Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

1. Naliczanie punktów w rankingu jest już poprawione a nagrody za grudzień przyznane:)

2. Na Waszą prośbę zmodyfikujemy system tak, aby teksty preclowe i opisy do katalogów również miały jedną szansą na poprawę po odesłaniu z moderacji.

3. Na podstawie wniosków wyciągniętych z tej dyskusji usprawnimy pracę moderacji tak, aby moderatorzy widzieli, że dany tekst był już poprawiany przez inną osobę. Usprawni to na pewno sam proces moderacji.

4. Odnośnie szybszych wypłat - tak jak pisałem jakiś czas temu w ramach rekompensaty za kilka wcześniejszych opóźnień w płatnościach będziemy starali się realizować wypłaty dużo szybciej niż dotychczas :)

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

tylko skąd mamy mieć te wypłaty jak zleceń nie ma :( cudem udało mi się złapać 1 zlecenie zapleczowe od początku stycznia! czy tak już będzie panie Macieju? jeśli tak to mówcie od razu.

Przeważnie zleceń jest aż za dużo ;) Jednak faktycznie początek stycznia cechował się ich małą liczbą myślę, że głównie z racji dużej liczby dni wolnych.

Na ten moment dostępnych jest kilkaset zleceń w tym na teksty zapleczowe czy opisy produktów. Czy te zlecenia są widoczne ?

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Słowa kluczowe: Czym jest chirurgia? MEA, proszę nie zmieniać tytułu, bez podwójnych spacji i enterów

A ja nie za bardzo rozumiem, co klient miał na myśli. Czy to hasło "Czym jest chirurgia" ma się pojawić w ogóle w tekście, czy tylko w tytule? Bo jeśli w tekście, to enter jest konieczny... I o co chodzi z tym "MEA"? 

Zapraszam do współpracy - www.profesjonalnycopywriting.blogspot.com

Widziałam te precle. Było ich dużo w tym samym stylu, ale nie wiadomo co zlecający miał na myśli, więc odpuściłam. Ostatnio jest sporo tekstów preclowych ze słowem kluczowym w formie zapytania. Nie wiem, czy to maniera zlecającego, czy pytanie, na które ma odpowiedzieć tekst. Jeden taki napisałam, ale nie został oceniony, więc resztę odpuszczam. Nie będę pisać za psie pieniądze i na dodatek bez oceny. Wolę wyższą ligę. Lepiej płatna i zleceniodawcy chętniej oceniają.