Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak zostało już wspomniane wypłaty zawsze będą realizowane z zachowaniem 14 dniowego terminu, czy święta czy sylwester będziemy się go trzymać :)

A teraz trochę zbaczając z tematu ważna informacja:

Otóż wielokrotnie w tym temacie wspominaliście, że ustalanie Waszego zarobku na podstawie samego systemu ocen od klientów jest nie do końca sprawiedliwe. Chciałbym podkreślić, że współpraca z copywriterami jest dla nas niesłychanie ważna przez co słuchamy Was i staramy się na bieżąco reagować na Wasze propozycje. Przede wszystkim już teraz mogę zapowiedzieć zmiany w systemie przyznawania wynagrodzenia. Będzie na nie miało wpływ wiele czynników a nie tylko system ocen który zresztą również w pewnym stopniu zostanie zmodyfikowany.

Dzisiaj wprowadziliśmy pierwszą zmianę w tym kierunku. Zmodyfikowaliśmy system bonusów i zwiększyliśmy przyznawane Wam dodatkowe wynagrodzenie. Od teraz możecie zarabiać nawet 10% więcej!

Jak działa nowy system bonusów?

1. Bonus za szybszą realizację zlecenia:

Każdy tekst indywidualny które zostanie zrealizowany w ciągu 25% czasu licząc od dodania zlecenia otrzyma bonus 8%, jeżeli realizacja nastąpiła w ciągu pierwszych 40% wyznaczonego czasu to bonus wyniesie 4%.

Istotne jest to, że bonus zostanie naliczony w przypadku pierwszej akceptacji przez moderatora i klienta. Bonusu nie otrzymają więc zlecenia napisane „na szybko” byleby zmieścić się w wyznaczonym czasie.

2. Bonus za realizację wygasającego zlecenia:

Zarówno dla tekstów wysokiej jakości jak i jakości SEO wprowadziliśmy bonus za realizację wygasającego zlecenia w wysokości 10%.

Obowiązuje on dla zleceń co do których pozostało mniej niż 24 godzin na realizację. W przypadku zleceń jakości SEO bonus zacznie obowiązywać dla zleceń dodanych już po wprowadzonych zmianach.

Mam nadzieję, że nowe zmiany przypadną Wam do gustu i zaowocują lepszą współpracą z TextBookers :)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

Edytowane przez TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

• 2 tygodnie później...

Na pewno 3200 tekstów na 5,34 lepiej świadczy o piszącym niż 10 na 6.

A ja bym się kilka razy zastanowił przed zleceniem tekstów tematycznych komuś, kto jest ewidentnym hurtownikiem. Pytanie z jakiego orkesu czasu te 3200 tekstów, bo jak np. z pół roku to wątpię, by ocena powyżej 5 miala tu uzasadnienie. W ogóle oceny poszczególnych typów tekstu (preclem, katalogi, tematyczne itp) powinny być zliczane zupełnie oddzielnie.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Świąteczna obniżka cen!

20% darmowych punktów przy świątecznym doładowaniu. Oferta dostępna tylko przez najbliższe 24 godziny!

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia przygotowaliśmy dla Was promocyjny pakiet punktów::

Pakiet 300 punktów + 20% darmowych punktów za 300 PLN netto (razem 360 pkt)

Zakup pakietu możliwy jest po zalogowaniu na podstronie "Doładuj konto" (trzecia linijka na liście pakietów).

Promocja trwa do wtorku do godziny 15:00.

Zapraszamy na naszą stronę internetową:
textbookers.com

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

Edytowane przez TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Witam.

Przyglądając się serwisowi doszedłem do pewnych sugestii, które pozwolę sobie przedstawić.

1) Wprowadzenie warunków, które będą umożliwiały pozbycie się punktów karnych.
Jesteśmy ludźmi i każdy z nas moze sie pomylić, a punkty karne przyznawane są dożywotnio.

2) Dobrze by było, gdyby system zaliczał użycie słów kluczowych, które zostały wymienione przez przypadki.
Chciałem kiedys napisać artykuł gdzie trzeba było użyć następującego wyrażenia: "DJ na wesele".
Byłoby prościej napisać tekst, gdyby można było użyć innego przypadku dla rzeczownika np.: "DJ'a na wesele" i system by też zaliczał to jako użyte słowa / wyrażenia kluczowe

3) Fajnie by było gdyby można było wypłacać pieniądze na paypal od powiedzmy 10 PLN.

To tyle : )

2) Dobrze by było, gdyby system zaliczał użycie słów kluczowych, które zostały wymienione przez przypadki.

Chciałem kiedys napisać artykuł gdzie trzeba było użyć następującego wyrażenia: "DJ na wesele".

Byłoby prościej napisać tekst, gdyby można było użyć innego przypadku dla rzeczownika np.: "DJ'a na wesele" i system by też zaliczał to jako użyte słowa / wyrażenia kluczowe

3) Fajnie by było gdyby można było wypłacać pieniądze na paypal od powiedzmy 10 PLN.

Ad 2.

"Dlaczego DJ na wesele to znacznie lepsze rozwiązanie?"..

"DJ na wesele, to opcja na jaką decydujemy się coraz częśćiej"

"DJ na wesele, to alternatywa dla kogoś takiego jak ty"

itd..itd..

co w tej frazie trudnego?

Na temat tego portalu już nie stękam jak większość, za dużo czytam marudzenia za mało sensownej wypowiedzi, lepiej pisać od razu do właściciela

Ad 3.

Może od razu 1,80 na VIPa z Biedronki? to poważny serwis który wystawia UoD ile ty masz lat, rzucając takie propozycję?

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Hm...

Ad. 1. Dlaczego niby? Ja sama mam jeden punkt karny, bo zapomniałam o zleceniu odłożonym na później... no i mam nauczkę i teraz już nie zapominam :D Według mnie to dobry sposób - jak popełniasz błędy to niestety, ale wypadasz :) Zresztą nazbierać 10 punktów trzeba się trochę postarać :P zresztą jak niby trzeba by odkupić swoje winy? ;)

Ad. 2. Na tym polega SEO copywriting.

Ad. 3. Chyba by się portalowi nie opłacało, bo na każde 10 zł trzeba wystawić umowę itp. chociaż fakt, byłoby fajnie :)

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...