Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś już pisałem, brak bezpośredniego kontaktu ze zleceniodawcą to podstawowy problem, a moderatorzy uważają, iż mają wiedzę z zakresu każdej dziedziny 

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

15 minut temu, AlexandraD napisał:

@Vingag zawsze przy odrzucie jest jakiś komentarz, chyba zapomniałaś o tym wspomnieć. Wątpię, że skoro poprawiłaś to słowo kluczowe, odrzut był z tego samego powodu. Bo tak to zrozumiałam. 

Nie, tym razem odrzut był za zlecenie niezgodne z opisem. Jak już mowilam, nie ma takiej opcji , bo pisze dla tego zleceniodawcy któryś już raz i dokładnie wiem, czego oczekuje. Zresztą, zawsze razem z oceną zostawia miły komentarz. 

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Pytanko:

Czy ktoś miał reklamację od klienta z powodu dodania literatury do tekstu specjalistycznego na końcu? Niby dodana literatura to konkurencja... wkleić inną literaturę i wysłać? Domyślam się, że ta sama branża to nadal będzie konkurencja. Czy zostawić tekst bez literatury? Nie będzie spełniał wymogów i może być odrzucony przez moderację. Szkoda tylko, że z powodu takiej PIERDOŁY klient ma prawo do reklamacji, a nie jest to zgodne z wymaganiami jakościowymi i tym samym ja nie mogę przyjmować nowych zleceń dopóki nie poprawię.

P.S. Wiem, że jeżeli tekst zostanie zupełnie odrzucony przez klienta z powodu właśnie tej literatury, mogę ja go reklamować i pewnie reklamacja byłaby uznana. Ale na to szkoda mi czasu i nerwów. :/ 

Co byście zrobili w tej sytuacji? Mam tylko 36 godzin na poprawę, a w tym czasie domyślam się, że odpowiedzi z serwisu się nie doczekam (chociaż wysłałam mejla). Nie chcę być stratna nie tylko pieniędzy, ale też i czasu na napisanie tekstu. Mieliście podobną sytuację?

Dodawanie literatury ma sens w :

Pracach a nie tekstach

i to nie pierdoła, a jak najbardziej uzasadnione odrzucenie  (ja nie bronię portalu, bo z nich nie korzystam)

Ale korzystając z literatury musisz mieć przyzwolenie np osoby z drugiej strony (np u mnie było tak przy pracy semestralnej etc)

Inaczej mówisz

To ja wzoruje się na tych badaniach czy obserwacjach, a nie ma czegoś w stylu "przeprowadziłam sama te badania pomimo, iż ktoś już wcześniej takie zrobił"

Kumasz czaczę?

Możesz użyć zwrotu "Wedle opinii i zdania ble ble ble..moje jest podobne i zbliżone"

Nigdy tekstów specjalistycznych tutaj nie ruszam (i takich portali)

Bo "łone" to ze 400 stówki kosztuje a płacą za niego 15 zł za 3 tyś znaków (spalanie opony na bazie obserwacji w aspekcie nawierzchni wilgotnej ) w tej cenie to sam ją palę i tyle (dokładnie co i jak ;) 

(i takich klientów CZASEM MAM to im filmik z logiem podrzucam ;)

ale patrz wyżej, wolę trzaskać precle niż udawać pół dnia debila na podstawie kogoś wiedzy (to nie tekst tematyczny, a specjalistyczny ;)

Edytowane przez Herkules
  • Like 1

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

8 godzin temu, AlexandraD napisał:

Pytanko:

Czy ktoś miał reklamację od klienta z powodu dodania literatury do tekstu specjalistycznego na końcu? Niby dodana literatura to konkurencja... wkleić inną literaturę i wysłać? Domyślam się, że ta sama branża to nadal będzie konkurencja. Czy zostawić tekst bez literatury? Nie będzie spełniał wymogów i może być odrzucony przez moderację. Szkoda tylko, że z powodu takiej PIERDOŁY klient ma prawo do reklamacji, a nie jest to zgodne z wymaganiami jakościowymi i tym samym ja nie mogę przyjmować nowych zleceń dopóki nie poprawię.

P.S. Wiem, że jeżeli tekst zostanie zupełnie odrzucony przez klienta z powodu właśnie tej literatury, mogę ja go reklamować i pewnie reklamacja byłaby uznana. Ale na to szkoda mi czasu i nerwów. :/ 

Co byście zrobili w tej sytuacji? Mam tylko 36 godzin na poprawę, a w tym czasie domyślam się, że odpowiedzi z serwisu się nie doczekam (chociaż wysłałam mejla). Nie chcę być stratna nie tylko pieniędzy, ale też i czasu na napisanie tekstu. Mieliście podobną sytuację?

oddałabym bez literatury (źródeł? bo chyba to masz na myśli) i zostawiła dopisek na górze tekstu, że klient sobie nie życzy, bo to "konkurencja"

• Like 1

Zlecenia na precle są dodawane do listy zleceń w momencie, gdy klient je wrzuca, czy muszą jeszcze przejść moderację i wrzuca je moderator? Pytam, bo np. dziś trochę mnie dziwi to, że od kilku godzin nie było ani jednego precla i się zastanawiam, czy to taka posucha w zleceniach, czy może moderator odpowiedzialny za dodawanie zleceń sobie zrobił wolne i ich nie dodaje?

Pobieranie faktur:

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Eksperyment Discover.pl

Ja czekam już pół roku i to w przypadku kilku rożnych kwestii. Dodam, że co jakiś czas się przypominam, ale nadal wiele z nich nie zostało rozwiązanych. Mogą śmiało powiedzieć, że odpisują tylko wtedy, kiedy im pasuje. Jak czegoś nie potrafią rozwiązać, to ignorują. Wystarczyłoby się przyznać do niewiedzy czy też nawiązać jakikolwiek kontakt, a nie totalnie olewać. Jako zleceniodawca nie ma problemu. Siła robocza to już inna bajka.

Edytowane przez maggyxflame