Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co pamiętam opis zlecenia dla tekstów zapleczowych, tematycznych i specjalistycznych jest widoczny dopiero po podjęciu się realizacji zlecenia. Tak więc chyba Gocha ma tą wątpliwą przyjemność realizowania omawianego zlecenia. Jeśli tak to współczuję...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Racja. W każdym razie z ciekawości zalogowałem się na TB i zlecenia już tam nie ma:) Czyli ktoś się skusił...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Żle popatrzyłeś, bo zlecenie wisi i będzie wisiało długo. Dla mnie temat fajny, ale te ekstra wymagania świadczą, że zleceniodawca pomylił adresy, a moderatorzy sprawdzają tylko nas. I chyba jest to dość oczywiste, bo gościu zapłacił z góry. Teraz będą musieli pisać sami.

Mi wyrzucił 1 z 10 ;) zapytałem się co jest nie tak gdyż klient resztę ocenił na 6 ;) to powiedział, iż brakuje przecinka (precel :D

Wrzuciłem jeszcze raz za dwa dni, gdyż mało tam osób do pisania i coraz wyższe wymagania i odziwo przeszedł :D

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

O dziwo nie miałam ostatnio przepychanek z moderatorem, ale czekam 24 godziny na akceptację tekstów. To stanowczo za długo, bo zależało mi na ocenie klienta. Nie do końca wiedziałam, cz dobrze rozumiałam intencje, a zleceń było więcej. Okazało się, że jest ok. ale straciłam cały dzień. zastanawia mnie, że od dłuższego czasu w naszych dyskusjach nie zabiera głosu nikt z TB.

Ja dzisiaj rozstałam się z tym portalem. Nie mam zamiaru tracić na nich czasu. Moderator odpisuje mi jakby był pijany slowami "kdy, teks, odbebne" itp. Do tego odrzucił tekst, ponieważ zapomniałam napisać tytułu dobrego (sama z resztą czekałam, aż to zrobi, aby poprawić), a potem odrzuca tekst bo błędy, ale oczywiście o tym, ani słowa. Do tego na wypłatę czekalam równe 14 dni. A dwie kolejne czekają na akceptację.

Powiedzmy sobie szczerze...serwisy tego typu mają jedno, podstawowe zadanie...ZARABIAĆ KASĘ! Dlatego szybciej idzie na ustępstwa Zleceniodawcom, którzy oczekują referatu w cenie precla, niż copywriterom. I to się raczej nigdy nie zmieni. Dlatego TB czy GT można traktować jako dodatkowe źródło zarobku.