Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Czy można już dodawać piszących do czarnej listy? Do ulubionych można a do czarnej listy nadal nie...

...a planowane było w ogóle wprowadzenie takiej funkcjonalności? Kiedyś pisałem do TB to dostałem odpowiedź że nie ma takiej opcji a to by było bardzo przydatne.

DesignBox - projektowanie stron Konin w najlepszym wydaniu. Ponadto tworzenie sklepów internetowych, migracje, optymalizacja, usługi graficzne. Działalność prowadzona nieprzerwanie od ponad 9 lat. Solidnie i w normalnej cenie.

Stabilny hosting w normalnej cenie i tanie odnowienie domen *.pl - SeoHost

lukash4 A dużo masz takich? W jakich typach i tematach?

od opisów do zapleczowych - mam kilku wielbicieli a piszą bardzo słabo i wolałbym ich zablokować...

pochwal się najpierw treścią swojego zlecenia. Jak dostajesz syfiasty tekst, to najprawdopodobniej twoje wytyczne są za wysokie i normalny copywriter nie pisze tekstu, tylko padlinożercy.

5 razy odrzucisz tekst i copywriter ma zablokowane konto na miesiąc, później odrzucisz jeszcze 2 razy i ma zablokowane konto na dożywotnio.

- skoro copywriter nie ma zablokowanego konta to wynika z tego że teksty pisze prawidłowo, a tylko tobie wydaje się że teksty są złe.

jak chcesz kupić ładne ubrania to nie idzie się do lumpeksu i narzeka że jest tam szajs tylko idzie się do markowego sklepu.

Jak potrzebujesz dobrego tekstu , to nie idzie się do texbookersa tylko do profesjonalnej firmy copywriterskiej.

SeoMagic ma rację, ale na TB jest kilka osób, które dobrze piszą, nawet za te stawki. Luksh4 masz opcję wyboru indywidualnego copy, który napisze Ci teks spełniający Twoje oczekiwania, na pewno ktoś taki Ci się już trafił. Ja obecnie współpracuję na TB tylko z jednym klientem (zlecenia systematyczne, wiem czego oczekuje, kupuje od razu i same 6, choć kasa mała). Kilka razy odrzuciłam mu zlecenia i wylogowałam się z TB. Po 2 miesiącach wróciłam i co? Od razu zlecenie indywidualne od mojego klienta, czyli podobnie jak Ty, z innych był niezadowolony. Fakt, że w cenie zapleczówki dostaje teksty tematyczne i specjalistyczne (sprawdzałam, gdzie je umieszcza), ale to moja decyzja. Szukaj i znajdziesz swojego copy. W rankingu czołówka to osoby, które piszą bardzo dobrze i dostają zlecenia indywidualne. 

pochwal się najpierw treścią swojego zlecenia. Jak dostajesz syfiasty tekst, to najprawdopodobniej twoje wytyczne są za wysokie i normalny copywriter nie pisze tekstu, tylko padlinożercy.

Zlecenie krótkie - opis do katalogu strona ...    - to nie są chyba za wysokie wytyczne...

Myślę ,że od odrzucania tekstów ileś tam razy lepsze byłoby blokowanie na "czarnej liście" ;)

Zlecenie krótkie - opis do katalogu strona ...    - to nie są chyba za wysokie wytyczne...

Myślę ,że od odrzucania tekstów ileś tam razy lepsze byłoby blokowanie na "czarnej liście" ;)

Gocha, on 19 Oct 2016 - 00:22, said:snapback.png

lukash4 A dużo masz takich? W jakich typach i tematach?

od opisów do zapleczowych - mam kilku wielbicieli a piszą bardzo słabo i wolałbym ich zablokować...

polecam teksty do katalogów dodawać do kategorii katalogi, a teksty zapleczowe do kategorii zapleczowe.

"od opisów do zapleczowych" z tego co myślałem to opisy są do katalogów. Po dwóch twoich postach nie wiem czy chodzi tobie o teksty zapleczowe, czy katalogowe - Tym bardziej copywriter nie wie a skoro jego teksty przechodzą przez moderację to wina raczej po twojej stronie jest.

Edytowane przez SeoMagic

polecam teksty do katalogów dodawać do kategorii katalogi, a teksty zapleczowe do kategorii zapleczowe. "od opisów do zapleczowych" z tego co myślałem to opisy są do katalogów. Po dwóch twoich postach nie wiem czy chodzi tobie o teksty zapleczowe, czy katalogowe - Tym bardziej copywriter nie wie a skoro jego teksty przechodzą przez moderację to wina raczej po twojej stronie jest.

"od opisów do zapleczowych" czyli w kategoriach od "opisów do katalogów" do "tekstów zapleczowych". - taki przedział ;)

Jeżeli chodzi o dodawanie do odpowiednich działów to zawsze tak robię.

Copywriter raczej wie o co chodzi ale teksty czasami są naprawdę słabe - dlatego przydałaby się czarna lista.

Edytowane przez lukash4

tam cos nie gra grubo - nie da sie zarejestrowac i nie odpowiadaja na maila ... 

Prosiłbym o podanie ID zgłoszenia na helpdesku z racji, że nie widzę takiej wiadomości. Rejestracja działa poprawnie.

świetnie, teraz nie da się zalogować...

Przez 20 sekund w trakcie aktualizacji oprogramowania serwis mógł być niedostępny - już powinno wszystko być ok.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

tam cos nie gra grubo - nie da sie zarejestrowac i nie odpowiadaja na maila ...

Prosiłbym o podanie ID zgłoszenia na helpdesku z racji, że nie widzę takiej wiadomości. Rejestracja działa poprawnie.

świetnie, teraz nie da się zalogować...

Przez 20 sekund w trakcie aktualizacji oprogramowania serwis mógł być niedostępny - już powinno wszystko być ok.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

To co dostalem

Witaj,

Chcielibyśmy poinformować o przyjęciu zgłoszenia i utworzeniu dla niego nowego tematu.

Nasz konsultant zapozna się z wiadomością i odpowie najszybciej jak to możliwe. (przeważnie w ciągu 48 godzin).

Dziękujemy za cierpliwość.

Serdecznie pozdrawiamy,

Zespół TextBookers.com

TextBookers.com powered by Freshdesk 6068

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

@Paweł Sokołowski, chcesz to podam Ci listę kilku dobrych autorów u których sama coś czasem zamawiam ;) Napisz PW, niestety ja nie mogłam do Ciebie wysłać.

Dlatego ten portal umarł, jesteś osobą taką jak te którym zlecasz, już dawno nie ma mowy tutaj o samodzielnym pisaniu, wszędzie psueod pośrednicy

Powinno to brzmieć

"Paweł nie mam firmy ale biorę setki zleceń..potem szukam idiotów co zrobią to dla mnie Elo"

Dlatego odbijam od takich miejsc

Albo trzeba znaleźć kogoś kto doceni iż tylko ty odpowiadasz za daną treść 

Ps

Moniś też pisała do mnie

Precle cena 75 groszy w jakości tematycznej

Mógłbym tutaj wielu takich wskazać ale zaraz byłby zgrzyt

(kiedyś był sindrus, i kilku innych chłopaków, gdzie olewaliśmy takie "chwasty")

Edytowane przez Herkules
  • Like 1

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Żaden hejt ale chyba czas najwyższy wyjaśnić kwestię dlaczego upadają takie portale?

Do tego jak wielu z nas (wiekowych i nie zmieniających "nie po edukacji" pisarzy jest traktowanych przez "pseudo pośredników bez firm" biznesmenów internetowych co strony o copy potworzyli 

Zasada prosta, ktoś mnie traktuje jak idiotę to nawet nie odpisuje :D 

Prosta zasada albo piszę teksty dla kogoś i za nie odpowiadam (od razu potem kwestia płatności po ich wysłaniu a nie, czekam tydzień, miesiąc albo oczekuję na rozliczenie faktury w kwestii 50 zł )

Dobranoc

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków