Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Czy u Was też zmienia się data wysłania tekstów do moderacji?

29.12 napisałam teksty, które wysłałam do moderacji NAJPÓŹNIEJ około 21. Przed północą pokazywała się informacja, że zostały one wysłane około 22.30, dziś nadal oczekują na moderację, z tym, że tym razem data wysłania to 30.12.2014, około godziny 6.

Teksty nadal oczekują na moderację, jeszcze wczoraj na pewno były objęte 8% bonusem

zdarzyło Wam się to?

29.12 napisałam teksty, które wysłałam do moderacji NAJPÓŹNIEJ około 21. Przed północą pokazywała się informacja, że zostały one wysłane około 22.30, dziś nadal oczekują na moderację, z tym, że tym razem data wysłania to 30.12.2014, około godziny 6.

Teksty nadal oczekują na moderację, jeszcze wczoraj na pewno były objęte 8% bonusem

zdarzyło Wam się to?

Tak, zdarzyło mi się z dwoma tekstami, które wysłałam około 15, a na następny dzień widziałam, że wysłane były o 23, co na pewno nie było możliwe, bo to była Wigilia ;) ale akurat bez bonusu, więc się tym nie przejmowałam.

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

zdarzyło Wam się to?

Takie sprawy prosiłbym kierować na biuro@textbookers.com podając adres e-mail swojego konta w TextBookers. Tam będziemy mogli to od razu skierować do działu technicznego i przeanalizować :)

Odnośnie wcześniejszych pytań to widzę, że większość już doczekała się odpowiedzi. Jeszcze tylko odnośnie pkt karnych to jeżeli ktoś jest dobrym autorem i wskutek sytuacji losowej przypadkowo te punkty nazbierał to zawsze można do nas napisać celem rozwiązania problemu:)

PS: Wszystkie dobrego w Nowym Roku :)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Przeszkadza mi, że jako klient nie mam możliwości podglądnięcia treści dodanego przez siebie zlecenia (a przynajmniej nie widzę takiej możliwości).

• Like 1

Przeszkadza mi, że jako klient nie mam możliwości podglądnięcia treści dodanego przez siebie zlecenia (a przynajmniej nie widzę takiej możliwości).

Dziękuję za sugestię. Poprawimy to:)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Zróbcie jakis normalny system przyjmowania zgloszen/pytan/informacji o błędahc. W aktualnym zamiast odpowiedzi przychodzi link do formularza logowania na zewnetrznym serwisie (i co tam podać? login i haso z TextBookers? ale zaraz, przecież to inna domena...).

• Like 1

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zróbcie jakis normalny system przyjmowania zgloszen/pytan/informacji o błędahc. W aktualnym zamiast odpowiedzi przychodzi link do formularza logowania na zewnetrznym serwisie (i co tam podać? login i haso z TextBookers? ale zaraz, przecież to inna domena...).

Dokładnie, taka forma zgłoszeń jest bez sensu, przecież tak czy owak dostajemy maila z informacją na temat statusu zgłoszenia.

A ja mam przy okazji pytanie z innej beczki: kto dostępuje zaszczytu pisania tekstów specjalistycznych i tematycznych?

• Like 1

A ja mam przy okazji pytanie z innej beczki: kto dostępuje zaszczytu pisania tekstów specjalistycznych i tematycznych?

Na początku pisania jest dostęp jedynie do precli oraz opisów do katalogów. To zmienia się z liczbą napisanych tekstów i średnią oceną.

Spojrzałem w historię moich tekstów i widzę, że:

- pierwsze teksty zapleczowe mam po 100 napisanych tekstach,

- pierwsze teksty tematyczne i specjalistyczne mam po napisanych 300 tekstach.

Średnia ocen z wszystkich tekstów powyżej 5,50.

To tylko przykład. Najlepiej gdyby Administracja serwisu wypowiedziała się ile trzeba napisać tekstów żeby odblokować te lepiej płatne.

Edytowane przez seoskryba_pl

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Było gdzieś napisane, że trzeba mieć co najmniej 8 ocen i średnią z nich powyżej 4,5 i wtedy zgłosić się do administracji :)

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

Co to ma być!

Wykupiłem punkty pod konkretne zlecenie. Reklamujecie się, że będzie zrobione w 72h a dostaję maila tej treści:

"Z powodu braku zainteresowania copywriterów zleceniem , jego realizacja została przerwana."

Albo zrealizujcie zlecenie albo oddajcie kasę a nie punkty!

To chyba jakaś idiotyczna zmiana zmiana bo poprzednie zlecenie powolutku się wypełniało aż zostało w pełni napisane a teraz po kilku dniach do widzenia.

Ponadto specjalnie śpieszyłem się ze zleceniem przed podwyżką ceny za teksty katalogowe. Więc teraz będę musiał zrobić nowe zlecenie i wniesie mnie to drożej. To niesprawiedliwe.

Jestem wkurzony i poszukam chyba innego serwisu tego typu.

Żegnam ozięble!

Edytowane przez neidi

Dzięki za wyjaśnienie, średnią ocen mam wysoką, czyli pewnie o ilość napisanych tekstów chodzi. A w ogóle to dużo jest zleceń specjalistycznych i tematycznych? Czy jednak królują precle i katalogi?

Neidi - cóż to za zlecenie było, że nie chcieliśmy go zrealizować ? Może było źle sformułowane, albo temat ciężki?