Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż Herkules ma rację, sami strzelamy sobie w stopę oferując komuś pisanie za 75 gr. TB poszedł na ilość, nie na jakość i skutki widać. Niestety znajdzie się zawsze parę osób, które będą pisać byle co za byle co. Koło się zamyka i obie strony niezadowolone. Pod każdym względem lepiej pisać na własne konto i bezpośrednio. Firmy szukają dobrych tekstów, bo chłamu w internecie pod dostatkiem. Sprawdzałam, gdzie umieszczane były moje teksty ze zleceń indywidualnych, okazało się, że na portalach specjalistycznych, a mnie zlecał jako zapleczowe. Podziękowałam.

Nie wina portalu, że to pośrednicy w stylu ja biorę (czyli piszę) zarobek 20 groszy na tekście zyskując

Ale podejście osób co na UoD czy na innych zasadach cholera normalnie przedsiębiorcom nie oferują Siebie a próbują robić to co oni

My tu mamy dorobić, żyć, zarobić a nie oszukiwać innych ale to takie nam dobrze znane, co nie? :)

Dobrze Gosia napisała, wolę dać precla=zapleczówkę za złotówkę od siebie a nie jak 80=90% przyjmujących czy oferujących pisanie tekstów bez firm, szukać "wafla na którym zarobię"

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Ola to stwierdzenie dotyczyło wymagań, wystarczyło popatrzeć na temat i opis. Oczywiście nie za złotówkę nie wgryzałaś się w szczegółowe elementy silnika, tylko pisałaś ogólnie. I w takiej sytuacji klient jest niezadowolony, niska ocena, marudzenie na forum. Wystarczyło tylko ustawić moderatora, by kontrolował opisy zleceń i odrzucał zlecenia. oczywiście przykład nie dotyczy Ciebie i mnie, ale takie zlecenie było i była nad nim dyskusja.

Zlecałem teksty zapleczowe z 4 razy - dla mnie było ok. Około tygodnia temu zleciłem 10 tekstów specjalistycznych - również ok. Wczoraj zleciłem 1 tekst specjalistyczny, dziś trafiłem na ten wątek na forum. Czy to znaczy że tego ostatniego tekstu już nikt mi nie napisze?:P Reasumując - ja z tego portalu byłem/jestem zadowolony.

A jeśli chodzi o te płatności, stawki, i psie płace dla copy - po co sie godzicie? Czy to nie wy jesteście przyczyną upadku, bo akceptujecie takie kwoty a później płacz?

Czy ten portal już padł? Czy dopiero padnie?

Ja jakoś tego upadku nie widzę. Ranking pokazuje, że ludzie zarabiają. Jak wrzucą 500 zleceń to wszystko jest w kilka chwil już pozaklepywane. Jedni odejdą, drudzy przyjdą, a w rankingu nadal przewijają się takie same nicki ;)

• Like 1

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Zlecałem teksty zapleczowe z 4 razy - dla mnie było ok. Około tygodnia temu zleciłem 10 tekstów specjalistycznych - również ok. Wczoraj zleciłem 1 tekst specjalistyczny, dziś trafiłem na ten wątek na forum. Czy to znaczy że tego ostatniego tekstu już nikt mi nie napisze? :P Reasumując - ja z tego portalu byłem/jestem zadowolony.

A jeśli chodzi o te płatności, stawki, i psie płace dla copy - po co sie godzicie? Czy to nie wy jesteście przyczyną upadku, bo akceptujecie takie kwoty a później płacz?

Czy ten portal już padł? Czy dopiero padnie?

Ja jakoś tego upadku nie widzę. Ranking pokazuje, że ludzie zarabiają. Jak wrzucą 500 zleceń to wszystko jest w kilka chwil już pozaklepywane. Jedni odejdą, drudzy przyjdą, a w rankingu nadal przewijają się takie same nicki ;)

Nawet nie zdążyłem odpowiedzieć :) Aktualnie klienci mogą liczyć na najszybszą i najbardziej rzetelną realizację swoich zleceń od początku istnienia portalu. Tak więc do upadku jeszcze bardzo daleka droga ;)

Jeżeli chodzi o kwestie ilości zleceń to tak jak obiecałem pracujemy nad tym - w tym miesiącu pozyskaliśmy dla Was 50% więcej zleceń niż w miesiącu poprzednim. Niemniej nie spoczywamy na laurach i cały czas pracujemy nad tym, aby pozyskać dla Was jeszcze większą liczbę zleceń tak, aby nikt nie miał problemu z podjęciem się pracy o dowolnej porze dnia i nocy.

Pozdrawiam,

Maciej Matysik

Edytowane przez TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Czy tylko ja mam ten problem, że gdy jest więcej zleceń (więcej niż jedna strona) i na dole są numerki z kartami (1-7), to gdy chce kliknąć na którąś dalszą niż 1 (2-7), to najczęściej i tak wyskakuje mi 1 i muszę klikać kilka razy, by przeniosło mnie w końcu na właściwą? Jeżeli więcej ludzi ma ten problem to proszę, naprawcie go w końcu, bo jest on bardzo uciążliwy przy przeglądaniu listy zleceń.

Przychylam się też do zdania innych, że czas oczekiwania na wypłatę jest nieco za długi.