fajnie aby była funkcja ogarniana przez modów, że jeśli chce linka w jakieś tam postaci, a go nie ma, lub i jest inny niż zakładany, o tekst od razu wraca do copywritera :)

Ale ogólnie poziom okey :) polecam platformę!

• Like 1

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

22023

Tematyka: Sklepy, Zakupy
Słowa kluczowe: Research Chemicals, 4mmc, Research Chemicals Hurtownia
Jakość: Tekst preclowy
Pozostało tekstów: 1
Znaków: 1200

Nigdy nie sądziłem, że kiedyś spotkam się z możliwością promowania działań sklepu, oferujące substancje służące do produktów narkotyków oraz dopalaczy

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Obniżamy ceny na mikołajki!

20% darmowych punktów przy promocyjnym doładowaniu. Tylko do poniedziałku!

Z okazji mikołajek przygotowaliśmy dla Was promocyjny pakiet punktów które to możecie później w dowolnym terminie spożytkować na zakup tekstów:

Pakiet 200 punktów + 20% darmowych punktów za 200 PLN netto (razem 240 pkt)

Zakup pakietu możliwy jest po zalogowaniu na podstronie „Doładuj konto” (trzecia linijka na liście pakietów).

Promocja trwa do poniedziałku do godziny 15:00.

PS: Altaica dziękujemy za pozytywną opinię :) Odnośnie wygasania zleceń to pracujemy nad funkcją która pozwoli na ich szybkie wznawianie.

Edytowane przez TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Nigdy nie sądziłem, że kiedyś spotkam się z możliwością promowania działań sklepu, oferujące substancje służące do produktów narkotyków oraz dopalaczy

Ostatnio było po bandzie, słowa kluczowe: dopalacze, hurtownia dopalaczy :)