Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, czy jest jakaś możliwość podziękowania zleceniodawcom za ocenę, za docenienie naszej pracy? Nie chodzi mi o 6 z komentarzem: bardzo dobry tekst, ale o komentarz indywidualny typu super, doskonały itp. Wiadomo, za jakie stawki piszemy. Jedni się przykładają, inni trochę mniej. Jedni klienci to doceniają, inni traktują jak rzecz należną. Boję się wstawić podziękowania w polu unieważnij opinię, a innej możliwości nie widzę. 

Przepraszam, ale po co dziękować? :D To nie jest klient indywidualny, tylko ktoś kto wchodzi na portal po to, żeby mieć zrobione szybko i bez kontaktów z copywriterem. Twoim podziękowaniem jest to, że napisałaś mu tekst poprawnie, a jego to, że za niego zapłacił xD  Nie wiem, czy wpisanie w unieważnij opinię coś da, bo to idzie chyba tylko przez moderację. 

Edytowane przez CheNelly

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Niby masz rację, ale ja zawsze doceniam jak ktoś daje coś więcej z siebie niż to za co mu płacą. Czyli ja piszę super tekst za stawkę na którą się godziłam (mogłam napisać bardzo dobry lub dobry - kasa ta sama), klient otrzymuje lepszą jakość niż się spodziewał i zamiast standardowej 6 ze standardowym  komentarzem dodaje swój komentarz indywidualny. Ani jemu, ani mnie nikt dodatkowo nie płaci. Mimo braku kontaktu osobistego, oboje jesteśmy dowartościowani, na tym polegają m.in. kontakty interpersonalne. Dla mnie są ważne. Praca dla kasy wcześniej, czy później przyniesie znużenie i wypalenie, będzie brakować boźdccy, Natomiast satysfakcja i docenienie pracy to adrenalina, która Cię napędza. 

Adela jeśli można to jak Twoja wypłata? Ja ostatnie też dostawałem szybciej jednak teraz po weekendzie będzie prawie standardowe 14. Czy u wszystkich wróciło już do normy 14 dniowej ?:)

swiatla.auto.pl - zapraszam

Skuteczne pozycjonowanie - rozwiń swój biznes dzięki promocji w Google