Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też precli praktycznie nie piszę. Chodzi o umieszczanie takich fraz w zapleczówkach.

Mam pytanie do Pana Maćka. Czy będzie kiedyś poprawiona funkcjonalność jeżeli chodzi o akceptowanie zleceń indywidualnych. Tyle trzeba się naklikać przy kilkudziesięciu stronach zleceń. Akceptujesz z ostatniej strony, przerzuca na pierwszą itp. Nie można jakoś zaznaczyć tych do akceptacji i grupowo zaklepać? No i żeby zaakceptowane znikały z listy propozycji?

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Kilka stron temu było kilka głosów o to, że moderatorzy trzymają zlecenia dosyć długo, chociaż copy musi pisać szybko... A mi się najczęściej zdarzają takie sytuacje jak teraz - napisałam 2 dni temu ponad 20 precli, wszystkie w ciągu kilku godzin były zaakceptowane przez moderatora, a teksty nadal wiszą czekając na zatwierdzenie przez klientów :D Tylko 4 zostały zatwierdzone, reszta czeka.

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Szkoda, że nasze posty o zmniejszeniu kwoty do wypłaty i skróceniu czasu dokonywania przelewów pozostały bez odzewu...

Przepraszam za późną odpowiedź.

Kwestia terminu wypłaty i wysokości kwoty do wypłaty jest podyktowane kosztami związanymi z obsługą księgowości. Im częstsze byłyby wypłaty i im więcej by ich było (niższe kwoty wypłat) tym więcej by nas to kosztowało. Staramy się, aby współpraca z copywriterami była jak najlepsza dlatego co jest myślę widoczne cały czas staramy się rozwijać platformę, zgodnie z waszymi sugestiami. Pewnych rzeczy jednak nie przeskoczymy ponieważ prowadzenie portalu musi być również opłacalne dla nas. Na wasz wniosek obniżyliśmy już próg wypłaty z 200 do 100 PLN.

Zależy nam, aby warunki współpracy były zadowalające dla obu stron dlatego prezentujemy je jasno i czytelnie.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

• Like 1

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

A czy była by możliwość dorobienia funkcjonalności pozwalającej na podejrzenie tekstu, który zgłasza się do unieważnienia oceny ? Czasami po prostu się nie pamięta / nie ma gdzieś zapisanego danego konkretnego tekstu i ciężko określić czy żądanie unieważnienia oceny jest tak na prawdę zasadne czy też nie.

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google

TextBookers: Szkoda, że w temacie wypłat nic się nie zmieni skoro tak wielu z nas wskazuje, że jest to problem. Nie wiem na ile Państwa księgowość wycenia wstukanie do systemu jednego przelewu, ale skoro więcej niż pobierane od nas 3 zł to ja osobiście chętnie bym dopłaciła za możliwość wcześniejszej realizacji wypłaty. Czekanie 2 tygodnie na niewielkie w gruncie rzeczy pieniądze, których zarobienie wymaga włożenia sporego wysiłku jest po prostu zniechęcające.

Wypłata wynagrodzenia to nie jest wklepanie do systemu przelewu. To naliczenie podatków, rozliczenie pitów na koniec roku itd. itp.

Edytowane przez bori79
  • Like 1

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Katalina w normalnej pracy trzeba czekać miesiąc na wypłatę :D A w innych serwisach tego typu trzeba uzbierać 200 - 300 zł, mi się wydaje, że akurat kwota 100 zł jest ok. Na Giełdzie Tekstów można wypłacać wcześniej, ale 10 zł też idzie ponad tydzień, a poza tym ciężej tam stówę zarobić moim zdaniem.

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...