Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie ostatnio moderator odrzucił tekst, że nie spełnia wymagań opisu. Tekst był zleceniem indywidualnym i napisałam dla klienta setki tekstów ocenionych na 6. Bez poprawy odesłałam z odpowiednim komentarzem, przeszło a klient ocenił na 6. Czasami trafia się moderator, który chce udowodnić, że Pan bóg pisze na 6 on na 5 a my nie umiemy.

Mika, chyba za bardzo się spieszysz. Złapać 3/5 to sztuka, bo najpierw moderator odsyła do poprawy z komentarzem. Skoro napisał Ci, że błędy gramatyczne to tekst należało dokładnie sprawdzić i dokonać nawet małych poprawek. Ja odesłałam bo byłam na 100% pewna. Jak Cię zablokują to pewnie musisz znowu pisać próbny i zdobywać oceny, by dostać przyzwoitą stawkę, lepiej się teraz po prostu pilnuj, daj tekst komuś do przeczytania.

5 godzin temu, Mika0987 napisał:

Można powiedzieć, choć pewnie zabrzmi dziwnie, że jestem w gorącej wodzie kąpana (...)

Dlaczego dziwnie? To przywilej młodości :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

8 godzin temu, Mika0987 napisał:

Można powiedzieć, choć pewnie zabrzmi dziwnie, że jestem w gorącej wodzie kąpana, roztrzepana i - jakby było mało - rzadko sprawdzam swoje teksty, chcę wszystko na już. Więcej pokory mi potrzeba ;) Dzięki za odpowiedź! Muszę pilnować...

To jak nie sprawdzasz tekstów, to się nie dziw odrzutom. 

Tekst tematyczny za 11 zł. Opis zlecenia:

Drogi Autorze/Autorko, proszę o stworzenie opisu dla następującego produktu: "meble kuchenne" Artykuł zostanie opublikowany na stronie https://mebelserwis.pl/ STRUKTURA Artykuł musi być podzielony na akapity Tekst powinien posiadać odpowiedni tytuł. Akapity powinny zostać opatrzone odpowiednimi podtytułami. JĘZYK/STYL Użyj stylu specjalistycznego podczas pisania artykułu. Celem tego tekstu jest zachęcenie potencjalnego klienta do zakupu produktu. CONTENT Treść jest skierowana do grupy docelowej: klienci indywidualnie i firmy odwiedzający stronę producenta mebli. Fraza kluczowa: - meble kuchenne FORMATOWANIE HTML Użyj następujących tagów HTML do oznaczenia słów kluczowych/tytułu/itd. Usuń niepotrzebne spacje między <>, by uzyskać wymagany format: wypunktowanie: < ul> and < li> podtytuły: < h2> DODATKOWE WYMAGANIA Unikalny content (content NIE może być kopią części ani całości innego tekstu)! Zwróć uwagę na poprawną ortografię i gramatykę! Unikaj powtórzeń tych samych słów i struktur! Unikaj “wypełniaczy”, nie lej wody, pisz konkretnie! 

Taki klient to "skarb" nie sądzicie?

Dlaczego nie? Niech inni się dowiedzą, z kim mają do czynienia. Skoro nie wstydzi się dawać takiego zlecenia, to niech liczy się z konsekwencjami. Nie mam zamiaru na to przymykać oczu.

Masz rację Anno. Najlepsze jest właśnie to, że nawet jakby dał to jako zlecenie zapleczowe, to i tak nie zabrakłoby osób, które by się tego podjęły.