Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

CheNelly, jak kilka dni temu pisałam, że dałam 5 do unieważnienia, to mnie wykpiłaś. Teraz przekonałaś się, ze ocena jest ważna (chociaż mnie stawka nie spadła).

Ruda@ masz rację, dlatego teraz zapleczówek jest dużo, a rok temu trzeba było na nie polować. Nawet ostatnie posty świadczą, że wielu copy ucieka. Zdobędą ciut doświadczenia, średnią powyżej 5 i uważają się za mistrzów. Powodzenia, więcej zleceń dla nas.

Ja muszę odżałować ze 20 zł i zamówić teksty, żeby zobaczyć jak to wygląda od strony zamawiającego. Ocena 5 i 6 zawsze ma tki sam komentarz: tekst bardzo dobry. To efekt wygodnictwa zamawiających, czy ograniczonych ustawień TB. 

Z okazji mikołajek przygotowaliśmy dla Was promocyjny pakiet punktów które to możecie później w dowolnym terminie spożytkować na zakup tekstów:

Pakiet 300 punktów + 25% darmowych punktów za 300 PLN netto (razem 375 pkt)

Zakup pakietu możliwy jest po zalogowaniu na podstronie „Doładuj konto” (trzecia linijka na liście pakietów).

Promocja trwa do poniedziałku do godziny 20:00 :)

PS: ruda@ nad wynagrodzeniem za teksty lepszej jakości również będziemy pracować, cierpliwości ;)

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

CheNelly, jak kilka dni temu pisałam, że dałam 5 do unieważnienia, to mnie wykpiłaś. Teraz przekonałaś się, ze ocena jest ważna (chociaż mnie stawka nie spadła).

Nie wykpiłam Cię, tylko nie zrozumiałam o co chodziło w Twojej wypowiedzi i chciałam się upewnić ;)

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Ok, źle zrozumiałam. Zawsze zwracałam uwagę na oceny i okazało się, że słusznie. Tylko za precle wynagrodzenie mi spadło, ale nie lubię ich pisać. Staram się, żeby były na temat i dostaję 4, więc chyba chodzi o teksty bez sensu. Z ocenianiem jest coś nie tak. wiadomo, że im więcej piszesz, tym teksty lepsze (doświadczenie). Na początku uzyskać wysoką średnią jest łatwo, ale później wystarczy kilka ocen na 5 i średnia leci w dół. Uważam, że powinno być brane pod uwagę 100 ostatnich ocen. Widać wtedy, czy autor trzyma poziom, a przypadkowo niższa ocena (sprawa uznaniowa) nie wpływa na średnią.

Sporo tekstów ostatnio wisi do napisania. Pamiętam rok temu po świętach zostało niecałe 100. Jakaś akcja marketingowa była? Zauważyłem, że znikają tematyczne szybko, ale zapleczowych wisi sporo - może zmiana stawek powinna pójść jeszcze trochę w górę?

Pytasz, o akcję marketingową - spójrz dwa posty wyżej :)

Ja trochę zapleczówek akurat wzięłam, bo tematy mi się podobały. Ale więcej już nie mogę, bo blokada.

To rzeczywiście macie pecha. Mnie się 2 razy zdarzyło, że miałam teksty do poprawy z powodu ą, ę i nadmiernych spacji. Miał rację, ale to wina mojej klawiatury. Muszę zainwestować w lepszą. Może ktoś poleci mi dobrej jakosci w rozsądnej cenie. Nie lubię pisać na laptopie.

Ktoś coś na temat zmian, które się właśnie porobiły? Bo widzę tylko 3 strony zleceń i nic więcej.

A jeśli chodzi o klawiaturę to polecam K120 Logitecha. Cena koło ~50 a jest całkiem spoko.

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google

Właśnie - jak ustawię, że szukam wszystkich zleceń, to są tylko 3 strony. Można też kombinować jeśli chodzi o rodzaj tekstów i język. Oprócz małej ilości tekstów przy ustawieniu wszystkich, brakuje mi możliwości ustawienia danej kategorii tekstów na stałe, ale prawdopodobnie to jest początkowa faza wprowadzania zmian, więc poczekajmy na to co napisze ktoś z oficjalnego profilu. Na blogu też jeszcze nie widziałem newsa.

Monis dzięki, chyba zainwestuję, bo poprawianie literówek już mnie totalnie wkurza. Po podwyżkach szybko na nią zarobię :blum: zmiany na rzazie raczej utrudniają pracę, a miały ułatwiać. Może trzeba się przyzwyczaić? W sumie nie jest zła, tylko dodać możliwość zaznaczania kilku opcji.