Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z tymi punktami karnymi -  to ktoś to zrobił bez głowy. Ewentualna blokada powinna być uzależniona od ilości tekstów. Rozumiem, że jeżeli ktoś na 10 zrobi 3 błędy i wyleci, ale takie same krytetium ma być dla osoby która np. na 200 tekstów zrobiła 3 błędy? Bez sensu. 

Pytanie do przedstawiciela firmy - czy coś z tym zrobicie?

Monis Dzięki za wskazówki. Znalazłam tańszą, ale mnie zależy przede wszystkim na idealnym działaniu klawiszy, dotknę i mam. jeszcze trochę poszukam, ale ta pierwsza ma rewelacyjne oceny. Zamieszanie na TB totalne. I nikt nic nie wyjaśnia.

Po wybraniu wszystkich tematów i wszystkich typów mama 7 stron zleceń. Po wybraniu wszystkich tematów i typy zapleczowe też mam 7 stron. W typach tekstów nie ma precli (mnie to cieszy). Niestety nie ma też możliwości zlecenia wypłaty, bo pokazuje się błąd strony, a liczyłam na zastrzyk gotówki na Święta. 

Gocha nie wiem czy masz X-kom gdzieś w okolicy, ale link jest od nich ze sklepu. Gdybyś miała gdzieś w pobliżu stacjonarny, to bardzo prawdopodobne, że tam obsługa coś ciekawego Ci poleci, może trochę taniej albo faktycznie stwierdzi, że ta jest najlepsza. Zwykle pracownicy są tam dość konkretni, a przynajmniej Wrocław i Częstochowa takich mają :)

Po co wam klawiatura? Darmowy program do pisania tekstów (office-t9) i wrzucenie go dopiero jak ci nic nie podkreśla (ja nie lubię pisać w takich kratkach) czas jest adekwatny do tego by go tam zamieścić

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Dobrze cuksiaku ;) ale co ma klawiatura do błedów? czy długopis do rodzaju pisma? Za to odpowiada autor 

Kup tą klawiaturę twój wybór a raczej błąd ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Herkules, klawiatura do błędów ma to, że jak niektóre klawisze kiepsko chodzą to się czasem coś nie wciśnie. My z Gochą mamy kłopot z altem, ja dodatkowo ze spacją. To znacznie wydłuża czas pracy i jest normalnie wkurzające jak klepiesz, klepiesz, a potem musisz wracać i poprawiać a na ą. Nie robię błędów typu piuro, gópi i żadki. Jedyny mój odrzucony tekst był właśnie z powodu źle działąjącego alta.

Ustawienia wróciły do poprzedniej wersji, można zlecić wypłatę. :jupi:

Chcieliśmy dobrze ale niestety do nowej wersji oprogramowania wkradło się kilka błędów stąd powrót do poprzedniej. Działamy, aby wszystko ponaprawiać i zaktualizujemy raz jeszcze tak, żeby w końcu copywriterzy mieli wygodniejszy panel realizacji zleceń ;) Przepraszam za wczorajsze problemy.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Cieszą nas wszystkie zmiany w dobrym kierunku. Po raz kolejny postuluję o równouprawnienie zamawiających i copy. Oni mogą wybierać, my nie. Czasami zdarza się, że obie strony nadają na różnych falach. Teksty piszę na równym poziomie o czym świadczą oceny (5,8). Nagle zlecenie zostało ocenione na 2. Klient chciał w 2500 znaków  opisu całego procesu produkcji. Wyszczególnił 7 etapów. Napisałam 2800 i okazało się, że narracji za mało. Tekst tematyczny, więc musiałam przede wszystkim uwzględnić wartości merytoryczne. Zarobiłam 5 zł i mnóstwo stresu. Wystarczyło dać zlecenie na 4000 znaków.  Na szczęście ocena błyskawicznie została unieważniona. Nie chcę więcej pisać dla kogoś, kto szuka dziury w całym. Chcę mieć wybór, tak jak mają zleceniodawcy.