Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

od 13-tego lutego czekam na precla...

Coś mi się wydaje, że zmienili chyba czas oczekiwania na precle i zapleczowe z 48h na 96h?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Teksty katalogowe 48 godzin ???

Jak wybieram teksty katalogowe do napisania to mam zlecenia gdzie termin jest do 27-02-2016 16:20

czyli 8-9 dni jest na napisanie tekstu katalogowego

teksty pleclowe pewnie też mają taki okres czasu, obecnie nie mogę zobaczyć do kiedy są ważne najnowsze zlecenia bo mam zapchane starymi zleceniami do 20-02-2016 których nikt nie chce napisać.

pitrazzz pochwal się treścią swoich zleceń to dostaniesz szybkoodpowiedź dlaczego nikt nie chce ich napisać.

Nie będę się chwalił ale to dość popularna i łatwa tematyka. Spokojnie można lać wodę. Podejrzewam, że ktoś se to zaklepał i zwleka.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Precli i katalogów nie można zaklepać. Trzeba je realizować od kopa, kto pierwszy ten lepszy. SeoMagic nie wiem jak to masz, ale robiąc zlecenie mam gwarancję katalogów w ciągu 48 h, a pozostałych 96 h. nie wiem skąd masz takie terminy, bo obecnie do realizacji są tylko precle do 20.02. Słowo kluczowe jest tak beznadziejne, że nie chce mi się kliknąć. 7 stron ze zleceniami z 15% bonusem. To o czymś świadczy. Zlecenia się powtarzają, co znaczy, że gościu się nie uczy na własnych błędach, a TB przyjmuje wszystko.

ciekawe zlecenie w kat. precle:

słowa kluczowe:Kiedy wynajęcie samochodu może być utrudnione?, proszę nie zmieniać tytułu, bez podwójnych spacji i enterów

no to woła o pomstę do nieba, czemu nikt nie uświadomił klienta że albo się nie doczeka albo dostanie tekst, który nie spełni jego oczekiwań?

aha, jak długo czekacie na wypłatę? Bo ja od 9 :(

CheNelly, chodzi o oto, że słowa: "proszę nie zmieniać tytułu, bez podwójnych spacji i enterów" są tu traktowane jako słowa kluczowe ;) a to jest idiotyczne, bo wiemy, że facetowi w ogóle nie o to chodzi

Precli i katalogów nie można zaklepać. Trzeba je realizować od kopa, kto pierwszy ten lepszy. SeoMagic nie wiem jak to masz, ale robiąc zlecenie mam gwarancję katalogów w ciągu 48 h, a pozostałych 96 h. nie wiem skąd masz takie terminy, bo obecnie do realizacji są tylko precle do 20.02. Słowo kluczowe jest tak beznadziejne, że nie chce mi się kliknąć. 7 stron ze zleceniami z 15% bonusem. To o czymś świadczy. Zlecenia się powtarzają, co znaczy, że gościu się nie uczy na własnych błędach, a TB przyjmuje wszystko.

jak zaznaczam katalogi to mam obecnie 28 różnych zleceń a ostanie

Tematyka: Przemysł
Słowa kluczowe: pigmenty organiczne, koncentraty funkcjonalne, mleczan potasu i sodu
Jakość: Opis do katalogów
Tekstów: 5
Znaków: 500
27-02-2016 19:31

mam np. precelka

Tematyka: Zdrowie, Medycyna
Słowa kluczowe: apteka internetowa wrocław, pieluchomajtki seni, kosmetyki dla dzieci
Jakość: Tekst preclowy
Tekstów: 5
Znaków: 1500
27-02-2016 10:24

jakie 48 godzin jak widać gołym okiem że precle wiszą ponad tydzień i blokują tylko system :)

Trochę debilne rozwiązanie, bo klienci którzy zlecają w miarę rozsądne zlecenia muszą czekać kilka dni aż spłyną mało atrakcyjne zlecenia, a bawić się w wyłacznie kategorii aby sprawdzić wszystkie zlecenie to nie dla mnie :)

CheNelly, chodzi o oto, że słowa: "proszę nie zmieniać tytułu, bez podwójnych spacji i enterów" są tu traktowane jako słowa kluczowe ;) a to jest idiotyczne, bo wiemy, że facetowi w ogóle nie o to chodzi

trzeba napisać tekst ze słowem kluczowym Kiedy wynajęcie samochodu może być utrudnione? a resztę słowa kluczowego wklepać na dole tekstu aby przeszedł przez system.

na tym forum było setki razy tłumaczone jak pisać takie teksty. Klienci nie mają możliwości dodatania opisu do tekstu więc piszą w słowie kluczowym :)

Edytowane przez SeoMagic

CheNelly, chyba nie widziałaś tego zlecenia. Słowo kluczowe brzmi: ":Kiedy wynajęcie samochodu może być utrudnione?, proszę nie zmieniać tytułu, bez podwójnych spacji i enterów" . Ja wiem o co chodzi i jak to ominąć. Tylko piszę precla za 1 zł, a gościu za pozycjonowanie bierze parę razy więcej, więc niech się dokształci i nie kompromituje niekompetencją. Inną sprawą jest przyjmowanie takich zleceń przez TB. Kasa jest jednak najważniejsza

Czyli to jest przytyk, aby dobrze napisać tekst?