Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Po ponad rocznej przerwie chciałbym wrócić do pisania dla Textbookers. Pamiętam, że rok temu przelewy dostawałem bardzo szybko (zwykle dzień po zleceniu wypłaty). Chciałbym się dowiedzieć ile czasu trzeba czekać teraz?

Nie polecam Ci większego angażowania się w pisanie w tym serwisie. Ja sama w ostatnim czasie ograniczyłam tam swoją aktywność. Właściciele chyba tego nie ogarniają, ponieważ opóźnienia w wypłatach w moim przypadku zdarzały się już wielokrotnie. Początkowo miała to być kwestia wakacji. Teraz chyba nastał sezon grypowy. Dla osoby, która pisze dużo, oznacza to ciągły stres i martwienie się, czy za wykonaną pracę dostanie wynagrodzenie. A to nie jest fajne. I bardzo demotywuje do pracy.

multikonto

Tak szykują jakieś zmiany, podobno korzystne dla copy, chyba od 1 grudnia. Ja wiele nie chcę. Niech moderator dobrze sprawdza zlecenia, albo niech będzie możliwość szybkiego kontaktu ze zlecającym. na podwyżki nie liczę, do pozostałych zasad się przyzwyczaiłam. Denerwuje mnie tylko powrót do pierwszej strony po zrealizowaniu zlecenia, ale można przeżyć.

Przydałyby się podwyżki, chociaż ja precli praktycznie w ogóle nie biorę. Większość zapleczówek, a ostatnio mam więcej tematycznych i specjalistycznych i to się dopiero opłaca tak naprawdę. Niestety i tak ceny tych lepszych tekstów są niskie. We współpracy z klientami indywidualnymi się praktycznie takich nie spotyka. Cenię jednak platformę za "bierzesz i piszesz":)

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Was też denerwują opisy do tekstów zapleczowych? Wymagania takie, jakby to miały być teksty tematyczne... 

Ostatnio też ponownie pojawiły się teksty preclowe o tłumaczeniach. Już raz zaczęłam je wykonywać, po czym dostałam ocenę 1, bo tekst nie zawierał zbyt wielu konkretnych informacji... No ludzie, przecież to teksty preclowe! 

Zapraszam do współpracy - www.profesjonalnycopywriting.blogspot.com

Najlepszy koleś jest co wysyła opisy z tekstem "WIADOMO"

Założenia: 1. W tekście powinny pojawić się frazy: producent opakowań - kilka razy w mianowniku, kilka razy w odmianie Tak, żeby wyglądało to naturalnie. Frazy te powinny być umieszczone w sposób naturalny, aby nie kłuło to w oczy. 2. Gramatyczność, akapity itp. Wiadomo :) Akapity naturalnej długości, takiej jak np. w gazetach, bez wielkich bloków po tysiąc znaków. 3. Sensowność tekstu - żeby to nie było "na precla" :) 4. Struktura artykułu uwzględniająca wstęp (lead) i nagłówki w treści. 5. Tytuł może, ale nie musi zawierać słów kluczowych. Ważniejsze od ich obecnosci jest to, żeby wyglądał normalnie i coś mówił o samym tekście.

"żeby nie było na precla"  -to trzeba wybrać jakość tekstu professionall

przyznać się bez bicia kto takie ogłoszenia dodaje