Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Annaresz, napisałaś kulturalnie, w przeciwieństwie do Seomagic, więc odpiszę Ci kulturalnie.

Naprawdę nie wiem, czemu moje posty zostały odebrane jako narzekanie na teksty, przecież napisałam jasno, że chodzi mi o czas dokonywania przelewów i kwotę minimalną do wypłaty, bo nie opłaca mi się pisać precli i czasem długo czekam na tekst tematyczny czy zapleczowy. Jak ktoś pisze precle to jego sprawa, nie chciałam nikogo obrazić, ale Seo odpisałam celowo w takim tonie, bo ten sfrustrowany człowiek atakuje mnie od momentu mojego pojawienia się na forum, ale z tego, co zdążyłam się zorientować, ten typ tak ma i lubi dowalać ludziom (mam nadzieję, że mi już nie odpisze, bo pyskówki dotyczące nie wiadomo czego to naprawdę nie mój poziom). Nie wiem, może ja faktycznie piszę niezrozumiale, ale chyba wyjaśniłam już teraz jasno, że nie narzekam na żadne teksty, po prostu jak nie ma nic satysfakcjonującego mnie, to nie piszę ;) (Choć nawet gdybym narzekała to nie rozumiem czemu taka osoba jak Seomagic ma się mnie czepiać, jak mu nie pasi, niech nie czyta, to już zakrawa na jakąś obsesję). Pozdrawiam

Ana jasne, sama nakręciłam się niepotrzebnie tracąc czas na zbędne gadanie, teraz lepiej rozumiem Twoje intencje. Jeśli ja Cię czymś uraziłam to sorry.

No to na koniec ja se wezmę i ponarzekam: uff jak ja nie cierpię e-rozmów forumowych :-).

Raz jeszcze udanego weekendu wszystkim!

Ana tu nie chodzi o to, że Cię nie rozumiem, tylko o to, że wałkujesz ten temat przez 7-8 postów (nie chciało mi się liczyć dokładnie) i mimo że dostałaś odpowiedź od administracji, dlaczego nie będzie szybszych wypłat i od niższych kwot, to dalej ciągniesz wątek, który i tak nic nie wnosi.

Nie podobają Ci się zlecenia - po prostu odznacz precle, katalogi i co tam chcesz, a będą Ci się wyświetlać tylko te, które Cię interesują. Stawki jakie są, takie są. Dla kogo za mało, pisać nie musi. Nie są najlepsze, ale weź pod uwagę fakt, że platforma jest ogólnodostępna i piszą tu już niemalże profesjonaliści, jak i początkujący. Poza tym piszą tu też osoby z całej Polski, a zarobki na etatach w niektórych regionach kraju i tak są niższe niż zarobek na textbookers. Więc to, czy stawki są głodowe, czy też nie, też zostawmy w spokoju.

Jak pytałaś o wstawianie "dziwnych" fraz, to odpowiedziałam Ci grzecznie, w jaki sposób ja to robię. Ale nie chce mi się po raz enty czytać lamentowania.

W kwestii wypłat próg 100 zł jest ok. Kwota sensowna, nie zbiera się bez końca, a jak na konto wpłynie stówka, to przynajmniej ją widzę. Wypłaty po 10 zł mi do niczego niepotrzebne, bo co ja kupię za tę kwotę? Jeżeli potrzebne Ci nawet takie kwoty, bo masz nóż na gardle, a to Twoje jedyne źródło utrzymania, rozmawiaj z administracją i wyjaśniaj sytuację.

Sorry, ale jak Tobie nie podobają się moje posty to ich nie czytaj, nie sądzę, żebym lamentowała i uważam, że moje posty są tak samo merytoryczne jak innych użytkowników. Mam prawo pisać co chcę dopóki nikogo nie obrażam, a chyba tak nie jest (w przeciwieństwie do innych osóB), więc nie rozumiem czemu mnie wręcz atakujesz ani też nie zamierzam Ci się tłumaczyć z moich postów

Nie mam potrzeby pisać takich tekstów za głodowe stawki, zwłaszcza na tematy, które kompletnie mi nie leżą, bo piszę jeszcze dla innych osób, jeśli ty musisz je pisać to współczuję.

W jednym zdaniu obrażasz wszystkich copywriterów co piszą na https://textbookers.com. Twój pierwszy post na tym forum obrażał wszystkich co zlecają teksty na textbookers.com (post w stylu co za kretyni zlecają debilne teksty typu Fotograf Kraków). Zarejestrowałaś się na forum optymalizacja.com, który jest poświęcony branży SEO i 90% tekstów w textbookers jest pod seo (włącznie z tekstami specjalistycznymi i tematycznymi). Poziom twoich wypowiedzi to jak wcześniej napisałem "przedszkole" dlatego też odpowiedzi otrzymujesz na stosownym poziomie.

Załóż sobie jakiś temat na forum to sobie pohejtujesz z dziećmi ze swojego przedszkola bo jak na razie to nie jest temat poświęcony serwisowi textbookers tylko księga żali i rozpaczy Ana324, której nikt nie może zrozumieć.

A z tobą akurat "mężczyzno" to ja rozmawiać nie będę, z frustratami nie gadam :) a twój miły obrazek zgłosiłam do moderacji. I ty mi nie będzie zabraniał wypowiedzi tutaj, modem nie jesteś, w ogóle za kogo ty się masz, jeździsz po mnie od początku i z tego co widziałam ciągle komuś dogryzasz, ty może załóż własny wątek czy forum i tam lecz swoje kompleksy. Żegnam cię chłopcze

SeoMagic będziesz smażył się w SEOpiekle! :D

annaresz nie możesz edytować postów, bo jesteś jeszcze początkującym forumowiczem :) Jak zniknie pomarańczowy kolor na Twojej nazwie, to będziesz mogła edytować ;)

Ana324 ja tez odebrałam Twoje posty jak coś typu "wszyscy tacy biedni, bo piszą na tb za miskę ryżu, na szczęście ja mam zlecenia od innych osób". No łał... aż miałam ochotę złożyć Ci gratulację :D Ja też piszę dla innych osób, różne teksty, ale na tb też jestem i czasami coś napiszę, poza tym 90% pieniędzy, które tam zarabiam to osoby, które zlecają mi teksty tematyczne, wiele też z nich odrzucam, czyli zlecenia tego typu są i są lepiej płatne ;) A Ty wpadasz i nazywasz piszących tam desperatami a ludzi dających zlecenia kretynami :D i tyle w tym temacie ;)

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

CheNelly nie moja wina, że ktoś odbiera tak czy inaczej, jak pisałam wcześniej, jak ktoś chce pisać precle, jego sprawa, a mój post "Nie muszę pisać precli, jak ty tak to współczuję" był do SeoMagic, to chyba oczywiste, a miało zabrzmieć chamsko, bo co on mi pisze co ja powinnam zarabiać i ile precli pisać i sugeruje mi, że jestem beznadziejnym copy od mojego pierwszego postu :/ I w ogóle męczy mnie to już tłumaczenie się jakbym coś złego zrobiła albo napisała :/ Następnym razem jak poczujecie się urażeni to na dole postu jest taka opcja "raportuj", zgłaszajcie moderacji jak was obrażam, bo ja się tłumaczyć nie będę, czuję się tu na jakimś cenzurowanym niemal, kółko wzajemnej adoracji i ja ta zła, boże, co ja tu narobiłam :/

Aha, i ja muszę się tłumaczyć że nie chciałam nikogo obrazić, ale obrazek Seo i wasze komentarze jak to pasuje to już były miłe, prawda? Mnie to uraziło :/

Ponoć tylko winny się tłumaczy :tancze:;)

Nie wiem gdzie widzisz tutaj kółko wzajemnej adoracji, przecież my SeoMagica i tak nie lubimy :hahaha: Ale trochę prawdy w tym co napisał jest - SEO to SEO, forum to w większości SEO, tak samo jak TB :)

On Ci zasugerował, że jesteś bezdziejna, ty mu zasugerowałaś, że jest darmowym robolem i jesteście kwita :)

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

SeoMagic i Ana dajcie już spokój.

Każdy udał się na urlop. Prosiłem by bardzie filtrować słownictwo, również to na obrazkach w przypadku Magika, Anna w przypadku wyzywania od frustratów i inne "teksty na poziomie".

p.s proszę nie klikać non stop w przycisk "raportuj" na moim poście, temat zamknięty. Zapraszam po po urlopie.

p.s(2) Po prywatnej konwersacji z przykrością informuje : niestety Pani Anna już nas nie zaszczyci swoją obecnością.

• Like 1

• 3 tygodnie później...