Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Szacunek szacunkiem, ale wydaje mi się, że przykładowo jeżeli komuś brakuje do wypłaty na przykład 20-30 złotych, to nikt nie chce być stratny tych kilkudziesięciu złotych które zarobił i których nie może wypłacić, bo próg wypłaty to min. 100 zł. Więc być może też tak szybko znikają, bo jak już wcześniej wspomniano, ludzie piszą wszystko z braku laku  :olaboga:

Nadzwyczajna promocja nie przyniosła spodziewanych efektów. W zleceniach tylko teksty preclowe z wymaganiami zapleczy lub tematycznych. Niestety to efekt polityki TB, która polegała na akceptowaniu wszystkich zleceń (czasami zupełnie bez sensu) od klientów. Spełnienie wymagań należało do copy. Wielokrotnie pisałam, że moderatorzy powinni kontrolować także zlecenia. Przez te kilka lat klienci przyzwyczailiby się do tego, że za dobre teksty muszą zapłacić 1-2 zł więcej. Polityka TB szła jednak w innym kierunku. Za 1 zł tekst tematyczny. Oczywiście nikt takiego nie pisał za taką stawkę (chyba samobójcy). Nauczmy się wreszcie, że w każdej branży, każdej firmie liczy się jakość, a nie ilość, niska stawka i bylejakość. Wielu copy pisze za stawkę 7-8 zł za 1000 zzs, a nawet znacznie wyższe i na brak zleceń nie narzeka. Za tą sumę oferują jednak dobre teksty, nie pisane w 10 minut. Inna sprawa to zainteresowanie p. Macieja. Przez przypadek włączyłam 1 stronę forum, odpowiadał na co drugiego posta. Od półtora roku wysyła tylko informacje o zmianach regulaminu, nowych stawkach i promocjach. Zero ustosunkowania się do naszych uwag, a szkoda, bo znowu będzie mądry Polak po szkodzie (mam nadzieję, że nie).

Właśnie się zalogowałam. Informacja o 55 dostępnych tekstach. Wchodzę na realizację tekstów i komunikat: 55 tekstów do realizacji i 934 w innych kategoriach. Zaznaczone mam wszystkie kategorie i wszystkie tematy. Te 934 to może w j. angielskim i niemieckim, bo to mam niezaznaczone. Nigdy tak nie było, zlecenia w j. obcych stanowiły niszę. Wśród 55 zleceń  w j. polskim to 50 zleceń indywidualnych na opis produktu, które wiszą od wczoraj i po dacie widać, że powinny być już wolnoidące. Z daty realizacji wynika, że terminy realizacji zostały wydłużone (od wczoraj realizacja ustawiona na 17,10. godz. 12,21). Moim zdaniem te zlecenia są lipnie wstawione, żeby było wrażenie, że portal nadal działa. P. Maćku stworzył Pan coś fajnego, co wymagało tylko pewnej korekty. Lepiej było sprzedać serwis, niż doprowadzić do klęski.

Coś mi się podziało z serwisem. Mam zaznaczone wszystkie możliwe kategorie tekstów i tematy. Od kilku dni widzę tylko ponad 40 opisów produktu (buty, zlecenie indywidualne dla kogoś) z terminem realizacji na 17. na pocztę dostaję informację o nowych zleceniach, wchodzę - nie ma. Informacja o zleceniu indywidualnym - wchodzę jest widoczne tylko w zakładce aktywne zlecenia, w zakładce realizuj zlecenia nie ma, mimo że nie akceptowałam. Czy u Was też tylko buty, czy u mnie się coś zawiesiło?

Coś mi się podziało z serwisem. Mam zaznaczone wszystkie możliwe kategorie tekstów i tematy. Od kilku dni widzę tylko ponad 40 opisów produktu (buty, zlecenie indywidualne dla kogoś) z terminem realizacji na 17. na pocztę dostaję informację o nowych zleceniach, wchodzę - nie ma. Informacja o zleceniu indywidualnym - wchodzę jest widoczne tylko w zakładce aktywne zlecenia, w zakładce realizuj zlecenia nie ma, mimo że nie akceptowałam. Czy u Was też tylko buty, czy u mnie się coś zawiesiło?

Aktualnie system ma ustawiony limit wyświetlanych zleceń na 50 sztuk (mimo, że zleceń w bazie jest dużo więcej). W tym przypadku, aby wyświetlić inne zlecenia wystarczy w ustawieniach strefy copywritera odznaczyć "tematykę" gdzie dodane jest dużo zleceń tego samego rodzaju które nas nie interesują. W ten sposób można filtrować wyniki w sekcji "realizuj zlecenia".

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Aktualnie system ma ustawiony limit wyświetlanych zleceń na 50 sztuk (mimo, że zleceń w bazie jest dużo więcej).

Czy można już dodawać piszących do czarnej listy? Do ulubionych można a do czarnej listy nadal nie...