Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Majówka jest, grillować, zwiedzać, a nie sprawdzać ile zleceń na TB :D

Hohoho, idziemy na rekord. Ja w tej chwili widzę 17 zleceń. Nie pamiętam kiedy tyle było faktycznie. Mam nadzieję, że od jutra zleceniodawcy się zaktywizują :D

Jeśli ktoś dzisiaj zaglądał na textbookers, mógł wyhaczyć parę zleceń, których ktoś się nie podjął. Przydały się na taką burzową pogodę.

Ja na szczęście dostałam duże zlecenie na 20 tekstów, więc się nie martwię. Stawki jeszcze wpływu nie mają, bo w maju różnicę pokrywa TB, Dopiero od czerwca klienci będą płacić więcej. Wtedy zobaczymy, ale pewnie precle będą chcieli na poziomie tematycznych, a zapleczowe na poziomie specjalistycznych. 

Z tą różnicą pokrywaną przez TB to raczej naciągane. Najpierw trzeba doładować konto za 369zł aby tę różnicę faktycznie pokrył a to nie każdemu się uśmiecha. Podejrzewam, że teraz więcej osób będzie szukało bezpośredniego kontaktu z copywriterami (TB planuje to ułatwić) a na TB zostaną głównie Ci, którzy zlecają bardzo duże ilości tekstów.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Jak piszecie słowo kluczowe, jeżeli zleceniodawca popełnił w nim błąd? Pisałem dziś tekst ze słowem kluczowym "lampy świetówkowe". Ja raz napisałem tak jak klient tego sobie życzył a drugi raz wcisnąłem do tekstu z poprawną pisownią. Ciekawi mnie jak wy rozwiązujecie takie niedomówienia.

Jeżeli jest to ewidentna literówka zamawiającego to w tekście piszę poprawnie, a pod tekstem z błędem. Też nigdy nie miałam problemów. Czasami słowo kluczowe wcale nie jest związane z treścią zlecenia, ale musi być (np. brak, n/d), wtedy stosuję ten sam sposób.