Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Nie korzystałem z serwisu, ale będę potrzebował tekstów i spojrzałem na ceny. Tekst specjalistyczny na 1000 znaków to tylko 12,30 zł brutto. Oczywiście jeszcze serwis sobie coś z tego weźmie więc ile pisarz dostanie?

Pewnie z oferty nie skorzystam bo po prostu nie spodziewam się dobrze napisanego tekstu za tą cenę.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@monis190 no właśnie Ty napiszesz dobry za 7 zeta bo liczysz na inne zlecenia poza serwisem, a ileś tam osób napisze byle co. Ceny dla pisarzy w są stanowczo za niskie. Nie ma co liczyć na naprawdę dobry art specjalistyczny za 7 zł bo to śmieszna stawka.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Dobra - ktoś mi poda jakiegoś CR z TB któremu warto zlecić tekst specjalistyczny - który jak nie wiem to poszuka z w sieci, Wikipedii i stworzy coś co ma definicje, ma sznyt profesjonalnego artykułu branżowego i trochę humoru ?

jeśli można -> na priv - bardzo chętnie zlecę...

Co sądzicie o takim opisie zlecenia:

Poproszę o napisanie artykułu poradnikowego składającego się z: 1. chwytliwego tytułu 2. leada* na około 180 znaków 3. artykułu z nagłówkiem h1 i nagłówkami h2, h3, podkreśleniami, pogrubieniami, punktami itd. Można wykorzystać bbcode** 4. dobranie zdjęcia głównego i jednego zdjęcia do artykułu z https://pixabay.com/pl/Bardzo proszę o napisanie chwytliwego tytułu i interesującego leada! *lead to: pierwszy akapit artykułu, następujący bezpośrednio po tytule, wprowadzający w zagadnienie. Musi być krótki (nie dłuższy niż trzy zdania), spójny i zwarty. Treścią i słownictwem powinien nawiązywać do artykułu. **https://pl.wikipedia.org/wiki/BBCode Artykuł na temat samodzielnych napraw w aucie. co można zrobić samemu. Można bazować na informacjach stąd: https://pomocdrogowa.i-lodz.pl/domowy-mechanik-co-mozna-zrobic-samemu-przy-samochodzie/

Cóż mogę napisać... Widać, że Zleceniodawca to taki typowy "janusz"... Rozumiem, że tekst tematyczny czy specjalistyczny powinien mieć śródtytuły, akapity etc. Ale wstawianie BBCODE???? Dobieranie zdjęcia do artykułu??? To jest kpina! Myślałem, że szczytem jest zlecanie tekstów na stronę firmową w cenie precli. Okazuje się, że mało jeszcze wiem o świecie.

P.S. I wcale bym się nie zdziwił, gdyby się okazało, że Zleceniodawcą nie jest właściciel strony (mechanika pojazdowa) a raczej "agencja" prowadząca temu Jegomościowi "profesjonalny content" marketing :D

Edytowane przez seoskryba_pl
  • Like 1

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.